reizen Travel uitjes

5x voordelige uitjes tips

In deze handige blog deel ik diverse tips hoe je voordelig erop uit kan/op vakantie kan gaan. De meeste websites/apps gebruik ik zelf ook regelmatig, want waarom de volledige prijs betalen als je ook kan besparen? Het is allemaal al duur genoeg tegenwoordig. Dus neem zeker een kijkje bij de volgende websites:

Actie van de dag

Op Actievandedag vind je diverse aanbiedingen zoals dagjes uit, maar ook producten bijv.

Social Deal

Hier gebruik ik eigenlijk altijd de app voor. Op Social Deal staan goede aanbiedingen en je kunt op locatie selecteren. Vaak als ik ergens heen ga wat iets verderweg ligt, dan kijk ik of er in die plaats nog een leuke actie is. Intratuin staat er regelmatig tussen met een actie voor ontbijt/lunch, maar ook voor een nachtje weg kan je er terecht. Dingen die ik al eens heb gedaan via Social Deal: nachtje weg, ontbijt en massage.

Groupon

Ook van Groupon gebruik ik graag de app. Ook dit is weer een veelzijdige website/app voor zowel nachtjes weg, als uiteten als producten.

Weekendjeweg

Deze ken ik nog niet zo lang, maar hier staan dus mooie deals op voor als je een weekendje (of langer) eruit wilt.

1dagactie

Deze was nieuw voor mij, maar je raadt vast het concept al: deze acties zijn 1 dag geldig.

VakantieVeilingen

De meest bekende is misschien wel VakantieVeilingen. Waar je veel meer op kunt scoren dan alleen goedkopere vakanties. Deze website werkt alleen erg verslavend. Ik heb er afgelopen zomer 2 mooie vakanties uit weten te zoeken. Een reisje naar Noorwegen en een vakantie naar Roompot Weerterbergen. Alleen je bent zo een paar uur bezig voor je een mooie deal te pakken hebt. Vandaar de verslaving. Leuk detail: de notaris uit Kopen Zonder Kijken kom je ook tegen op deze website šŸ˜‰

Conclusie

Stuk voor stuk handige websites/apps om deals op te scoren. Mijn favoriet blijft SocialDeal. Die app open ik regelmatig. Al sluit ik niet uit dat ik een leuke vakantie via Weekendjeweg ga boeken. Welke van bovenstaande sites heb jij wel eens gebruikt? Of is er een die je na het lezen van deze blog wel handig lijkt? Laat het me weten!

 

4 Reacties

 1. Claire zegt:

  Wat een goede tips! Ik heb je artikel direct opgeslagen. Veel sites ken ik namelijk nog niet.

 2. Linda schrijft 't op zegt:

  De app
  vakantieveilingen gebruiken wij nog wel eens voor dagjes weg.

 3. zegt:

  Wat een fijne tips zijn dit. Ik heb erg nog nooit gebruik van gemaakt

 4. Ik gebruik met enige regelmaat Vakantieveilingen en Groupon ook wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge