Blog post

Op huwelijksreis

9 mei 2018Marcelina

Leuk nieuws: Dirk en ik gaan deze zomer nog trouwen! Dat maakte ik afgelopen weekend al bekend op Instagram. Ik hield al een tijdje m’n mond, maar ik kon het niet meer voor me houden. Ik ben er natuurlijk ook heel enthousiast over.

Honeymoon

Als je gaat trouwen, ga je daarna meestal op huwelijksreis. Nu kost een huwelijk al best wel wat geld. Tenminste: als je er een leuk feest van wilt maken wel. Zoals in ons geval. Veel stellen die verzetten hun reis naar een half jaar later bijv. zodat ze eerst even kunnen sparen. Dirk en ik waren al van plan om deze zomer een reis te maken en dus hadden we al wat extra gespaard. Dit komt nu dus weer goed uit, want zo kunnen we onze reis vlak na ons huwelijk al maken.

Leestip: Terceira dag 3 toeren langs de kust

Bestemming

Je kunt voor heel veel bestemmingen kiezen: koud/noordelijk, tropisch, all inclusive genieten, party island, stedentrip, hoge bergen beklimmen enz. Je kunt het zo gek niet bedenken. Als je het mij vraagt, zou ik liever voor een rustige relax vakantie gaan. Je hebt na je huwelijk al een hectische periode achter de rug (voorbereidingen) en dan wil je niet ook nog in de stress zitten. Maar, ik ben natuurlijk niet alleen. Dirk heeft ook zo zijn wensen voor een reis. Het liefst met de auto om weer een roadtrip te maken. Samen zijn we er gelukkig uitgekomen en is de reis zo goed als geregeld.

Waar gaan we naar toe?

Dat houden we nog even geheim. Maar, je kunt er wel achter komen. Elke week geef ik een hint weg op instagram en vandaag komt de eerste hint online. In totaal zijn er 6 hints en na die hints mag je gaan raden waar we heen gaan. Zelfs onze families en vrienden weten van niks. Dus die kunnen ook mooi mee doen. Sommige denken het te weten, maar wij hebben niks verklapt. Wel wat suggesties gedaan, maar dat deden we ter afleiding.

Succes met raden! Als jij al op huwelijksreis bent geweest; wat was jouw bestemming?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Bali, mijn favoriete plekje op aarde

9 mei 2018

Next Post

de Kaap: uiteten op Urk

12 mei 2018