Blog post

Bucketlist bestemmingen voor binnen 3 jaar

13 juli 2020Marcelina

Er zijn een aantal bestemmingen waar ik binnen nu en 3 jaar heel erg graag naar toe zou willen. Op het moment dat ik dit typ, is Corona een beetje gezakt in Nederland, maar in andere delen van de wereld heerst het virus nog steeds. Een vakantie plannen is dus best lastig deze periode. Neemt niet weg dat je niet kunt dromen over mooie bestemmingen toch?! Ik zet vandaag een aantal bestemmingen op rij waar ik graag naar toe zou willen binnen nu een aantal jaar. Lees/droom je mee?

 

1. IJsland

Hier wil ik al een hele tijd naar toe en dit jaar gaat dat m niet meer worden, maar ik hoop toch echt dat ik hier binnen nu en 3 jaar een keer geweest ben. De hoofdstad Reykjavik spreekt me aan, maar het lijkt me nog gaver om een roadtrip te doen van minstens 8 dagen over dit mooie (ei)land!

2. Schotland

Over roadtrips gesproken: schotland is hier perfect voor. Waar ik eerst alleen eens met de boot naar Newcastle zou willen, wil ik nu veel meer zien van Schotland. Dit land is al eens uitgeroepen tot mooiste land ter wereld en zo ver van Nederland is het ook weer niet, toch?! Enige nadeel: links rijden…

3. Azoren

Onze huwelijksreis ging naar een van de eilanden van de Azoren (Portugal), namelijk: Terceira. Een prachtig eiland waar we sowieso heel graag naar terug willen, maar we willen Sao Miguel ook bezoeken en evt. een van de andere eilandjes. De Azoren zijn zo prachtig mooi!

 

4. Oostenrijk

Tijdens onze roadtrip hebben we 11 landen bezocht, waaronder Oostenrijk. We zijn vanuit Tsjechië dwars door Oostenrijk gereden richting Slovenië, maar ook vanuit Italië naar Duitsland moesten we door Oostenrijk. Tot slot gingen we vanuit Duitsland door naar Zwitserland en ook toen pikten we een stukje van Oostenrijk mee. Wat mij betreft het mooiste land van onze route. In ieder geval van wat wij gezien hebben. Ik zou heel graag meer van dit prachtige land willen ontdekken. Voordeel: met de auto prima te doen vanuit Nederland. Dit moet vast lukken binnen nu en een paar jaar.

Van welke bestemming droom jij?

Op het moment dat deze blog online komt, zijn alle vier de bestemmingen ”corona proof”’. Nu hopen dat ik binnenkort een bestemming kan afstrepen. Welke bestemming van hierboven zou jij kiezen? En welke bestemming die niet hier boven staat? Ik ben benieuwd!

 

Comments (2)

 • Naomi

  13 juli 2020 at 11:27

  Prachtige bestemmingen heb je uitgezocht. Schotland wil ik ook een keer heen. Volgens mij is dat een prachtig, ruig land.

  Naomi onlangs geplaatst…ZomerLezen 3 ~ VakantieMy Profile

 • Online eten bestellen

  20 juli 2020 at 08:20

  wauw, dat is zo mooi. Ik droom er altijd van om van dit leven en deze fotoshoot te genieten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

4 dingen waar ik spijt van heb

18 mei 2020