Weekendje Limburg, nieuwe collectie, puppyspam en zalm eten || Persoonlijke update

Aan de titel kun je wel zien dat dit een volle update gaat worden, maar dan vooral met foto’s. Ik heb een leuke verzameling gemaakt en die deel ik vandaag met jullie. Onder andere over ons weekendje weg met het gezin naar Limburg, over een nieuwe collectie, over een onderdeel waar ik mee stop, ik deel schattige puppy foto’s en ik ging ook nog uiteten met een vriendin en uiteraard koos ik weer voor zalm ;). Lees je mee?

Weekendje naar Limburg

We beginnen bij het weekendje weg naar Limburg. Dinsdag 13 juli begonnen de overstromingen in Limburg en wij zijn maandag 12 juli weggegaan uit dat gebied. We waren dus precies op tijd. We zijn naar de Brunsummerheide geweest, in kasteelpark Born, in het stadje Valkenburg en in de gebieden hier omheen. We zaten in een klein plaatsje aan de Duitse grens tussen Roermond en Sittard in. Een mooi groen gebied, maar een weekendje was veel te kort om alles te bekijken. Ik deel wat foto’s met jullie.

 

Ik stop ermee

Zoals jullie wellicht weten, heb ik ook een webshop. Afgelopen weekend hakte ik de knoop door om te stoppen met het verkopen van haaraccessoires. Ik vind het heel jammer, maar ik wil me focussen op de producten die ik zelf maak. De haarclips heb ik grotendeels wel (half) zelfgemaakt, maar de meeste van deze producten koop ik gewoon in. Je kunt ze nu voor een prikkie kopen op Marcelina.eu.

 

 

Wandelen

Ik heb weer een nieuwe app om mijn stappen bij te houden en ondanks dat ik er nog niet heel fanatiek mee aan de slag ben geweest, heb ik al wel wat fijne wandelingetjes gemaakt. Zo kwam ik deze bloemen tegen onderweg en meestal als ik vrolijke bloemen zie, maak ik een foto. Tenminste… als ze vrij staan. Ik ga natuurlijk niet met mijn camera iemands tuin inlopen.

Zalm

Samen met een vriendin ging ik lunchen bij Pier16 in Schokkerhaven. Daar genoot ik van een 12 uurtje menu. Jawel, die hele toren was voor mij :).

 

Nieuwe collectie

 

Deze maand lanceerde ik ook meteen de nieuwe collectie op Marcelina.eu. De Eiland Collectie. Een zeer betaalbare, kleurrijke collectie waarmee je perfect kunt mixen en matchen.

 

Puppy spam

Beer woonde deze maand ook 3 jaar bij ons thuis. Op de foto was hij echt nog heel erg klein 😍.

 

Oke, niet helemaal ”puppy spam”, maar Beertje moest er weer aan geloven, want hij ging in bad.

 

Tot slot nog wel een beetje puppy spam, want we gingen op visite bij Fenna, de puppy die bij mijn ouders woont sinds deze maand.

 

Juli was best wel een drukke, volle maand. Dat doet me eraan denken dat ik ook hoognodig mijn belastingaangifte moet doen. De maand is al bijna om… Hoe ging de maand juli bij jullie? Druk? Rustig? Vakantie? Laat het me weten in de reacties! 🙂

 

PS: leestip: fotoalbum van Colorland met kortingscode voor jullie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge