Blog post

Vakantie update: pizza oorbellen & naar Texel

31 juli 2019Marcelina

Welkom bij deze vakantie update. Ik praat jullie even bij over mijn vakantie tot nu toe. Ik heb inmiddels al 2,5 week vakantie. Tussendoor werk ik af en toe een paar uurtjes voor mijn ‘oude’ werkgevers en ik werk natuurlijk ook hard aan mijn eigen onderneming, maar los daarvan heb ik eigenlijk vakantie haha. Ik start in september pas bij mijn nieuwe baan. Zit je klaar voor de update? Lees maar mee:

Vakantie update – nieuwe vakantie geboekt

Dirk en ik gaan binnenkort met mijn ouders + broertje een paar dagen naar Duitsland toe op vakantie. Dit stond al een poosje vast. Nu hebben we weer een nieuwe vakantie geboekt samen met vrienden, namelijk naar Texel. Nu klinkt Texel natuurlijk niet mega bijzonder, maar ik vind het echt super leuk dat ik naar Texel ga. Ik vind het een heel leuk eiland en ik wilde er al een tijdje naar toe. De laatste keer dat ik er was, was ik denk ik iets van 12/13 jaar. Des te leuker dat we nu met een klein groepje gaan + Beer (ons hondje.) Dus de voorpret voor beide vakanties kan beginnen. Ik kijk naar beide vakanties dan ook enorm uit. Ook al ga ik elke keer maar een paar dagen. Even er tussenuit vind ik al heerlijk. Tenslotte zijn we ook al in de Ardennen geweest in april.

Vakantie update – nieuwe producten in de webshop

Doordat ik vakantie heb, heb ik ook meer tijd voor de webshop. Ik vertelde laatst al over een flinke investering. Ik heb heel wat leuke producten toegevoegd aan de webshop waaronder pizza oorbelllen en een kids collectie. Ik vind het zo leuk dat ik steeds meer een cadeautjes webshop heb. Ik verkoop kaarten + sieraden & accessoires. Ik laat even wat voorbeeldjes zien.

Vakantie update – hittegolf

Hoe hadden jullie het tijdens de hittegolf? In mijn kleine dorpshuisje was het maar moeilijk uit te houden. Zo zijn Dirk, Beer en ik af en toe verkast naar vrienden of naar mijn ouders. Daar was het een stuk koeler. Ik weet dat er ook mensen zijn die dolgraag naar het strand gaan als het 30+ graden is, maar ik blijf echt liever binnen. Aankomende winter schaf ik trouwens een airco aan.

Maandag kregen wij te horen dat de schilders vanaf dinsdag zouden komen. Ze zijn er van dinsdag-vrijdag geweest en houden nu even bouwvak, daarna komen ze terug om de rest te doen. Het was een behoorlijke klus haha. Wij waren dus ook iedere morgen vanaf 7 uur wakker om de schilders koffie/water te brengen. Ik heb nu nog meer respect voor bouwvakkers/schilders etc. gekregen trouwens. Weer of geen weer: hun werk is meestal buiten en dan moeten ze doorzetten. Stoppen met werken is geen inkomsten. De laatste dagen van de hittegolf week zijn ze steeds rond lunchtijd/net na lunchtijd gestopt trouwens. Het was gewoon dan niet meer te doen in de hitte en ik geef ze groot gelijk.

Vakantie update – touren in Friesland

Dirk en ik zijn op zaterdag naar Friesland gereden (onze auto heeft wel airco, yes) om lekker te touren. We kwamen uiteindelijk uit in Elahuizen waar we een terrasje hebben gepakt. Heerlijk aan het water, maar wel in de schaduw. Ik hou van zulke spontane uitstapjes en zulke momenten. Beer was trouwens ook gezellig mee. Die ging elke dag van de hittegolf mee als Dirk en ik ook weggingen, omdat het in ons huisje 30 graden was.

elahuizen

 

 

Tot zover de vakantie update! Hoe is jouw vakantie tot nu toe? Ik ben erg benieuwd!

 

 

 

 

 

 

 

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/20040515/?claim=2wg8ggw3wu3″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

Comments (12)

 • Naomi

  31 juli 2019 at 08:21

  Haha, ik ga dus ook graag de auto in, sowieso, maar zéker tijdens een hittegolf. Heerlijk even in de airco. En leuk, Texel. Ik ben er nooit geweest, maar de Waddeneilanden staan op m’n verlanglijstje. Het schijnt daar echt heerlijk te zijn. De pizza-oorbellen vind ik trouwens heel gaaf.
  Geniet lekker van de rest van je vakantie!
  Naomi onlangs geplaatst…Na een half jaar bloggen…My Profile

 • Mandy

  31 juli 2019 at 15:55

  Wat leuk dat je naar Texel gaat! Ben stiekem wel jaloers, ik ben er nog nooit geweest. Ik moet nog 2,5 week en dan ga ik lekker 3 weekjes naar Kroatië, nu al zin in!

 • Maïté Goddyn

  1 augustus 2019 at 15:49

  Leuke vakantie-update. Hier hebben we ook heel wat gezweet en gepuft door de hittegolf. De eerste keer opnieuw regen kwam als een geschenk!!!
  Maïté Goddyn onlangs geplaatst…Mijn nieuwe go-to foundation: L’Oréal InfallibleMy Profile

 • Louise

  1 augustus 2019 at 15:59

  Ik blijf deze zomer ook in Nederland en ga dus ook heerlijk touren. Ik ben dol op kleine dorpjes aan het water. Leuk dat je nasr Texel gaat, ben er nog nooit geweest maar staat hoog op mijn lijstje

 • Melanie Hoogvliet

  2 augustus 2019 at 07:32

  Dat zijn leuke plannen voor de vakantie ik vind Texel ook echt een leuke plek om naar toe te gaan! geniet er nog even van

 • rachel

  2 augustus 2019 at 11:22

  Texel is altijd goed volgens mij. ik lees er zovaak over bij anderen maar zelf nog nooit geweest maar zou wel graag willen!!

 • orriens nicole

  2 augustus 2019 at 13:50

  Wat een leuke sieraden verkoop je in je webshop. Ik vind ze er mooi uitzien op de foto’s.

 • Manon

  2 augustus 2019 at 17:08

  Ik vond mijn vakantie ooit naar Texel heel erg leuk! Heel relaxt, zou best terug willen!

 • Mario

  2 augustus 2019 at 21:19

  Ik las laatst ook al iets over Texel. Lijkt me een leuk eiland om eens te bezoeken.

 • Beautyn0te

  2 augustus 2019 at 22:51

  Dat lijkt me ook heeel leuk. En wauw wat een mooie foto’s

 • Lisanne

  3 augustus 2019 at 15:07

  Wat leuk om te lezen. Klinkt als een goede vakantie tot nu toe. Elahuizen ga ik zeker onthouden. Zelf ga ik over een tijdje ook naar Friesland en ik was nog op zoek naar leuke steden en dorpjes om te bezoeken 🙂
  Lisanne onlangs geplaatst…My week in pictures – 5My Profile

 • Manon Ruitenberg Fotografie

  4 augustus 2019 at 10:34

  Ik vind Texel een heerlijke vakantie bestemming!!
  Manon Ruitenberg Fotografie onlangs geplaatst…By: Manon Ruitenberg- de ZeeuwMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk interview met: Brenda van Brenda Explores

30 juli 2019

Next Post

Body positivity: zo denk ik erover!

3 augustus 2019