Blog post

Tulpen, lammetje, creatief, jarig & taart maken

1 mei 2020Marcelina

Vandaag weer een volle update waarin ik flink wat foto’s deel van de afgelopen periode. Het thuisonderwijs vergde wat energie en daarom was ik toch wel toe aan vakantie. Die vakantie heb ik nu en naast dat ik lekker wat tijd besteed aan Marcelina.eu, besloot ik dat het ook wel weer leuk was om een blog te typen. Ik laat zo weinig van me horen, maar dit keer had ik echt zin om wat te typen. Voor jullie weer wat leesvoer dus :). Ik vertel onder andere over nieuwe hobby’s, een bezoek aan een nieuw lammetje (of twee) en nog veel meer. Lees/kijk je mee?

 

Vakantie en opruimen

Meestal besluit ik in de vakantie dat ik flink wat spulletjes weg wil gooien en ik start dan spontaan op een dag met opruimen. Dit keer had ik eigenlijk weinig om weg te gooien, omdat ik laatst al flink wat kleding gedoneerd heb aan de kringloopwinkel. Wel besloot ik om Instagram op te ruimen. Zoals jullie wel weten, blog ik niet heel veel meer. Een deel van de mensen die ik volgde, volgde ik via mijn blog (deze site dus;). Hoog tijd om wat mensen te ontvolgen (hoe stom ik dat ook vind). Ik wil langzamerhand alleen accounts volgen die ik echt leuk vind om te volgen. Daarnaast volg ik natuurlijk ook vrienden, kennissen en andere leuke mensen die ik via Instagram heb leren kennen, want ik vind dat dat hoort (elkaar supporten). Het is ook veel leuker om reacties achter te laten bij mensen waar je een klik mee hebt toch?! Dus ik heb wat opgeruimd in mijn volgersaantal, maar ook in het aantal foto’s dat ik online had staan. Eigenlijk een online Instagram opruiming dus. Wie weet pak ik in week 2 van de vakantie de rest op, want in het huis moet ook nog het een en ander uitgezocht worden.

Jarig

Vrijdag 24 april (week geleden) was ik jarig en ik werd 25 jaar. Ik heb het heel klein gehouden. Van Dirk (en Beer) kreeg ik een aantal mooie cadeaus en in de middag ben ik naar mijn ouderlijk huis (klinkt zo raar) gegaan om daar koffie met taartje op afstand te eten/drinken. Ook daar kreeg ik weer een aantal mooie cadeaus. Mijn oma (bes) was trouwens ook aanwezig. Ik vond het prima om mijn verjaardag zo te vieren. Dit was eigenlijk de eerste verjaardag waar ik niet zoveel zin in had vanwege de ”25”. Het klinkt zo oud. 25 was het jaartal waarop ik altijd riep dat ik een aantal dingen had moeten afstrepen van mijn ”bucketlist” en dat is niet echt gelukt. Aan de ”25” zaten een aantal beloftes (klinkt lekker vaag zo haha) en tja… ik wilde daar niet teveel aan herinnerd worden denk ik. Anyway, ik heb me prima vermaakt die dag.

Let niet op de troep haha, maar ik kreeg een fotostudio (zie foto hieronder), een koptelefoon, een bullet journal, dagcreme pakket, mooie pennen + ecoline, een bluetooth speaker, een krultang en nog wat kleinigheidjes.

Nieuwe hobby’s

Wandelen, fietsen, taarten maken: nu ik vakantie heb en meer thuis was vanwege Corona, test ik ook nieuwe hobby’s blijkbaar. Op het moment van het typen van deze blog, giet het buiten, dus dat sporten slaan we vandaag denk ik maar over. Ik denk er wel over om morgen eventueel weer een taartje te maken. Lekker voor het weekend :). Ook pak ik bullet journaling weer zo nu en dan op.

Lammetjes en tulpen

Typische lente activiteiten: lammetjes knuffelen en de tulpenroute rijden. Beide kan ik ook dit jaar weer afstrepen haha. Mijn jongste broertje heeft een lammetje bij huis die Makker heet (witte op de foto) en hij heeft op de boerderij tegenover mijn ouders huis ook nog een aantal schaapjes staan. Een van zijn schapen was voor de tweede keer moeder geworden van een lief lammetje genaamd Vlekje. Een prachtig, lief lammetje.

Tot zover deze update! Hoe is jouw thuissituatie momenteel? Nog vol te houden?

Comments (2)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Update: isolatie, wandelen & thuisonderwijs

9 april 2020