Blog post

Persoonlijke update: gaaf nieuws + veranderingen

11 september 2018Marcelina

Vandaag een blogpost vol met updates. Als je me volgt op Instagram, dan weet je vast wel dat er wat dingetjes zijn veranderd in mijn leven. Voorlopig is het vooral positief nieuws haha. Ik deel het met jullie. Ga er lekker voor zitten en lees maar mee:

Een eigen webshop – heel leuk nieuws

Vorige week is mijn eigen webshop geopend. Dit is echt een dream come true voor mij. Het is geen grote webshop en ik verkoop voorlopig ook maar 2 producten, maar ik ben er heel erg blij mee. Het is iets wat ik al heel lang graag wil. Ik ben er de hele zomervakantie mee bezig geweest om alles te perfectionaliseren, maar vorige week bedacht ik me dat het goed genoeg was: de producten konden besteld worden. Ik ga in eerste instantie 2 kaartjes verkopen. Een voor ‘sterkte’ en een voor ‘gefeliciteerd’ ik laat hieronder zien wat het aanbod momenteel is. Lijkt het je leuk om te kijken? Dit is de link naar de webshop: marcelina.eu. Update: inmiddels is het een webshop met meer dan 90 producten ;).

Leestip: Hoe maak je een webshop?

Beer

Met onze puppy gaat het hartstikke goed. Hij groeit goed, eet goed, drinkt goed, slaapt veel, maar speelt ook veel. Op instagram houd ik jullie op de hoogte van zijn avonturen. Ik zou niet meer zonder hem kunnen. Hij is zo superlief. Echt een gezelschapshondje.

Detox september: hoe gaat het nu?

Deze maand ben ik begonnen met mijn detox. Lees hier het hele artikel. Op dit moment kan ik al wel een paar updates delen. Als dit online komt, ben ik 1,5 week bezig. Ik heb inmiddels 3x gezondigd. Twee keer was ik flauw en nam ik bewust een klein bakje met chips. Ik heb het daar ook bij gelaten dan steeds. Maar eerlijk is eerlijk: het is een snack. De derde keer ging ik uiteten. Nu mag ik uiteten, dat staat ook in mijn artikel, maar ik wilde zo graag crème brûlée hebben. Tsja en dat is dan weer een extraatje. Dus ik heb in totaal 3x gezondigd. De stickerupdates komen steeds in mijn instastory trouwens ;). Verder gaat het met niet snacken best wel heel goed dus.

Weinig gewichtsverandering

Helaas merk ik het nog niet heel erg in mijn gewicht. Dat is dus minder leuk nieuws. De eerste twee dagen was ik meteen 1,2 kilo lichter. Nu moet ik ook zeggen dat ik niet precies weet hoeveel ik weeg, omdat onze weegschaal niet 100% betrouwbaar is. Dit heeft er ook mee te maken met dat ons huisje schuin loopt. Ik heb na een week weer op de weegschaal gestaan en ik was wel een kilo kwijt. Meer nog niet dus. Maar alsnog: in een week 1kg kwijt is netjes. Als dit zou blijven, betekent dat, dat ik na 10 weken op mijn gewicht zit dat ik graag weer wil hebben. Ik ga er niet vanuit hoor haha. Ik moet dus nog even doorzetten.

Ik heb vooral moeite met het niet snacken van dropjes etc. Ik ben gek op een dropje of een katja sallos tussendoor. Die mag ik dus ook niet meer. Verder vind ik vrijdag- en zaterdagavond moeilijk. Ik ben toch geneigd om lekker chips te nemen of chocola. Als ik op deze manier doorga met mijn stickers, dan haal ik de 60 stickers makkelijk. Maar het liefst wil ik er veel meer. Ik wil niet opgeven. Soms lijkt het me de makkelijkste keuze, omdat ik zo graag wil snacken, maar dan bedenk ik me dat dit de hele reden is dat ik ga detoxen. Ik snackte gewoon echt veel te veel. Tot zover mijn update haha 🙂

Nieuwe baan

Ja, je leest het goed: ik heb een baan. Nog meer goed nieuws. Ik ga onderwijs en zorg combineren. Ik wil er niet te uitgebreid over zijn, behalve dat ik zin heb in deze nieuwe uitdaging. Ik ga drie dagen per week werken in ieder geval. Hoe ik dit met het onderwijs zelf ga combineren, weet ik nog niet zo goed. Dit moet ik nog even regelen. Ik wil in ieder geval niet meer dan 4 dagen per week werken. In verband met mijn eigen rust en mijn hobby’s.

DMontheroad.nl

Op de blog zullen er waarschijnlijk ook wat dingen gaan veranderen. Ik kan niet meer extreem actief zijn. Ik kan wel vooruit werken, maar ik ga denk ik 2 artikelen per week aanhouden. Vanaf half september ongeveer. Ik wil het voor mezelf ook niet te druk maken. Op Instagram zal het ook wat rustiger worden denk ik. In de vakantie had ik tijd voor foto’s maken, foto’s bewerken, foto’s plaatsen etc. maar ook dat gaat weer minderen. Jammer, maar ik vind vaste inkomsten belangrijker haha. Ik ga sowieso artikelen zoveel mogelijk op maandag en dinsdag plannen. Soms komen er dan meer tegelijk online, soms ook niet. Je zult het wel zien!

 

Tot zover mijn updates! 🙂

Comments (5)

 • Lizzie

  11 september 2018 at 07:51

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super! 2x per week iets op je blog is alsnog top toch?? ? Succes met detoxen, het is idd onwijs moeilijk!!

 • Marjolein Goedhardt

  11 september 2018 at 11:28

  Oeff een detox, sterkte dat is altijd wel lastig er staat je veel tofs te wachten, leuk

 • An

  11 september 2018 at 22:09

  Proficiat met je webshop!

 • irma

  18 september 2018 at 13:46

  Wat super leuk dat je een webshop bent begonnen, ik ga even een kijkje nemen!

 • Yousra Yasmine

  19 september 2018 at 13:17

  Wat leuk dat je nu je eigen webshop hebt! Leuk ontwerp kaartjes! ?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Gastblog: het bullet journal van Else-Marie #2

10 september 2018

Next Post

Netflix: currently watching

12 september 2018