Blog post

Nieuwe blognaam: een nieuwe start

19 juli 2019Marcelina

Ja, je leest het goed: een nieuwe blognaam. Ik gaf eerder al aan dat ik graag een nieuwe naam wilde voor mijn blog, omdat DMontheroad eigenlijk meer gericht was op reizen. Ik wilde een naam die niet te persoonlijk was, maar die wel goed aan zou geven waar mijn blog over zou gaan. Nu is dat vrij lastig, want ik blog over diverse onderwerpen natuurlijk, maar ik heb een naam gevonden die globaal weergeeft wat  ik wil bereiken:

De nieuwe blognaam is:

a cup of happiness

Waar staat ‘a cup of happiness’ voor?

Eigenlijk is het een verzamelnaam voor alle onderwerpen op mijn blog. Ik blog over reizen, lifestyle, creativiteit, maar ook over persoonlijke onderwerpen en ik laat ook gastbloggers bloggen op mijn blog. A cup of happiness, leek mij perfect als verzamelnaam hiervoor. Op donderdagavond 18 juli is de site overgezet en jullie hebben hier niks van gemerkt, maar Dirk en ik hebben hier heel veel van gemerkt. We zijn er ruim 3 uur mee bezig geweest (vooral Dirk uiteraard), maar het is gelukt en daar zijn we heel blij om!

Wat gaat er veranderen?

Naast de nieuwe blognaam en de nieuwe Facebookpagina, gaat er nog iets veranderen. Ik wil echt gaan schrijven over dingen waar ik blij van word. Eerst wilde ik bijvoorbeeld niet over beauty gaan schrijven, omdat ik geen beautyblogger ben, maar ik heb nu besloten: ik wil schrijven waarover ik wil. Ik kreeg als feedback van mensen dat ze het juist zo leuk vonden dat ik geen vaste ‘niche’ heb, maar dat ik schrijf over diverse onderwerpen en weetje: dat vind ik ook het leukste aan mijn blog.

Ik vroeg laatst om hulp op Facebook en toen gaf iemand mij als tip dat ik over teveel onderwerpen schreef, terwijl mijn naam doet suggeren dat het over reizen gaat op mijn blog. Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk wel een heel goed punt. Maar in plaats van mijn onderwerpen aan te passen, koos ik dus voor een geheel nieuwe blognaam.

Wat worden de onderwerpen op ‘A cup of happiness’?

 1. reizen
 2. persoonlijke verhalen/updates
 3. gastblogs
 4. lifestyle blogs
 5. creatieve blogs

En zo nu en dan misschien ook wel een beautyblog, maar daar ben ik nog niet over uit. Jullie zien het vanzelf wel wat het gaat worden! 😉

Veel plezier met lezen! Oh en mocht je zo gewend zijn aan DMontheroad? Geen zorgen, je kunt de site nog steeds gebruiken, alleen je komt dan automatisch op Acupofhappiness terecht.

 

 

Liefs,

Marcelina

Acupofhappiness || Marcelina.eu || Instagram

 

 

Comments (7)

 • Naomi

  19 juli 2019 at 08:25

  Wat een vrolijke, uitnodigende nieuwe naam! Ik wens je veel plezier met het toch een beetje ‘nieuw stekkie’. Ik blijf lekker lezen, natuurlijk;).
  Naomi onlangs geplaatst…Help, een coassistent!My Profile

 • Marcelina

  20 juli 2019 at 11:02

  Aah dankjewel ☺️ heel leuk om te horen!

 • Daphne – verdraaidmooi

  22 juli 2019 at 11:15

  Ik vind het een mooie naam en een mooi, nieuw logo. Veel plezier met deze nieuwe start!
  Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…Summer ready met DouglasMy Profile

 • orriens nicole

  22 juli 2019 at 16:19

  Ik vind het slim van je, om niet je onderwerpen aan te passen maar je blognaam! Zo krijg je meer ruimte om te schrijven over wat je wilt. En je nieuwe blognaam is erg leuk!

 • Marcelina

  22 juli 2019 at 17:29

  Dankje ☺️ leuk om te horen

 • Marcelina

  22 juli 2019 at 17:29

  Dankjewel ☺️ komt goes

 • Alexandra

  26 juli 2019 at 11:16

  Ik herken dat wel. Ik wilde graag een naam die mij later, mocht ik dat willen, de ruimte geef om het toch net iets anders te doen. Ik merk ook dat er bij mij een verschuiving in zit. Soms moet je het gewoon onderzoeken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

HELP: een nieuwe telefoon uitkiezen

16 juli 2019

Next Post

Dagje naar Zwolle: toeristen, Lion King + shoplog

20 juli 2019