Blog post

Mini update: nieuwe producten + 1 jaar getrouwd

21 juni 2019Marcelina

Vandaag een mini update voor jullie die ik last minute heb ingepland, want ik heb twee leuke dingen om aan jullie te vertellen. De titel verraadt het eigenlijk al een beetje, maar vandaag zijn Dirk en ik alweer 1 jaar getrouwd. Voor degene die al jaren getrouwd zijn is één jaar misschien niet zo bijzonder, maar voor ons is het wel heel bijzonder natuurlijk en dat is een mini feestje waard. We gaan het dit weekend samen vieren, maar verder willen we geen gedoe er omheen hoor. Het is meer dat het voor onszelf een soort van mijlpaal is. Dan meteen het volgende leuke nieuwtje: het is vandaag zomer! Wij zijn bewust op 21 juni getrouwd, omdat het de dag is dat het het langste licht is buiten en omdat de zomer begint. Ik heb het altijd al geroepen dat ik op die datum wilde trouwen en dat is dus gelukt haha ;). Ik vind het superleuk dat ik een mini mini feestje kan vieren bij elke start van een seizoen, want elk seizoen start op de 21e van maart, juni, september en december.

 

 

Nieuwe producten update

Dat het vandaag zomer is, is natuurlijk niet het tweede nieuwtje. Het tweede nieuwtje is wel dat ik nieuwe producten heb toegevoegd aan mijn webshop. Ik breid langzaam aan steeds meer uit en dat vind ik echt super leuk! Daarom wil ik vandaag de nieuwste producten aan jullie laten zien:

(Zie je die actie bovenaan? Die geldt natuurlijk ook voor jullie! ;))

 

Zoals je ziet is mijn shop flink uitgebreid met kaarten, scrunchies en armbandjes. Ik ga nog meer uitbreiden, maar voorlopig niet met scrunchies (tenzij ze uitverkocht raken natuurlijk.) Mijn plan is om deze zomer uit te breiden met stationery. Dus notitieboekjes, washi tape etc. Dat is het plan tenminste! 🙂

Meer weten over mijn webshop? Lees dan deze blog!

Zelf een webshop bouwen? Lees dan deze blog!

 

Scrunchies uitgelicht

Klik hier om direct naar de scrunchies te gaan in de webshop. 

Bestellen en betalen?

Bestellen kan via Marcelina.eu (ook zonder account aan te maken) en betalen kan bij mij gewoon met iDEAL. Verzending op Urk en in Tollebeek is gratis, maar dit is wel op afspraak (vink ‘ophalen’ aan en stuur me een DM.) Ophalen is mogelijk, maar dit is ook op afspraak. Hiervoor zit een knopje bij het afrekenen: ‘ophalen’. Woon je niet in de buurt en kom je ook niet in de buurt bij Urk? Dan is verzending de goedkoopste optie. Dit kost €2.54 voor alle bestellingen!

 

Tot zover deze mini update. Geniet van je weekend! Wat vinden jullie van de nieuwe producten?

 

Comments (1)

  • Naomi

    21 juni 2019 at 07:38

    Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag! En wat een geweldig idee om je huwelijk te combineren met de start van de zomer. Heerlijk. Als je webshop notitieboekjes gaat krijgen, wordt hij te gevaarlijk voor m’n portemonnee hoor…;)
    Naomi onlangs geplaatst…TelefoonbandjeMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

5 handige tips voor klein(er) wonen

18 juni 2019

Next Post

4 handige benodigdheden voor een nieuwe school/opleiding

24 juni 2019