Blog post

Mijn week in foto’s: chocolade, stamppot en boswandelingen

5 november 2019Marcelina

Iets wat ik al heel lang niet meer heb gedaan, is een overzicht in foto’s plaatsen. Natuurlijk ga ik niet alles inhalen, dus ik beperk me tot vorige week (en een stukje week 43) om met jullie te delen. Ik heb onder andere wat te delen over chocolade, boswandelingen en stamppot. Benieuwd wat ik heb gedaan vorige week? Pak er dan lekker een kopje thee bij en lees/scroll verder! 🙂

 

Stamppot

De laatste tijd zijn we helemaal fan van stamppot met een bal gehakt erbij. Dirk kan het fantastisch lekker klaarmaken, dus daar profiteer ik dan weer van 🙂

Lunchen met vriendinnen

Twee weken terug ging ik lunchen bij het Voorhuys in Emmeloord en dat was enorm aan te raden. Gezellig bijkletsen en heerlijk eten.

 

Creatieve bui

Ik ben de laatste tijd weer lekker vaak bezig met tekenen en kleuren. Heerlijk om te ontspannen. Ik heb er ook een account voor op Instagram trouwens.

Webshop uitbreiding

De webshop breidt steeds meer uit. Onder andere deze leuke scrunchie is nu te verkrijgen, maar ook diverse kerstkaarten bijvoorbeeld.

 

Boswandeling

De herfst is qua natuur prachtig en dus ben ik met mijn broertje en Beer op pad gegaan in het bos. Lekker wandelen en op zoek naar een ‘rood met witte stippen paddenstoel’. Ik had weinig succes op deze mini paddenstoel na, maar het was wel gezellig.

 

Nieuw haar?

Ik wil een ander kapsel. Zoiets als dit, maar ik weet niet of ik het durf. Jullie stemden massaal op Instagram om het wel te doen. Twijfels…

 

Smartphoto

Yes! We staan in het boekje van Smartphoto deze keer. Ik had toestemming gegeven aan ze en dan is het echt super leuk om te zien dat ze gewoon 2 foto’s hebben gebruikt van mij. Je ziet ons links bovenin en rechts onderin. Zowel Dirk, Beer als ik. Ik heb laatst een blog geschreven hierover.

Heel veel chocola

We hadden een personeelsuitje en dat was bij Bakkerij Schuld in Oostendorp (Elburg). Hier gingen we zelf bonbons en koekjes maken. Ik zat bij team chocolade en het was echt super leuk om te doen, maar het resultaat was ook erg lekker! 😉 Mocht je het afvragen: nee, niet alles is al op haha.

 

 

Tip van mij: deze chocolade van Jumbo is echt mega lekker!

Styling

Een vriendin van mij kocht een poster uit mijn webshop en ik mocht hem inlijsten en bij haar thuis plaatsen. Na wat schuiven was dit het eind resultaat. Ik vind het super leuk staan 🙂

Werken

Helaas geen feestje, al doen de vlaggetjes dat wel vermoeden, maar er moest ook nog gewerkt worden. Ik werk 3 dagen in het onderwijs en op donderdag sta ik voor groep 4 (net als de vrijdag). Heerlijk om in alle rust te starten en voor te bereiden voordat de kids komen. Al vind ik mijn groep ook ontzettend gezellig hoor :).

Insta swap

Ik kreeg een super gaaf pakket binnen via de Insta Swap Fall editie. Onder andere deze poppetjes. De rest zie je op Instagram ;).

Nieuwe winterjas

Ook heb ik een nieuwe winterjas en die moest ik meteen even testen buiten :).

 

Hoe was jouw week?

Comments (8)

 • rachel

  5 november 2019 at 10:08

  ik ben ook zo gek op stampotten he 😀 moet ze altijd wel aanpassen omdat ik geen aardappels mag maar zo lekker gewoon 😀 leuke week heb je geplaatst
  rachel onlangs geplaatst…Pompoenen, de multitasker in huis tijdens de herfstMy Profile

 • Alexandra

  5 november 2019 at 11:53

  Deze week stond in het teken van wassen en poetsen. S avonds heerlijk de serie good witch op netflix gekeken.

 • Naomi

  5 november 2019 at 13:02

  Leuk, zo’n fotoblog. Veel lekker eten zie ik;). Ik heb ook eens bonbons gemaakt en ik vond het heel erg leuk om te doen. Oké, vooral om ze op te eten, dat dan ook wel weer.
  Naomi onlangs geplaatst…Een huis vol visiteMy Profile

 • Ester Depret

  5 november 2019 at 16:05

  Leuk om op die manier een inkijk te krijgen in je leven! ❤

 • Marieke

  6 november 2019 at 12:17

  Oh, ik geloof dat ik even naar de Jumbo moet 😉

 • Mandy

  7 november 2019 at 12:58

  Wat een mooie week! Ik hou van wandelingen met dit weer, of vooral: in dit seizoen. Wat leuk dat je ook aan swappen doet!

 • Rory

  8 november 2019 at 09:52

  Wat leuk van Smartphoto! Even off topic. Ik zag de foto van de tafeltjes en stoeltjes en ik vroeg mij ineens af hoe dat bij jullie op school gaat. Voor de vorige vakantie heb ik – in mijn eentje, als vrijwillige ouder – alle 30 tafeltjes en stoeltjes schoongemaakt (want het gebeurt volgens mij nooit). Doen de kinderen bij jullie het zelf (eens in de zoveel tijd), wordt het door de schoonmaak gedaan, door jou of door de ouders? En hoe frequent?
  Rory onlangs geplaatst…Hoe geuren en edelstenen je flow kunnen ondersteunenMy Profile

 • Marcelina

  8 november 2019 at 10:58

  Bij ons door schoonmaak haast iedere dag 🙂 dat scheelt. Maar verschilt echt per school hoor

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk interview met: Geke van Nietvolgensboekje

4 november 2019

Next Post

Persoonlijk interview met: Marielle van Melicious

11 november 2019