Blog post

DMontheroad b.t.s. + shoplog #2

10 november 2018Marcelina

Ik geef jullie vandaag een kijkje in mijn leven door een aantal foto’s te delen. Ik vertel er uiteraard ook de nodige informatie bij. De vorige gemist? Klik hier om hem te bekijken. Trouwens b.t.s. staat voor: behind the scenes. Anders werd mijn titel zo lang haha. Lees maar mee:

24 oktober tot 30 oktober:

Deze foto is de dag voor we op vakantie gingen gemaakt. Dus dit was 24 oktober. Ik had heerlijke kip gemaakt met broccoli. Omdat het er zo leuk en kleurrijk uit zag, moest ik wel even een foto maken 🙂

De eerste bestemming van ons was Noordwijk. We verbleven in het Fletcher hotel daar voor 1 nachtje. Voordeel was, dat het hotel dichtbij de winkelstraat en het strand zelf was. We konden dus lekker veel wandelen met Beer (zoals je ziet is hij erg vies) en Beer genoot ook volop van al dat zand om in te graven haha.

Mijn kaartjes nam ik ook mee. Het waaide eigenlijk te hard om er echt goed foto’s van te maken helaas.

We gingen na Noordwijk door naar Vianen. Vianen ligt precies naast Nieuwegein en daar gingen we even winkelen. Ik ben er goed geslaagd haha. Beer namen we ook gewoon overal mee naar toe in zijn wagentje. Klinkt gek he, een hondenwagen, maar het is ontzettend handig, omdat hij dan vrijwel alle winkels ook in mag. Anders mag dat dus niet. Op het moment van deze foto, lag Beer heerlijk te chillen op het binnenplein  van Cityplaza, omdat we zaten te wachten op Dirk (Mediamarkt, mannen, kuch).

Op zondag was het ontbijt het uitgebreidst. Helaas ook het drukste hahah. Verder hou ik echt van de VDV ontbijtjes hoor, mij hoor je niet klagen.

 

Over Van Der Valk Vianen eigenlijk niets anders dan lof. We kregen een speciale hondenkamer die ontzettend ruim was voor ons allemaal. Hier zie je mij in mijn nieuwe jas die ik de dag ervoor gekocht had 🙂 Helemaal happy met mijn soort van teddy jas.

 

Ik kocht bij de Boekenvoordeel deze 2 boeken. Ik lees momenteel ‘Enkeltje Ierland’ en ik vind het een heel leuk boek tot nu toe. Ik heb nog een boek van die schrijfster en die vind ik ook heel leuk. Dat andere boek leek me ook mooi om te lezen. Ik lees eigenlijk alleen dit soort boeken haha. Niet al teveel diepgang, maar gewoon een luchtig geschreven boek.

Benieuwd hoe ‘live cooking’ was? Ik heb er al een blog over geschreven,  maar die komt nog online 😉

Dit was met Beer de dag nadat we terugkwamen. Onze boodschappen waren op, dus er moest ingeslagen worden. Beer mag vaak gezellig mee en dat komt er dan zo uit te zien 🙂 Beer kijkt zijn ogen uit in de supermarkt. Hij lijkt nu niet zo happy, maar tussendoor wordt hij steeds gevoerd en kijkt ie aandachtig naar alle mensen om hem heen.

 

Op maandag gingen we trouwens naar Duitsland toe vanuit Vianen. Daar zie je nu de shoplog van.

Shoplog

Zoals ik al had verteld, ben ik naar Duitsland geweest voor een paar uurtjes. Dirk wilde naar de Lidl en ik naar de DM natuurlijk. Ik heb een aantal leuke dingen gekocht. Kijk maar mee:

Balea deo voor Dirk en mij. Onze favorieten.

Badzout voor als we weer naar een hotel gaan met een bad haha. Verder nog micellair water voor te reinigen.

Ik ben fan van de holo wow collectie van Essence, dus ik nam nog even een kleurtje mee. Verder komt handcrème altijd van pas.

Het klapstuk: de Balea kalender! Ik vind het zo gaaf en ik ben heel blij dat ik eindelijk een leuke kalender heb om te openen ☺️

Ik ga per dag openen, zodat ik elke dag een cadeautje krijg. Wil je hem ook kopen? Over de grens zitten veel DM drogisterijen. Ook vlakbij Nederland. Hij kost maar €15. Dat zijn nog fijne prijzen toch?!

Op de achterkant staat al wat je krijgt. Daar kijk ik nog maar niet naar 😉

Hebben jullie ook een kalender voor kerst?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Mijn hoofd loopt soms over...

5 november 2018

Next Post

Hotel Vianen: live cooking ervaring

12 november 2018