Blog post

Mijn hoofd loopt soms over…

5 november 2018Marcelina

Een beetje een gek bericht op deze maandag, maar ik wilde even kort iets met jullie delen. Ik heb een tijdje terug een bericht gedeeld over hooggevoeligheid. Nu zijn er de laatste tijd een aantal dingen gebeurd/veranderd in mijn leven en daar heb ik het soms een beetje moeilijk mee. Verder denk ik veel te veel na over allerlei dingen. Dit leidt dus naar een slaap tekort. Ik slaap heel slecht en word continue wakker in de nacht. Ik moet er 3 dagen per week om 6.30u uit. Ik ben niet bepaald een ochtendpersoon, maar als ik dan ook nog maar 5 uurtjes heb geslapen, ben ik aan het eind van de dag gesloopt.

Naast mijn baan, werk ik ook nog veel aan mijn blog op maandag/dinsdag. Het lijkt allemaal zo simpel ‘even een blog schrijven’, maar er komt best veel bij kijken. Ook met promotie en dergelijke. Ook heb ik de laatste tijd vaker samenwerkingen en daar wil ik ook echt de tijd voor nemen. Ik neem eigenlijk te weinig momenten echt rust voor mezelf. Nu moet ik wel zeggen, dat ik in de avonden vaak alleen maar Netflix zit te kijken hoor haha, maar overdag wil ik alleen maar doorgaan.

Ik maak mezelf teveel druk over allerlei zaken. Je kunt ook wel zeggen dat ik een beetje in een herfstdipje zit. Ik kan het wel leuk en positief houden, maar soms zit ik er echt eventjes doorheen. Ik heb ook veel meer last van mijn oogmigraine dan normaal gesproken. Ik heb dus veel prikkels en ik weet het soms even niet te handelen. Ik kom er wel weer bovenop, maar ik zet sommige dingen even op een lager pitje.

Ik vind bloggen geweldig en Instagram trouwens ook. Ik ben een introvert persoon en op Instagram heb ik veel meer contact met mensen dan in het echt. Ik vind het leuk om captions te verzinnen en om op anderen te reageren. Ik haal echt voldoening uit mijn hobby als (insta)blogger. Maar toch wil ik daar soms ook teveel mee. Dus ik doe het vanaf nu wat rustiger aan met bloggen. Ik probeer 2x in de week wat online te zetten gewoon, maar de promotie doe ik dan gewoon wat minder. Er komt nog wel een leuke samenwerking aan, daar ga ik me wel voor inzetten, maar daarna hou ik het even wat rustiger.

Ik vind rust nemen soms best lastig. Dan denk ik steeds dat ik me verveel. Terwijl rust nemen juist belangrijk is. Over zulke dingen denk ik al na. Dirk schrikt er wel eens van als hij er achter komt waar ik allemaal over zit na te denken. Dan mag ik gelukkig mijn hoofd leeg praten bij hem, in de hoop dat ik dan beter kan slapen. Dat helpt wel wat.

Dat ik een weekend er tussenuit ben geweest, heeft mij heel goed gedaan. Ik sliep daar veel beter en ook de tijd die ik had met Dirk (en Beer) was heel leuk. Dirk hoefde niet naar werk en ik ook niet, dus we konden lekker naar het strand, het bos, de stad enz. Ik mis het nu al 😉

Dit is een beetje een rommelig bericht geworden, maar kort gezegd: ik denk teveel na, zit over veel dingen in, slaap slecht, heb last van migraine en ik noem het een soort herfstdipje. En ik kom er echt wel weer bovenop. Mijn hoofd legen (ook hier op mijn blog) voelt heel goed. Dan zijn jullie nu een beetje op de hoogte. Mijn hoofd loopt dus een beetje over en ik doe dat eigenlijk zelf (onbewust).

 

Op het moment dat ik dit schrijf is het maandagochtend en ik ga dit bericht meteen online zetten. Ik ben alweer bezig met mijn blog, terwijl het mijn enige vrije dag is deze week. Toch wilde ik dit even met jullie delen. Soms lijkt het zo positief in iemands leven, maar weet je niet wat er zich op de achtergrond afspeelt. Nu ga ik weer offline 😉

Comments (2)

  • Mira

    13 november 2018 at 12:23

    Heel herkenbaar dit, hopelijk vind je een beetje rust:)

  • nicole orriens

    13 november 2018 at 15:53

    Ik herken dat gevoel van een rommelig hoofd heel goed. Bij mij helpt het het beste als ik een tijdje alleen kan zijn. Ben je inmiddels wat opgeknapt?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Noordwijk aan Zee: video

31 oktober 2018

Next Post

DMontheroad b.t.s. + shoplog #2

10 november 2018