Blog post

Liebster award

25 juli 2018Marcelina

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Liebster Award en ik vul de vragen natuurlijk in. Allereerst ben ik genomineerd door Uptofashion . Daarvoor had ik al wel eens gehoord van deze tag, maar ik had me er verder niet in verdiept. Eigenlijk is het concept heel simpel. Je wordt genomineerd, je moet een aantal vragen beantwoorden en je moet weer nieuwe vragen bedenken voor degene die jij hebt getagd. Laten we snel doorgaan met de vragen. Lezen jullie mee?

Yessica van Uptofashion heeft deze vragen zelf bedacht. De Liebster Award is eigenlijk ook bedoelt om bloggers beter te leren kennen.

1. Wat zou jou superkracht zijn als je superkrachten had?

Phoeh… er zijn zoveel leuke dingen te bedenken: onzichtbaarheid, gedachtenlezen etc. Maar er is maar een superkracht die mij echt heel heel gaaf zou lijken en dat is: vliegen. Ik zou dan lekker de wereld rondvliegen en neerstrijken waar ik maar wil. Ik hoop dat ik wel een beetje snel kan vliegen trouwens, want anders kan ik nooit de wereld rond 😉

2. Wat is de reden dat jij bent gaan bloggen?

De reden dat ik weer ben ga bloggen, is dat ik graag schrijf. Samen met Dirk heb ik een gave roadtrip door Europa gemaakt en hierdoor raakte ik geïnspireerd om steeds meer te delen. Nu kan je op instagram veel kwijt, maar ik zocht nog een extra uitlaatklep. Eigenlijk blog ik dus door mijn passie voor schrijven (of je me nou goed vindt of niet 😉

3. Waar kan je echt niet zonder? En waarom dan niet?

Liefde. Ik vind liefde het allerbelangrijkste. Zonder liefde heb je namelijk niets. Nu heb ik het niet alleen over mijn liefde voor Dirk en mijn liefde voor vrienden en familie, maar ook over de enige echte voorwaardelijke Liefde. Zonder die Liefde, heeft het leven voor mij eigenlijk geen zin. Gelukkig is die Liefde aanwezig in mijn leven.
Verder qua minder belangrijke zaken: ik kan niet zonder knuffelen, Venco zwart/witjes, Thai sweet chili chips, mijn creatieve spulletjes enz. Ik kan nog wel even doorgaan. Eigenlijk ben ik heel materialistisch :$

4. Waar kan jij echt van genieten?

De zon! Vooral tijdens de neutralere dagen (geen min graden of een hittegolf) waardeer ik de zon enorm en vrolijkt het me op. Verder mooie bloemen/tuinen/planten. Een dagje winkelen. Losgaan in de Action. Online shoppen. Italiaans ijs eten. Zelfgemaakte pizza eten. Een mooie zonsondergang. Eigenlijk kan ik van heel veel dingen genieten.

6. Hoe zie jij je toekomst?

Oke, Yessica is nummer 5 vergeten haha. Geen probleem, hebben we dit keer 10 vragen. Ik zie het ook echt nu pas. Verder met de echte vraag. Hoe ik de toekomst voor me zie? Nog steeds gelukkig getrouwd met Dirk, hopelijk gezond, als het mogelijk is met kids en een beestje (of meerdere). Verder ben ik niet zo’n lange termijn denker. Ik probeer steeds meer met de dag te leven, want als je je over alles druk gaat maken wat nog moet komen, dan heb je een doodongelukkig leven.

7. Hoe zorg jij voor de perfecte combinatie tussen je prive leven en je blog?

Als het prive even niet gaat, laat ik het subtiel weten op DMontheroad. Ik ga niet al mijn prive zaken delen. Helemaal niet, omdat ik een beginnend blogger ben. Wel ben ik altijd eerlijk naar mijn volgers toe. Ik ga geen zielige berichten online zetten zodat ik ‘sterkte’ berichtjes terug krijg bijvoorbeeld. Ik ben iemand die duidelijkheid wil voor iedereen (en vooral mezelf). Ik denk dat ik momenteel een perfecte combinatie heb gevonden. Ik pak het bloggen steeds meer op, maar echte privedingen waar niemand iets mee nodig heeft, die hou ik ook gewoon lekker voor mezelf. Wil ik dat jullie meegenieten? Zie je me wel actief op Instagram haha.

8. Wie is er voor jou belangrijk in je leven? Waarom?

Eigenlijk heb ik die met vraag 3 al beantwoord. God, Dirk, mijn familie en mijn vrienden. God, omdat Hij altijd voor mij klaarstaat, ik met alles bij Hem terecht kan en Hij mij nooit zal verlaten. Ik ben al mijn hele leven christelijk en ik ben niet van plan om dat te veranderen, dus God zal zeker altijd op nummer 1 blijven voor mij. Dirk spreekt voor zich eigenlijk… Hij is mijn man, mijn beste vriend en gewoon de allerliefste haha. Mijn familie en vrienden zijn belangrijk, omdat je er altijd op terug kunt vallen en ze zullen er voor je zijn.

9. Wie heeft jou voor het laatst laten lachen?

Terwijl ik dit typ, kom ik net van een verjaardag bij de schoonfamilie. Daar hebben we heel hard om allerlei dingetjes gelachen met z’n allen. Dus eigenlijk mn schoonfamilie.

10. wanneer heb je voor het laatst iets kleins gewaardeerd?

Ik waardeer heel veel kleine dingen. Ik waardeer denk ik nog het meeste ons huisje. Nu klinkt dat gek, want een huis is heel groot, maar Dirk en ik wonen in een heel klein huisje. Alles zit dicht op elkaar, maar toch is er ruimte genoeg voor ons beide. De bank in de kamer zit nog geen 2 meter van de keuken af, maar toch heb ik rust en ruimte als ik thuis kom. Ik lig nu heerlijk op de bank te chillen en te bloggen en ik waardeer mijn omgeving. Daarnaast probeer ik altijd geluk te zien in de kleine dingetjes.

11. Wat is je droom vakantie?

Voor deze vraag, wil ik je graag verwijzen naar een ander artikel waar ik deze vraag beantwoord heb toevallig.

Wie ga ik nomineren?

Allereerst bedankt Yessica dat je mij hebt genomineerd. Ik ga geen 11 mensen nomineren, maar ik heb er een paar uitgekozen deze keer.

 1. Debby van www.barcelonamom.com/
 2. Naomi van mamavanguusjeensaar.com/
 3. Kim van kimsblogs2521.wordpress.com/
 4. Joziefien van tresfien.wordpress.com/
 5. Taryn van www.tobeinfinity.nl
 6. Elisabeth van www.elisabethsfavorieten.com
 7. Kyra van www.ijustwanttotravelto.com

Mijn 11 vragen voor jullie:

 1. Als je gratis op reis mocht naar één bestemming. Waar zou je heen gaan?
 2. Wat is je lievelingseten?
 3. Nooit meer op sneakers of nooit meer op hakken?
 4. Wat is je favoriete smaak geurkaars?
 5. Wat zou je willen veranderen in je leven?
 6. Hoeveel paar schoenen heb je?
 7. Ben je tevreden met het huis waar je woont?
 8. Welke spreuk/quote past echt goed bij jou?
 9. Hoeveel talen spreek je (matig tot goed)?
 10. Wat is je lievelingskleur?
 11. Wat voor muziek luister je graag?

Zo dit was het alweer. Bedankt Yessica en succes gewenst aan de anderen die nog mee gaan doen! Mijn vraag aan jullie (mijn volgers/lezers): willen jullie één van mijn nieuwe vragen alvast beantwoorden? Ik ben benieuwd naar de reacties 🙂

Comments (2)

 • Yessica

  28 juli 2018 at 11:03

  Ooh echt ik heb niet eens gezien dat ik een vraag heb overgeslagen? Je bent de eerste die het ziet haha?

 • Marcelina

  28 juli 2018 at 11:10

  Haha geeft niks toch 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Bullet journal inspiratie

23 juli 2018

Next Post

25x zomer activiteiten (voor als het te warm is)

26 juli 2018