Blog post

DMontheroad: behind the scenes foto’s

23 oktober 2018Marcelina

Vandaag deel ik wat foto’s van de afgelopen weken en ik vertel er wat meer bij. Zo krijg je een beetje een kijkje in mijn leven en zie je dus wat ik doe. Ik vind dit zelf altijd leuk om te zien bij anderen, dus ik dacht; laat ik het ook eens proberen. Kijk maar mee:

 

Ik ga op mijn werkdagen al vroeg de deur uit. Rond 7.15u stap ik op de fiets. Vorige week was Beer nogal moe, dus ik heb hem even toegedekt met zijn eigen handdoekje. Die wassen we ook uit hoor haha. Hij vond het heerlijk om even toegedekt te worden.

Samen met twee kinderen (in rolstoel) ben ik wezen wandelen in het park van de AA-landen in Zwolle. Dat is heel dichtbij de school. Er is daar ook een mini kinderboerderij. Dus we zijn even wezen kijken bij de pony’s en geiten. Deze pony was trouwens niet heel lief. Toen de andere pony dichterbij kwam, kreeg die pony een flinke trap in zijn buik.

 

Ik ben gek op zalm. Had je vast niet verwacht he ;). Dus zo af en toe eten wij lekker zalm. Dit keer was het een bagel met zalm, spinazie en verse kaas. Ook had ik nog wat uitjes. Heerlijk!

 

Het artikel over HelloFresh staat al online. Ik heb drie gerechten getest. Wat het is geworden? Dat lees je hier.

 

Zondag 14 oktober was het nog zo heerlijk warm buiten, dat wij na het eten lekker op pad zijn gegaan. We gingen richting Ossenzijl rijden. Daar maakte ik deze foto van Beer. Stiekem maakte ik er veel meer van Beer. Hij kan best fotogeniek zijn 😉

 

Hier heb je Beer alweer, maar dit was een andere locatie. Samen met Kyra van Alovingladytravels ben ik op pad gegaan om foto’s te maken in het Waterloopbos. Hier heb ik ook mijn trouwfoto’s gedeeltelijk gemaakt. Dit bos is zo prachtig en veelzijdig. Kyra wilde graag meer herfstfoto’s voor op Instagram hebben. Ik wilde haar wel helpen en Beer kon natuurlijk mee, want het bos is perfect voor een hondje. We zijn er ruim 3 uur geweest. Wat best lang is. Beer was dan ook bek af.

 

We wilden ook nog naar 2 andere locaties gaan, maar ik wilde graag rond half 5 terug rijden. Het was ook dik een half uur rijden vanwege omleiding. We besloten om nog even een terrasje te pakken in Kraggenburg. Enorm aan te raden om daar lekker te zitten. Beer viel als een blok in slaap. De taart was een beetje te zoet en jelly. Verder kan je daar wel heerlijk zitten en het drinken was verder goed haha.

Vrijdag besloten we om naar Ikea te gaan. Dirk wilde een nieuw bureau hebben en had daar een mooie gezien. We namen de verkeerde afslag, maar dit uitzicht was zeker geen straf. Ons Ikea avontuur heb je misschien al wel gelezen op Instagram. Ikea laat dus geen honden toe :(. Ik ben uiteindelijk bij Beer in de auto gebleven.

Ik ben sinds kort fan van Sela (christelijk). Ze hebben prachtige cd’s. Ik ben nu steeds ‘vreugde van mijn hart’ aan het luisteren. Dit is een quote uit een van de liedjes die ik heel erg mooi vind. Dirk krijgt jeuk bij het zien van deze foto, omdat ik natuurlijk niet goed had opgemeten van te voren. Onderaan is het een beetje krapjes haha.

 

Ik zou liegen als ik zeg dat het eigen ontwerp is. Ik heb deze van Pinterest af ;). Maar ik vond hem wel goed gelukt op zich. De quote vond ik ook best wel mooi. Vaak vind je het maar niks als iemand onaardig is. Maar eigenlijk moet je tegen degene juist aardig zijn. Heel lastig haha. Dat kan ik ook niet zo goed.

 

Een hele wazige foto, maar dit is één van Beer zijn vele poses. Zo slaapt hij vaak haha. Pootjes recht omhoog.

 

Deze foto vind ik wel echt een feestje als ik eerlijk ben. We hebben zelf een gerecht met garnalen gemaakt. Eigenlijk gaan alle credits naar Dirk voor dit gerecht hoor. Ik heb de groentes gesneden, maar hij heeft de rest gedaan. Het was trouwens echt heel erg lekker. Dit aten we zondag 🙂

 

Als jullie dit lezen, ga ik bijna op vakantie. Ik ga er lekker tussenuit in ons eigen landje. Heerlijk even tot rust komen. Het is een vrij hectische periode voor mij geweest met een nieuwe baan etc. Dus ik ga lekker relaxen op vakantie, maar ook dingen ondernemen, want Beer gaat mee. Ik ga op vakantie proberen te filmen. Dus je kunt binnenkort een video verwachten 🙂

 

 

Comments (8)

 • Mira

  23 oktober 2018 at 11:16

  Altijd zo leuk zo´n kijkje in iemands leven. Leuk gedaan:)

 • Britt – DailyDazzle.nl

  23 oktober 2018 at 11:32

  Ziet er leuk uit! Een kijkje in iemands leven vind ik altijd super tof.

 • Gerdi – Blond&Bruin

  23 oktober 2018 at 14:23

  Wat een leuke foto’s en wat is beer toch een schatje!

 • Patricia Schmitz-Heres

  23 oktober 2018 at 21:22

  Wat een leuk hondje! Leuk om te lezen.

 • Hey Frits / Manon

  24 oktober 2018 at 15:05

  Ik ben echt verliefd op je schattige hondje! Wat een cutie. En wat heeft hij een coole naam haha.

 • Mama Isidore

  24 oktober 2018 at 15:16

  Wat leuk zo een kijkje in je leven! Leuk hondje heb je en ik vind handlettering ook leuk!

 • Marcelina

  24 oktober 2018 at 15:23

  Dankje hahah ☺️

 • Marcelina

  24 oktober 2018 at 15:24

  Dankje ☺️

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

HelloFresh getest via Maaltijdboxen

22 oktober 2018

Next Post

Action & Welkoop shoplog

26 oktober 2018