Blog post

Blogmas 15: half jaar getrouwd + update + cadeautjes

21 december 2018Marcelina

Vandaag is een speciale dag. De winter is officieel begonnen en Dirk & ik zijn een half jaar getrouwd. Hoog tijd voor een update dus. Ik praat jullie bij over hoe het met ons gaat, ik laat onze sinterklaas cadeautjes zien en ik deel ook nog een stukje over mijn Balea kalender. Genoeg om te lezen dus. Ga er lekker voor zitten en lees maar mee:

Een half jaar getrouwd

Voor sommige een mijlpaal, voor sommige heel uitzonderlijk en sommige doen hier niets mee. Ik vind het natuurlijk echt wel een dingetje dat ik een half jaar getrouwd ben. Ik woon nu ook precies een half jaar samen met Dirk en ik kan daar alleen maar positief over zijn. Het is heerlijk om je eigen plek te hebben en om je eigen ding te kunnen doen, zonder dat er altijd familie op je let. Mij heeft het vooral veel goeds gedaan. Benieuwd hoe de verhuizing was? Daar schreef ik ook een blog over.

Eigenlijk is het afgelopen half jaar voorbij gevlogen. Er is al veel gebeurd in tussen tijd, maar het voelt heel vertrouwd. Dat is natuurlijk wel zo handig ook. Eigenlijk kozen we er vrij snel voor om een hondje te nemen. Of eigenlijk wilde ik dat natuurlijk heel erg graag. Onze puppy Beer heeft ons veel goeds gebracht en we hebben altijd iemand die super blij is om je te zien als je thuis komt. Ik ben wat vaker alleen en Beer is echt prima gezelschap. Nu in de winter is het wat lastiger, want het is kouder en dan moet je er dus ook verplicht uit met de hond. Maar goed, dat hoort erbij en ik doe het netjes. Dat heeft ons hondje wel verdiend. Hij is ook ontzettend lief voor ons 😉

Ik kan nog uren praten over hoe leuk ik het vind om getrouwd te zijn en dat ik uit kijk naar komende jaren, maar dat ga ik niet doen. Jullie snappen vast mijn punt wel 🙂

Sinterklaas cadeautjes

Geloof het of niet, maar zelfs Beer heeft van Sinterklaas cadeautjes gekregen. Dirk en Beer vierden 1x Sinterklaas, maar ik vierde het wel 3x. Dus leek het me leuk om jullie te laten zien wat we allemaal hebben gekregen van die lieve Sint.

Sinterklaas cadeautjes van Dirk

Dit heeft Dirk gekregen voor sinterklaas:

Niet heel bijzonder, maar wel altijd handig. Dit jaar had ik Dirk op mijn lootje staan. Dat is dus best lastig, als je bij elkaar in huis woont. Ik heb het ingepakt met een biertje erbij en als surprise had ik een laptop nagemaakt van zijn werk. Hij wilde graag deze bon hebben, dus die kreeg hij ook 🙂

Sinterklaas cadeautjes van Marcelina

Dit heb ik gekregen van sinterklaas 1:

Op school hadden we lootjes getrokken. Ik kreeg een heel gaaf creatief pakket (stond ook op mijn lootje), met glasmarkers, leuke kartonnetjes, washi tape, zelf zakjes decoreren, een scrapbook en linnen schilderdoeken. Ik was ontzettend blij met dit mega gave pakket. Mijn surprise was een groot boek met alpaca’s erop. Echt heel leuk gedaan. Ik laat het even zien:

Dit kreeg ik van sinterklaas 2:

Een prachtig ‘boekje’ om neer te zetten met allerlei Bijbelse spreuken erop. We gingen met de bijbelstudiegroep een cadeauspel spelen. Hartstikke gezellig, maar je kan dan met van alles naar huis gaan. Ik regel zelf altijd een cadeau dat ik zelf ook graag wil krijgen. Op het einde had ik 2 cadeaus en iedereen mocht met 1 cadeau naar huis. Een van die cadeaus was mijn eigen cadeau. Ik twijfelde nog even, maar ik koos uiteindelijk voor dit leuke boekje waar ik ontzettend blij mee ben.

Dit kreeg ik van Sinterklaas 3:

Ik vroeg om een bon, dus ik kreeg ook een bon. Ik ga een aantal keer per jaar naar Alie Post toe voor een massage. Haar praktijk zit dicht bij mijn huis, dus dat is ideaal. Ik ga altijd voor een rug/nek/schouder massage, omdat het daar vaak vast zit bij mij. Ideaal om een bon te vragen, zodat ik daar de volgende keer met korting heen kan 🙂

Mijn vader had mij met lootjes trekken, maar mijn moeder had nog wat extraatjes voor mij. Ik kreeg lekkere chocola, een mooi handgeschreven bord voor bij onze voordeur en een boek van de familievakantie naar Braunlage.

Je kunt dus wel zeggen dat ik flink wat cadeautjes heb gehad. Ik ben er ook ontzettend blij mee 🙂 en ik vond het ook weer een feestje om voor anderen cadeautjes te regelen. Zo regelde ik ook een pakketje voor onze trouwe viervoeter:

Sinterklaas/kerst cadeautjes van Beer

Beer deed ook gezellig mee met Sinterklaas vieren. Daarom had ik een pakket voor hem geregeld met leuke dingetjes erin. You can call me crazy, maar dat maakt me niets uit. Ik vond het leuk en grappig om te regelen. Zie hier Beer zijn nieuwe aanwinsten:

Voor kerst: stropdasje en strikje. Ook kreeg hij 3! botjes, maar hij heeft er al een op uiteraard.

Ook kreeg hij deze te schattige alpaca 🙂 daar knuffelt hij nu lekker mee (als in: die knuffel ligt binnenkort aan stukken)!

 

Balea kalender update

Iedereen die mij volgt op Instagram, weet vast wel dat ik iedere dag een vakje open van mijn Balea kalender. Ik kocht deze in Duitsland bij de DM voor maar €15. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden en geniet ik iedere dag van alle leuke mini size cadeautjes. Ik ga laten zien wat ik heb gekregen op eerste kerstdag. Wat ik al wel kan zeggen, is dat het ontzettend veel leuke, bruikbare producten zijn. Als je mee kijkt op instagram, weet je vast wel dat er allerlei verzorgingsproducten bij zitten: voetcreme, bodylotion, douchegel, shampoo, make-up reiniger enz. Ik vind dat hij tot nu toe de €15 zeker waard is. Kijk op 25 december op mijn blog, dan zie je alle gekregen producten 🙂

Hoe gaat het verder met ons?

Als je dit leest, is het 21 december en dat betekent dat ik bijna kerstvakantie heb. Daar kijk ik al een tijdje naar uit. Heerlijk even bijkomen en aan het einde van de vakantie gaan we ook nog een weekendje weg. Het gaat dus verder goed met ons. We zijn beide druk met werk, maar proberen een vast avondje in de week samen te zijn. Ook willen we er zo vaak mogelijk tussenuit in het weekend voor kleine roadtripjes. Al is het maar naar het bos. Dat hebben wij nodig om weer op te laden voor de nieuwe werkweek. Verder genieten we van ons getrouwde leven samen (met Beer) en we leven zo veel mogelijk per dag. Niet te veel vooruit denken, want dat zorgt voor stress 😉

 

Tot zover onze update! Wat vonden jullie van Beer zijn cadeautjes?

 

Comments (2)

  • Lindsey Beljaars

    21 december 2018 at 20:47

    Fijn om te lezen dat het goed gaat. Veel plezier toegewenst tijdens jullie weekendje weg!

  • Sherry

    22 december 2018 at 01:38

    Van harte. Leuk om te lezen dat het erg goed gaat. Die knuffel is leuk.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 13: gastblog Fins Lapland 2

19 december 2018

Next Post

Blogmas 16: mijn nieuwe bullet journal

24 december 2018