Blog post

3 dingen waar wij thuis niet op bezuinigen

1 oktober 2021Marcelina

”Goedkoop = duurkoop!” Ik hoor het een oud-begeleider van me nog zo zeggen. Ze had het trouwens over één van mijn favoriete winkels: de Action. Dat sommige producten het investeren waard zijn, daar ben ik het wel mee eens. In deze blog deel ik 3 dingen waar wij in ons gezin niet op bezuinigen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! Laat in de reacties ook even weten waar jij juist wel/niet op bezuinigd.

1. Kinderwagen

Sommige verklaarden ons voor gek dat we een kinderwagen van €1000 aanschaften, maar wij hebben er een goede reden voor. Nou ja, meerdere redenen eigenlijk. We hebben diverse wagens getest bij Babypark en de meest favoriet was toch echt één van de duurste wagens. We wilden een wagen die comfortabel reed, die geschikt was voor lange mensen, die makkelijk in te klappen was en vooral: die geschikt was voor alle terreinen. Het leek me namelijk zo zielig voor mijn (toen nog toekomstige) baby dat hij heen en weer werd geschud in het bos over de hobbelige paadjes. Wij zijn gek op wandelen en dus moest de wagen geschikt zijn voor allerlei ondergronden. Ons kleine ventje is alweer ruim 4 maanden en ik raad nog steeds iedereen onze wagen aan.

2. Computer/laptop

Ik wilde een laptop waar ik ook video’s op kon bewerken. Mijn man heeft een laptop nodig waar hij software op kan ontwikkelen. Beide vinden we laptops/computers dus het investeren waard en we bezuinigen er niet op. Dit betekent overigens niet dat we om de haverklap een nieuwe hebben hoor ;). Mijne gaat al een paar jaar mee en die van mijn man zelfs ruim 10 jaar. Mijn man is erg creatief als het gaat om software ontwikkelen en websites bouwen, dus op zijn kantoor heeft hij een heus workstation met diverse schermen. Wist je dat je bij Ikbenstil ook terecht kan voor een industrial PC? Dit zijn speciale computersystemen voor automatiseringstechniek en gebruik in systeembewaking, bijvoorbeeld voor offshore, brandweer- en politievoertuigen, maar ook op schepen van allerlei aard. Ikbenstil maakt maatwerk voor uw toepassing voor zowel Windows als Linux omgevingen.

3. Comfort

Wat heb je aan een goedkope bank als hij niet lekker zit? Of aan een budget matras waardoor je iedere dag rug- en nekklachten hebt? Precies: helemaal niks! Onze bank, onze eetkamerstoelen en ons bed hebben we gekozen op comfort. Natuurlijk hebben we ook naar het uiterlijk gekeken, want het oog wil ook wat, maar voornamelijk hebben we getest of het onze houding bevordert en of we er lekker op kunnen zitten/op kunnen slapen. Op comfort bezuinigen we dus zeker niet in dit huis. Dat geldt trouwens ook voor Danny en Beer: die hebben allebei een heerlijk bedje!

 

Waar we wel op bezuinigen? Bij de boodschappen let ik op aanbiedingen, we rijden in een goedkope/zuinige auto, ik probeer kleding vaak met korting of in de sale te kopen, we dragen ondergoed van de Zeeman etc. Ik ben benieuwd: waar bezuinig jij absoluut niet op en waar weer wel op?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

7x vooraf regelen voor je een webshop opent

14 september 2021