Blog post

Persoonlijk interview met: Sarah-Esther

4 september 2019Marcelina
Vandaag een interview met Sarah-Esther. Ze vertelt meer over haar leven, haar werk, wat ze bereikt wil hebben over 5 jaar en nog veel meer. Lezen jullie weer gezellig mee?

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Sarah-Esther, maar de meeste noemen mij gewoon Saar. Ik ben alweer vijfentwintig jaar en woon op dit moment nog thuis. Maar dit niet meer voor heel lang, want afgelopen maand ben ik ten huwelijk gevraagd. Dus er komt nu een hele leuke, spannende en drukke tijd aan. Waar we veel moeten gaan regelen en zoeken, maar ik ben helemaal enthousiast!

Op dit moment ben ik nog een thuisstudie aan het doen voor Pedagogisch Medewerker en zodra die is afgerond (binnen een maand) mag ik gaan werken op mijn stage adres. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Vorig jaar ben ik met een persoonlijke blog begonnen, With love Saar. Door mijn studie is die blog een beetje stil, maar zodra ik klaar ben met mijn studie, ga ik er weer tijd in stekken! Voor de rest houd vind ik het leuk om te fotograferen, filmen, skeeleren, met vrienden afspreken en lekker eten, maar mijn allergrootste hobby is genieten van de zon!

Als je gratis naar één land mag vliegen, waar ga je dan heen?

 

Ik zou heel graag nog naar Amerika willen! Dan zou ik daar het liefst een camper huren en door Amerika trekken. Door allerlei films wil ik daar graag heen en het is ook een ontzettend mooi/fotogeniek land. Dan zou ik de beroemde plekken willen bezoeken, maar ook de plekken die niet zo toeristisch zijn.

Wat zou je doen met één miljoen?

Op dit moment zou ik een leuk huisje kopen en een grote bruiloft plannen! Het zou goed te pas komen. Maar ook al heb ik geen één miljoen, toch ben ik op dit moment ontzetten gelukkig!

Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik lekker werken als pedagogisch medewerker, een eigen huisje hebben met dan alweer vier jaar mijn man en misschien al wel een kleintje rondlopen.

Ben je gelukkig op de plek waar je nu woont?

Ik ben heel gelukkig op de plek waar ik nu woon. Ik woon nu op Goeree-Overflakkee, hier ben ik opgegroeid en heb er de beste tijd gehad. Het is er rustig, landelijk en beschermd wonen. Toch blijf ik hier niet wonen, dit omdat mijn vriend hier niet vandaan komt en we ergens tussenin willen wonen. Wel wil ik heel graag in een dorpje wonen. Dit omdat het heerlijk rustig, landelijk en een goede plek is om op te groeien!

Wat is je ultieme droom op dit moment?

Slagen voor mijn opleiding en werken. Trouwen met de liefde van mijn leven! Deze twee dingen gaan snel uitkomen, maar van het trouwen droom ik al mijn hele leven van. Dus tot aan de bruiloft blijf ik hier nog gewoon over door dromen!

Hoeveel bijbaantje heb je gehad?

Kerkblaadjes rondgebracht toen ik nog heel jong was en met mijn zestiende ben ik in de plaatselijke supermarkt gaan werken. Hier heb ik vakken gevuld en kassa gedraaid. Hier ben ik blijven hangen tot afgelopen jaar. Toen heb ik besloten om weer te gaan studeren, omdat ik het niet meer naar mijn zin had.

Aan welk programma op televisie zou jij willen meedoen?

Ik denk aan ”Wie is de mol?”. De opdrachten die ze daar krijgen zijn echt waanzinnig! Al ben ik bang dat ik niet altijd gelijk de opdrachten begrijp en dat ik snel uit het spel lig.

Wie volg je graag online?

Op dit moment volg ik niet veel mensen, omdat ik het te druk heb met mijn studie. Op pinterest zoek ik wel vaak bruiloft ideetjes op of activiteiten die ik kan uitvoeren op het kinderdagverblijf of de BSO.

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in de omgang met kinderen, daarom doe ik ook deze opleiding. Verder ben ik volgens mijn vriend wel goed in koken. Zelf vind ik dit ook heel leuk om te doen! Wat ik ook heel leuk vind om te doen is fotograferen, maar heel goed ben ik daar nog niet in. Ik zou daar graag een keer een cursus of workshop voor willen volgen.

Nooit meer koffie/thee drinken of nooit meer frisdrank drinken?

Ik ben echt een theeleut, maar zonder frisdrank kan ik echt niet. Ik ben echt verslaafd aan ice tea, dus daar ik niet zonder.

Hoeveel landen heb je bezocht en wat was je favoriete land?

Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Italië, Frankrijk, Kroatië, Tsjechië, Oostenrijk, Griekenland, Malta. Ik denk dat dit het wel is. Op zich best al veel landen bezocht, maar wil er nog veel meer bezoeken! Mijn favoriete land is Italië, dit omdat ik heel erg van Italiaans eten houd en van ijs!

Wat is je favoriete boek aller tijden?

”Safe haven” van Nicholas Sparks. Ik lees heel graag zijn boeken!

Welke Nederlandse stad raad jij iedereen aan om eens te bezoeken?

Den-Bosch is heel leuk en gezellig. Zeker als je, net als ik, ook van een Bossche bol houdt! Hier heb ik ook een blog over geschreven. Maar Rotterdam en Breda zijn ook heel leuk en gezellig!

Wat is je favoriete hotspot om te eten en waar kunnen we die vinden?

 

Ik houd heel erg van Italiaans eten en daarom vind ik het leuk om bij ”Happy Italy” te eten. Hier kan je heel goedkoop eten en je krijgt genoeg! Dus ook een goed tentje om uit eten te gaan als student zijnde. Maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om bij ”La Cubanita” te eten! Deze twee restaurantjes zijn in bijna elke grote stad te vinden! Voor de lunch vind ik het ontzettend leuk en gezellig om bij ”Brownies en Downies” te eten. Deze zit onder andere in Spijkenisse. Dit is voor mij de dichtstbijzijnde, maar ook zij hebben meerdere vestigingen.

Tot slot: Heb je nog een handige tip voor ons?

Doe iets wat je leuk vind! Zoek werk wat bij je past en waar je plezier uit kan halen! Als je geen plezier meer uit je werk haalt kan dit je leven beïnvloeden. Volg je hart en je dromen!
~ Maak het onmogelijke mogelijk en volg je droom! ~
Bedankt Sarah-Esther voor je leuke interview! Alvast veel plezier met de voorpret van je bruiloft! 🙂 Oh en Safe Haven is ook een van mijn favoriete boeken haha.

Comments (3)

 • Naomi

  4 september 2019 at 08:28

  Wat een heerlijk enthousiast verhaal. En wat een leuke tijd breekt er aan. Heel veel plezier met alle voorbereidingen.
  Naomi onlangs geplaatst…En wie ben jij?My Profile

 • Sherry

  4 september 2019 at 19:54

  Wat een leuke interview. Ik houd van persoonlijke interviews.

 • Custodia Chineva

  5 september 2019 at 13:43

  wat een leuk interview, ziet er heel duidelijk uit zo leren mensen je toch beter kennen, super leuk.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Een originele bestelling bij Drukwerknodig

3 september 2019

Next Post

Persoonlijk interview met: enJOYcelife

9 september 2019