Blog post

Persoonlijk interview met Mitchel van ‘mckleuver’

23 juli 2019Marcelina

Vandaag een interview met Mitchel van de blog: mckleuver.nl. Lees maar mee:

Voorstellen

Hmm, moet ik mijzelf echt voorstellen? Ik weet niet goed wat ik over mij zelf moet zeggen, want ik denk dat sommigen van mij hebben gehoord. Ik ben Mitchel Kleuver, 23 jaar uit Gelderland en sinds 2016 blog ik met grote regelmaat. Momenteel vind je namelijk 4 artikelen per week op www.mckleuver.nl

Naast het schrijven van artikelen en fantasyverhalen ben ik geïnteresseerd in staatsinrichting en vind ik het leuk om wandelingen te maken met de fotocamera, plattegronden tekenen, handletteren en scouting. Sinds 2013 ben ik leiding bij kinderen van 5 tot 7 jaar. Echt heel leuk om te doen, want van kinderen krijg ik energie. 

Website: www.mckleuver.nl 

Instagram: @mckleuverblog 

Facebook: MC Kleuver Blog

Als je gratis naar één land naar keuze mag vliegen. Waar ga je dan heen?


Peru. Daar ga ik eens in mijn leven echt een keer naartoe. De machu pichhu lijkt mij zo weerzinwekkend om te zien dat mijn mond er waarschijnlijk van open valt. Avontuurlijk ingesteld ben ik niet, maar wel nieuwsgierig. Ik zou daarom veel stadjes bezoeken om een beetje geschiedenis mee te kunnen krijgen.

 

Wat zou je doen met 1 miljoen?
Met één miljoen zou ik zou ik direct op mezelf gaan wonen, haha. Ik denk niet dat ik een villa zou gaan kiezen, maar wel een mooi huis. Bijvoorbeeld aan de rand van een bos. Ik zou ook een boekenkastenwand plaatsen en lekker veel doneren aan goede doelen. Natuurlijk ook een beetje sparen, want je weet nooit wanneer je het overige bedrag nodig kan hebben.

 

Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?
Deze vraag vind ik altijd moeilijk. Dat komt omdat ik niet goed weet waar ik naartoe wil groeien. In ieder geval een eigen stekje en ik vind het wenselijk om meer werkuren te hebben. Daarnaast lijkt het mij leuk om tenminste nog één andere gedichtenbundel te hebben geschreven. Want dat is gewoon zo leuk om te mogen doen. 

Ben je gelukkig op de plek waar je nu woont?
Natuurlijk ben ik hier gelukkig! Ik woon bij mijn ouders in huis en mijn kamer is echt mijn plek. Hier zit ik het liefste. Als ik wegga ga ik zeker het uitzicht missen al is dat nog zo triest. Ik woon namelijk tegenover een begraafplaats, maar dat heb je van de buitenkant niet door hoor. Ik vind het iets rustgevend hebben dus ik kijk graag naar buiten.

 

Wat is je ultieme droom op dit moment?
Een ultieme droom kwam niet meteen bij mij op. Toen ging er een lampje branden. Ik zou het heel tof vinden om eens als cabaretier op het podium te staan, want ik denk wel dat ik het publiek aan het lachen kan krijgen. Daarnaast lijkt het mij tof als mijn columns of gedichten in een blad worden gepubliceerd. 

Hoeveel bijbaantjes heb je gehad?
Toen ik 12 was, ben ik begonnen met bezorgen van de regiokrant. Dat heb ik gedaan tot ik begon op het mbo. Vanaf toen heb ik 2,5 jaar gewerkt als vakkenvuller bij de Albert Heijn. In totaal heb ik dus twee bijbaantjes gehad. 

Aan welk programma op televisie zou jij wel willen mee doen?
Van alle televisieprogramma’s lijkt het mij het leukste om mee te doen aan een quiz. Bijvoorbeeld zoals Miljoenenjacht, want ik ben ook fan van Linda de Mol. Als wij het nu toch over televisie hebben dan zou ik het tof vinden om een eigen programma te presenteren. Bijvoorbeeld in de vroege ochtend bij het ontbijt. De eerste knalhit in de ochtend door Mitchel Kleuver 😉 

Wie volg je graag online?
Een paar mensen

Waar ben jij goed in?
Ik geloof erin dat alle mensen zo zijn eigen sterke punten bezit. Alleen die van jezelf noemen duurt toch altijd even? Ik denk dat ik vrij goed kan schrijven en dat ik goed kan organiseren. Ik ben een echte regelneef en heb het het liefste alles tot in de puntjes georganiseerd. 

Nooit meer koffie/thee drinken of nooit meer frisdrank drinken?
Nou, dan kies ik voor nooit meer koffie of thee drinken, want dat deed ik toch al niet! Het is een autistisch trekje, want warme dranken gaan er niet gemakkelijk in. Ik heb er absoluut geen geduld voor om koffie of thee te drinken. Alles moet snel, snel en nog een snel. Daarom drink ik graag chocolademelk of gewoon water met een smaakje. 

Hoeveel landen heb je bezocht en wat was je favoriete land van allemaal?
De landen die ik heb bezocht zijn Duitsland, Denemarken, Hongarije, België, Spanje, Italië en Oostenrijk. Naast Nederland ben ik dus in nog zeven andere landen geweest. Mijn favoriet is en blijft Spanje. De cultuur, het eten en de vriendelijkheid van de mensen spreekt mij enorm aan. 

 

Wat is je favoriete boek aller tijden?
Ja, eindelijk dat deze vraag komt. Zat ik echt op te wachten, serieus. Mijn favoriete boeken zijn die van Harry Potter. En zoals in die gemeenschap van fans bekend is, kunnen wij eigenlijk geen favoriet aanwijzen, maar als ik dat toch moet doen kies ik voor Harry Potter and the Order of the Phoenix. De strijd tussen Hogwarts en het Ministerie vind ik echt echt voor in het verhaal en met zoveel dimensie tussen de toverwereld. Dat had ik niet willen missen. 

Leestip: Persoonlijk interview met: Francis van Mamazetkoers

Welke Nederlandse stad raad jij iedereen aan om eens te bezoeken?
Arnhem! Ik ben een echte inwoner van Gelderland en ik raad mijn hoofdstad daarom ook aan. Er zijn veel lekkere tentjes om te eten, het is er goed shoppen en Arnhem heeft hele mooie bezienswaardigheden. Een aantal voorbeelden zijn Sonsbeekpark, Historische Kelders en de Sabelspoort. 

 

Wat is je favoriete hotspot om te eten en waar kunnen we deze vinden?
Bij Haphoek Arnhem B.V. krijg je echte de lekkerste friet (of voor het noorden patat). Je hebt de keuze uit klein, dwerg of reus en de frieten zijn vers voor je gesneden. Zo krijg je het krokante laagje van de aardappel. Soms ga ik hier een frietje halen in mijn pauze met een lekkere laag satésaus.

 

Tot slot Mitchel: heb je nog een handige tip voor ons?
Ik wil natuurlijk echt de tip meegeven waarvan je denkt: yes, dit is ‘m! Ook die kwam niet meteen dus daar wil ik een tip voor geven. Als je iets niet meteen weet, kun je het opschrijven om daarover na te denken. Dat kan een heel leuk boekje worden met allerlei ideeën waar je later je voordeel mee kunt doen. 

 

 

 

Bedankt Mitchel voor je leuke antwoorden op mijn vragen. Grappig dat je de vraag over je favoriete boek zo leuk vond. Ik heb zelf nog nooit Harry Potter gelezen/bekeken… erg he?! Ik weet alleen dat er een sneeuwuil in voorkomt :p. Arnhem is een prachtige stad! Die raad ik ook iedereen aan!

 

 

 

Comments (6)

 • Naomi

  23 juli 2019 at 08:42

  Een boekenwand laten plaatsen met een miljoen. Briljant plan!
  Naomi onlangs geplaatst…Hallo, wie je ook mag zijnMy Profile

 • Bettie Toonstra

  23 juli 2019 at 12:35

  Wat een leuk interview! Maar Marcelina, heb je nooit serieus HP gelezen (of gezien?). Ik ben een beetje in shock. Zelfs een goede vriendin die HP niet leuk vindt, weet waar het over gaat en heeft iig 1 film gezien!

  Ik ben trouwens nooit in Arnhem geweest volgens mij. Tenminste ik kan het mij niet herinneren.

  Bettie
  Bettie Toonstra onlangs geplaatst…6 productieve dingen die je kunt doen voor je blog als je geen nieuwe artikelen schrijftMy Profile

 • Felice Veenman

  24 juli 2019 at 12:27

  leuk om MC Kleuver eens beter te leren kennen. En hij heeft gelijk. Arnhem is een bijzondere stad: ik ben er geboren!

  Felice Veenman onlangs geplaatst…Vergeten snoep…..My Profile

 • hippiemeisje

  24 juli 2019 at 12:45

  Zo fijn, ik lees zijn blogs ook wel graag, fijn om op deze manier wat meer te weten te komen.
  hippiemeisje onlangs geplaatst…Nooit naar nergens, altijd vrij.My Profile

 • Kevin

  24 juli 2019 at 20:47

  Interessante antwoorden heeft hij gegeven. Hoe vind je het om iemand te interviewen?

 • Mario

  26 juli 2019 at 15:45

  Leuk! Ik heb al veel van hem gelezen, maar op deze manier toch weer wat leuke dingen te weten gekomen. Ga zo door!
  Mario onlangs geplaatst…Op vakantie naar Brazilië met Stipreizen.nlMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Pinterest: 7x diverse inspiratie borden voor jullie

22 juli 2019

Next Post

Nieuwe reclameproducten van Studentendrukwerk

24 juli 2019