Blog post

Persoonlijk interview met Maury

13 augustus 2019Marcelina

Vandaag vertelt Maury ons meer over haar hobby’s, dromen en meer. Benieuwd wat zij gaat doen met 1 miljoen? Of welk land ze graag zou willen bezoeken? Lees dan zeker even verder:

Wie ben jij?

Hoi, ik ben Maury De Cabooter, 19 jaar. Geboren en getogen in het kleinschalige Waregem in België. Studeren was niet mijn ding dus besloot ik om als verkoopster te gaan werken. Momenteel woon ik nog bij mijn mama, maar daar komt binnenkort verandering in! Mijn vriend en ik zouden heel graag gaan samenwonen!

Hobby’s?

Leuke foto’s maken voor instagram, bloggen, leuke uitstapjes maken & wandelen met mijn hondjes! Met de tattoos op mijn lijf, vertel ik mijn verhaal!
Image
Instagram: maury.dc
Facebook: Maury De Cabooter

Als je gratis naar één land naar keuze mag vliegen. Waar ga je dan heen?

Hmm, dat is een moeilijke. Ik heb een heel lange travellist, maar als ik moet kiezen.. Dan kies ik toch voor Santorini in Griekenland! Ik ben verliefd geworden op de witte huisjes met blauwe accenten en je kan er mooie instakliekjes maken!

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Ik zou een auto en een huis kopen, niet het duurste, maar gewoon zodat ik goed zit.. Daarna zou ik investeren in iets dat nog meer geld opbrengt! Oh ja, een reis maken zou ik dan ook doen! En mijn familie krijgt zeker & vast ook een deeltje.

Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?

Over 5 jaar wil ik stiekem al een kindje, samenwonen met mijn vriend en een auto hebben. Daarnaast wil ik ook mijn eigen bikini/sport/lingerie lijn uitbrengen. Ik hoop dat het tegen dan werkelijkheid is geworden!

Ben je gelukkig op de plek waar je nu woont?

Nee, eerlijk gezegd niet. In Waregem is er echt niet veel te doen! Ik ben hier opgegroeid, maar heb hier niet zoveel leuke herinneringen.

Wat is je ultieme droom op dit moment?

Mijn ultieme droom is om mijn eigen bikini/sport/lingerie lijn te hebben en als ik kan verhuizen naar Amerika, zou het fantastisch zijn.

Image

Hoeveel bijbaantjes heb je gehad?

Eigenlijk helemaal niet zoveel! In de vakanties ging ik vanaf mijn 16de mee naar mijn mama haar werk. Het was in een fabriek en heel vermoeiend, maar het was iedere cent waard! Daarnaast werkte ik ook nog iedere zondag in een bakker. Dat was het eigenlijk!

Aan welk programma op televisie zou jij wel willen mee doen?

Eerlijk gezegd kijk ik bijna geen tv. Maar series & films op netflix, oeps… Ik zou liever een rol krijgen in een serie dan dat ik meedoe aan deze programma’s. 🙂

Wie volg je graag online?

Elisabeth Rioux, zij is zeker weten mijn voorbeeld! Ze heeft haar eigen bikini & lingerie lijn! Ze is ook gewoon zichzelf. Ze doet wat ze graag doet en trekt haar niets aan van de commentaren die ze krijgt! Met haar bikinilijn wil ze duidelijk maken dat iedereen mooi en gelijk is! Het maakt niet uit welk maatje je hebt!
Image

Waar ben jij goed in?

Dit vind ik eerlijk gezegd een moeilijke vraag. Volgens mij ben ik iemand met een luisterend oor. Ik wil er altijd zijn voor anderen en ik geef graag advies.

Nooit meer koffie/thee drinken of nooit meer frisdrank drinken?

Haha, heel makkelijk! Koffie/thee lust ik niet en frisdrank mag ik niet drinken! Ik vind het ook gewoon vies! 🙂

Hoeveel landen heb je bezocht en wat was je favoriete land van allemaal?

Jammer genoeg nog niet zoveel! 5 in totaal! Gelukkig zat ik in een richting waardoor ik vaak met school op reis ging, maar als ik moet kiezen dan wil ik graag nog eens terug naar Portugal!

Wat is je favoriete boek aller tijden?

Vroeger was ik een echte boekenwurm. Nu lees ik heel soms nog eens, dus een favoriet heb ik niet echt!

Welke Belgische stad raad jij iedereen aan om eens te bezoeken?

Antwerpen! Je kan er shoppen, leuke plekjes zoeken om te eten, leuke kliekjes maken, maar je kan er bv. ook naar de zoo! In antwerpen is er gewoon veel te doen!

Wat is je favoriete hotspot om te eten en waar kunnen we deze vinden?

Waregem is klein, maar ik heb wel 3 favoriete plekjes!
De Sopraan: Leuke, goedkope bistro.
Beans koffiebar: Heerlijke desserts & chocomelk.
Pasta del Pigro: De lekkerste pasta ooit!

Tot slot: heb je nog een handige tip voor ons?

Ik ben jarenlang gepest geweest en uit eigen ervaring wil ik graag als tip meegeven: Doe gewoon wat je zelf wil. Doe wat jou gelukkig maakt. Negeer de slechte commentaren, want wat je ook doet er zullen altijd personen zijn die iets negatief over je te zeggen hebben! Wees jezelf, wees sterk, jij moet gelukkig zijn met jezelf en met hetgeen wat je doet!
Bedankt voor je interview Maury! Leuk om je zo wat beter te leren kennen! 🙂

Comments (2)

 • Naomi

  13 augustus 2019 at 08:07

  Wauw, wat leuk om te lezen van zulke grote dromen! Hoe tof zou het zijn als die uit gaan komen.

  Naomi onlangs geplaatst…Dappere dameMy Profile

 • Marcelina

  13 augustus 2019 at 11:00

  Dat hoop ik ook voor Maury 🤗

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

DM-drogerie Cochem shoplog

12 augustus 2019

Next Post

Very Berry Handschuim Balea

Very Berry Balea handschuim: tip of flop?

15 augustus 2019