Blog post

Persoonlijk interview met: enJOYcelife

9 september 2019Marcelina

Vandaag een interview met Joyce van EnJOYcelife. Ze vertelt ons meer over haar dromen, favoriete bestemmingen en wat haar bezig houdt. Lees maar mee: 

Wie ben jij?

Ik ben Joyce, net 27 en woon in Groningen. Hier ben ik 9 jaar geleden naartoe verhuisd en heb ik mijn eigen appartement. Ik heb al 5 jaar een relatie en een schattige hamster. Een betaalde baan heb ik niet, omdat ik Lupus heb. Dit is een chronische auto-immuunziekte. Wel heb ik één ochtend in de week vrijwilligerswerk bij de bibliotheek. Sinds 2016 heb ik een blog. Ik zocht een uitlaatklep en wilde anderen inspireren dat leven met een chronische ziekte ook nog steeds heel leuk kan zijn. Dit doe ik al 3 jaar met veel plezier.

Website: www.enjoycelife.nl

Instagram: www.instagram.com/enjoycelifeblog

Facebook: www.facebook.com/enJOYcelifeblog

Mijn hobby’s naast bloggen zijn: films/series kijken, concerten bezoeken, schrijven, fotografie en lekkere dingen bakken.

Als je gratis naar één land naar keuze mag vliegen. Waar ga je dan heen?

Zo een retourticket gratis… Dat is nog eens leuk! Ik heb nog zoveel plekken van de wereld die ik zou willen zien. Maar nu zou ik voor LA gaan of voor Australië. LA omdat het zo’n ander, groot land is. Door de vlogs van Lottelovesbeauty ben ik echt heel nieuwsgierig. En Australië omdat ik daardoor al jaren gefascineerd ben. Het lijkt me echt een prachtig land.

 

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Eerst mijn studieschuld afbetalen. Ook familie en vrienden zou ik laten meedelen en de landen aandoen waar ik graag op vakantie zou willen. Wat overblijft gaat op mijn spaarrekening.

Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?

Ik hoop over 5 jaar toch een betaalde baan hebben of mijn blog ver uitgebreid dat ik daar lekker mee verdien. Daarnaast hoop ik nog steeds samen te zijn met Jurjen en heel fijne vrienden te hebben.

Ben je gelukkig op de plek waar je nu woont?

Ja! Sinds februari woon ik in een 3 kamer appartement. Hiervoor had ik een studio, dus qua ruimte ben ik enorm vooruit gegaan. Het is licht, ik heb er ruimte om lekker mijn hobby’s uit te voeren. Ik geniet er echt enorm van!

Wat is je ultieme droom op dit moment?

Een webshop beginnen, in het verlengde van mijn blog. En ook mijn blog zelf inschrijven bij de kamer van koophandel. Niet op korte termijn, maar het spookt wel door mijn hoofd.

Hoeveel bijbaantjes heb je gehad?

Eén. Ik heb toen twee jaar bij de HEMA gewerkt. Hier deed ik eigenlijk alles: klantenservice, kassa, vakken vullen. De winkel moest vanaf het begin af aan opgebouwd worden in een nieuwbouw pand. Heel tof om daar deel van te zijn. Doordat ik gezakt was voor mijn eindexamens, besloot ik te stoppen en me daar vol op te richten.

Aan welk programma op televisie zou jij wel willen mee doen?

Heel Holland Bakt! 🙂 Ik vind bakken geweldig, al vraag ik me af of de druk niet te hoog is en of ik me er überhaupt aan kan meten. Ik ben vooral van de simpele dingen bakken haha.

Wie volg je graag online?

Youtubers: Lottelovesbeauty, De Huismuts, Daddyhox, Boncolor, Sophie Hol, Annic ten duis, Sanny Verhoeven, Jojan en Alboe. Heel diverse kanalen, maar heel leuk en inspirerend om te kijken.

Waar ben jij goed in?

Ik ben op heel veel verschillende manieren creatief. Daarnaast vind ik dat ik best goed ben ik luisteren en er voor iemand zijn. Creatief zijn zorgt er ook voor dat ik mezelf kan uiten. En met bakken en koken vind ik het juist leuk om nieuwe dingen te proberen.

Nooit meer koffie/thee drinken of nooit meer frisdrank drinken?

Nooit meer frisdrank. Thee is toch gezonder en je kunt natuurlijk lekker afwisselen met smaken. Ik drink sowieso weinig frisdrank, dus voor mij zal het ook niet lastig zijn.

Hoeveel landen heb je bezocht en wat was je favoriete land van allemaal?

Ik heb 4 landen bezocht, buiten Nederland. Het favoriete land vind ik lastig. Elk land heeft heel mooie plekken en steden. Zoals Praag, Verviers in België, maar ook Spanje is geweldig. ♥

Wat is je favoriete boek aller tijden?

De boeken van Lisette Jonkman, allemaal! En ik vond Hersenschimmen van Bernlef super mooi.

Welke Nederlandse stad raad jij iedereen aan om eens te bezoeken?

Groningen! 🙂 Haha ik woon hier nu bijna 9 jaar, maar geniet nog elke dag van deze prachtige stad. Zoveel oude gebouwen, de havens… Ik vind het echt geweldig hier. Daarnaast zijn er heel veel leuke winkels te vinden in de binnenstad.

Wat is je favoriete hotspot om te eten en waar kunnen we deze vinden?

Monkey bar in Berlijn! Dat vond ik zo’n geweldige plek. Je kunt er borrelen, maar ook lunchen. In Nederland blijf ik de Holt bar in Groningen heel leuk vinden.

 

Tot slot: heb je nog een handige tip voor ons?

De doorzichtige flacons met schoonmaakmiddelen van de Action. Ze zijn goedkoop, er zitten geen heel slechte dingen in en ze werken echt perfect.

 

Haha die schoonmaakmiddelen gebruik ik ook. Daarnaast heb ik altijd Dasty in huis voor het schoonmaken. Over je webshopdroom: wel doorzetten hoor! Het is zo ontzettend leuk 🙂 Bedankt voor je leuke interview Joyce!

Comments (1)

  • Naomi

    9 september 2019 at 09:18

    Wacht even, volgens mij moet ik heel dringend naar de Action vandaag;). Leuk interview; ik ga eens een kijkje nemen op de blog.
    Naomi onlangs geplaatst…Help, mijn auto is gejat!My Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk interview met: Sarah-Esther

4 september 2019

Next Post

Happy Socks testen (voor mannen) || A cup of happiness

10 september 2019