Blog post

Persoonlijk interview met: Barbara

10 juli 2019Marcelina

Vandaag een persoonlijk interview met Barbara. Benieuwd wat ze gaat doen met een miljoen of wat haar ultieme droom is? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wie Barbara is? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?

Ik ben Barbara, 32 jaar, getrouwd en moeder van Amber (4) en Indy (2). We wonen in Breda. Ik heb 7 jaar lang als logopedist gewerkt, maar was daar op een gegeven moment helemaal klaar mee. Toen heb ik, 2 jaar geleden, een carrière switch gemaakt en ben ik als intercedent gaan werken. Dat doe ik nu nog steeds. Daarnaast heb ik een heel actief Instagram account waar ik vooral veel foto’s van de outfits van mijn dochters laat zien. Mijn jongste dochtertje staat vaak model, dus ook daar deel ik veel foto’s van.

Ook heb ik nog een boek uitgebracht over stoppen met duimen, ‘het dekselse geduim van Demi’. En heel binnenkort verschijnt mijn nieuwste boek, een prentenboek over dinosaurussen voor jonge kindjes. Dit omdat mijn jongste dochtertje gek is op dino’s, maar we alleen maar veel te spannende boeken voor grotere kinderen konden vinden.

Instagram: http://www.Instagram.com/barbarabechtold

Als je gratis naar één land naar keuze mag vliegen. Waar ga je dan heen?

Absoluut naar West-Amerika. Hier ben ik met mijn man 2 x geweest en we zijn gek op dit land! Ik heb er heimwee naar dus zou meteen erheen vliegen als het kon.

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Als aller eerste zou ik met mijn man en de meiden gaan shoppen en echt helemaal losgaan, sowieso een paar Louboutins voor mezelf en een Chanel tas kopen! Daarna een hele mooie reis boeken met z’n viertjes, een nieuwe auto en ons huis af betalen. Dan zou ik mijn familie en beste vriendinnen op mooie spulletjes/reisjes trakteren en vervolgens een mooi goed doel uitzoeken om ook een deel aan te schenken.

Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?

Het allerbelangrijkste heb ik al lang bereikt, namelijk moeder worden. Maar wat ik nu wel heel graag zou willen is mijn geld verdienen met het maken van kinderboeken. Ik hoop dat ik daar over 5 jaar ben.

Ben je gelukkig op de plek waar je nu woont?

Ja, met name ons huis vind ik super! We willen alleen op den duur naar Bergen op Zoom verhuizen. Hier wonen onze ouders en zijn we zelf ook voor een gedeelte opgegroeid. Maar ons huis zou ik zo mee willen nemen.

Wat is je ultieme droom op dit moment?

Dat ik nu de garantie zou kunnen krijgen dat mijn meiden altijd gezond en gelukkig blijven. Daarnaast dat het schrijven van kinderboeken mijn baan zou kunnen worden én dat we op hele korte termijn met de meiden naar Amerika kunnen.

Hoeveel bijbaantjes heb je gehad?


De eerst was oppassen toen ik 13 was, daarna een krantenwijk. Ik heb nog een blauwe maanden tomaten geplukt maar dat was niks voor mij. Toen ik 15 was begon ik bij een kledingwinkel en van mijn 16e tot 18e heb ik bij de Jumbo gewerkt. Daarna ging ik studeren in Rotterdam en werkte ik bij de Bram Ladage, een friettent. Dat was een hele leuke bijbaan.

Aan welk programma op televisie zou jij wel willen mee doen?
Absoluut Wie is de Mol. Dat lijkt me fantastisch! Ik hou heel erg van spelletjes en ze doen echt te gekke dingen in mooie landen!

Wie volg je graag online?
Queen of Jetlags vind ik erg leuk omdat ze hele gave dingen doet en haar dochtertje vaak gewoon mee neemt. Ook Mascha van Vloggloss vind ik erg leuk!

Waar ben jij goed in?
Ik ben erg creatief, dus ik kan veel op dat gebied, zoals tekenen en schilderen. Ik zou willen dat ik heel goed kon koken. Hopelijk gaat 1 van mijn meiden heel goed zijn in koken en dan hoop ik dat ze regelmatig voor ons kookt!

Nooit meer koffie/thee drinken of nooit meer frisdrank drinken?
Ik drink dat allebei nooit, dus dat maakt voor mij niet uit. Ik drink alleen water, optimel in de ochtend en af en toe wat alcohol.

Hoeveel landen heb je bezocht en wat was je favoriete land van allemaal?
14 landen in totaal. Amerika is mijn absolute favoriet.

Wat is je favoriete boek aller tijden?


Dat weet ik niet zo goed. Ik hou erg van de boeken van Dan Brown, Saskia Noort en Sophie Kinsella. Voor kinderen is mijn favoriet: De kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

Welke Nederlandse stad raad jij iedereen aan om eens te bezoeken?
Rotterdam! Mijn lievelingsstad.

Wat is je favoriete hotspot om te eten en waar kunnen we deze vinden?
Sowieso Ume in Breda, ik ben gek op sushi en dit is mijn favoriet. Daarnaast Het Zusje, die vind je ook in Breda en in meerdere steden. Hier kan je heerlijke tapas eten.

Tot slot: heb je nog een handige tip voor ons?


Mocht je ook graag mooie merkkleertjes voor je kinderen willen kopen, maar vind je het lastig omdat het zo duur is, wordt dan lid van allerlei verkoopgroepen en fangroepen op Facebook. Hier vind je allerlei tips, kan je kleertjes overkopen of ze juist zelf weer verkopen als ze te klein zijn. Zo kost het lang niet zo veel geld!

Bedankt voor je leuke interview Barbara! Ik vind het zo leuk dat we door zo’n interview iemand leren kennen op een andere manier. Je tip is trouwens heel handig! Ik denk dat veel (budget)moeders hier wel wat aan hebben en mocht ik zelf kinderen krijgen, vind ik het ook zeker een leuke tip! 😉

PS: net als Barbara ook een persoonlijk interview invullen? Stuur me een mailtje: dmontheroad17@gmail.com

Comments (4)

 • Naomi

  10 juli 2019 at 08:03

  Dat boek klinkt heel interessant. Ik heb als kind geduimd. Mijn ouders vonden dat (gelukkig!) geen probleem, maar op school mocht het niet van de leerkrachten. Ik leerde het dus heel snel af op school, maar ’s nachts ben ik lang blijven duimen. En op een gegeven moment besloot ik zelf om daar ook mee te stoppen. Ben wel benieuwd wat er dan in dat boek staat;).
  Naomi onlangs geplaatst…Komt een hypochonder bij de huisartsMy Profile

 • Marcelina

  10 juli 2019 at 08:17

  Ja ik ben ook nieuwsgierig geworden haha! Wie weet als ik zelf kids mag krijgen, dat ik dit boek nodig ga hebben voor ze ?

 • Alexandra

  11 juli 2019 at 14:04

  Klinkt als een fijn leven. Leuk dat ze kinderboeken schrijft.

 • Frederique

  11 juli 2019 at 21:16

  Wat een actieve en veelzijdige dame, leuk om te lezen! Ik heb ooit een blog geschreven over wat ik zou doen met 14 miljoen want ik kwam er maar niet uit met 1 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

HELP: ik zoek een nieuwe blognaam!

9 juli 2019

Next Post

Persoonlijk interview met: Francis van Mamazetkoers

15 juli 2019