Lifestyle Ondernemen

Digitaal ondernemen || is de Viral Academy de moeite waard? || deel 3

Vorige keer deelde ik voor- en nadelen (uit ervaring) over een shop beginnen op Etsy. Vandaag vertel ik meer over de Viral Academy en ook deze keer kan ik uit ervaring vertellen. Spoiler: ik heb de Viral Academy aangeschaft een paar maanden terug en ik deel in deze blog mijn eerlijke mening. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan heb ik een leuke kortingactie op het eind. Mocht je vooral benieuwd zijn of ik het de moeite waard vind; lees dan verder.

Wat is de Viral Academy?

Het is lastig om beknopt uit te leggen, maar het is een soort grote cursus waarin diverse verdienmodellen aan bod komen. Deze cursus is gemaakt door Sophia Meijer en inmiddels is er ook personeel bij gekomen om iedereen te helpen binnen de Viral Academy. Waar je bij sommige online verdienmodellen eerst zelf geld moet investeren, is dat hier niet het geval. Ja, natuurlijk betaal je -eenmalig- voor de Viral Academy, maar daarna hoef je niet nog eens te investeren. Althans: niet met geld. Want investeren is wel de bedoeling: in kennis, groeien etc. šŸ˜‰

Waarom heb ik de Viral Academy aangeschaft?

Allereerst volgde ik Sophia al een poosje op Instagram en ik heb ook haar gratis webinar bekeken. Ik heb in de eerste blog over ”digitaal ondernemen” al uitgelegd dat ik best veel kennis heb over digitaal ondernemen, maar ik kan er niet nu de volledige focus op leggen. Mijn doel met aanmelden was om te kijken of ik nog meer uit mijn webshop kon halen en uit de webshop die mijn man en ik samen zijn begonnen. Dus eigenlijk om te groeien met onze bestaande ondernemingen. Wist ik veel dat er zoveel meer te ontdekken was via deze ”cursus” ;).

Wat krijg je voor je geld?

  • Chatbox met diverse groepen voor al je vragen
  • Coachcall: telefoongesprek met een V A coach
  • Groepscoachings iedere maand van een expert
  • Niet te vergeten: een mega uitgebreide cursus met diverse onderdelen en diverse verdienmodellen

Vind ik het de moeite waard?

Ik vind het het geld 100% waard. Je krijgt ontzettend veel waardevolle informatie en de chats zijn ook dagelijks actief om vragen te stellen. Zelf heb ik nog niet het gewenste resultaat behaald, maar ik zie zeker al wel vooruitgang. Er zijn deelnemers die binnen een maand al hun aankoopbedrag terug hebben verdiend. Daar zit ik nog lang niet aan. Dat hoeft ook niet. Iedere groei is groei šŸ™‚

Met de code ”Marcelina200” krijg je ā‚¬200 korting als je je aanmeldt via deze link.

Zelf had ik deze code niet bij het aanschaffen, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen ;). Het vakje om de kortingscode in te vullen staat een beetje verstopt. Onder ”bestel overzicht” kan je het vinden.

Hoe ga ik verder met de Viral Academy?

Ik blijf het inzetten voor mijn webshops en daarnaast deel ik de kennis die ik via de Viral Academy heb geleerd, ook hier met jullie. Tot op zekere hoogte dan, want als je echt geinteresseerd bent in online verdienmodellen, raad ik aan om de cursus zelf aan te schaffen om zo meer te leren. Ik vind het leerzaam om diverse cursussen in de avonduren te volgen, maar het gaat wel in mijn tempo. Iemand van 22 die geen 9-5 baan wil en geen gezin heeft, kan er volledig voor gaan (voorbeeld), maar ik heb ook mijn gezin, huishouden, webshop, baan etc. Dus ik doe er wat langer over.

Aanrader?

Ik zou deze cursus zeker aanraden als je op zoek bent naar een manier om digitaal je geld te verdienen of als je geinteresseerd bent in diverse verdienmodellen. Ook zou ik het aanraden als je wel graag uit de ratrace wilt stappen, maar je nog geen idee hebt hoe je dat het beste kunt doen. Er staan coaches en deelnemers voor je klaar om je stap voor stap op weg te helpen. De chatbox die je erbij krijgt staat bomvol tips van (bijna) experts. Als je op zoek bent naar iets voor naast je huidige baan (zoals ik), is de Viral Academy ook geschikt.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus en ze worden hierboven niet beantwoord? Stuur me gerust een berichtje op Instagram en ik help je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge