Blog post

WithLove update: favorieten en tegenvallers

23 oktober 2020Marcelina

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een tijd terug WithLove getest. Iets daarna won ik een jaarabonnement bij een collega blogger en inmiddels heb ik al behoorlijk wat films en series gekeken. Ik deel vandaag met jullie welke films favoriet zijn en welke films voor mij tegenvielen. Op WithLove vind je vrijwel alleen maar romantische comedy’s en drama’s. Ideaal voor mij, maar niet leuk voor iedereen. Een proefabonnement is gratis, dus wie weet heb je wat aan mijn tips. Lees je mee?

 

Favoriete series

Er staan niet heel veel series op WithLove, maar ze zijn wel lekker aan het uitbreiden. Ik heb één serie helemaal afgekeken en één loopt nog en ik ben helemaal bij.

 1. Signed, Sealed, Delivered > deze serie gaat over medewerkers van de ”dead letter” afdeling van een postbedrijf. Ze achterhalen bij wie een brief vandaan komt en proberen hem alsnog te bezorgen. Soms wel 10 jaar na data. Verder loopt er een soort love story op de achtergrond tussen alle medewerkers. De serie is een tintje christelijk en soms komen er bijbel quotes voorbij. Niet opdringerig en deze serie kijkt erg fijn weg. Mijn favoriet op WithLove in ieder geval.
 2. Cedar Cove > deze serie gaat over een rechter die van alles meemaakt en heeft meegemaakt. Ze woont in een schattig dorpje Cedar Cove en beleeft 3 seizoenen lang van alles. Het is te uitgebreid om hier te typen, maar de serie kijkt ook lekker weg. Ik heb veel te snel alles bekeken haha.

Favoriete films

Afgelopen half jaar heb ik best wel wat leuke films bekeken en ik deel hieronder een aantal van mijn favorieten:

 1.  Road Less Traveled > country zangeres die terug gaat naar haar geboorteplaats om een trouwjurk op te halen
 2.  Coffee shop > de koffiewinkel moet sluiten vanwege huurverhoging. Komt het nog goed? :p
 3.  The Seeetest Heart > over een cupcakewinkel en hulp van een knappe dokter
 4. Love Unleashed > over schattige puppy’s en opbloeiende liefde
 5. Flip That Romance > 2 exen strijden om de beste renovatie van een huis
 6. Managing Manhattan > originele film over een jonge vrouw die in Manhattan mag werken, maar dat gaat niet allemaal makkelijk
 7. A Wish Come True > jonge vrouw haar wensen komen één voor één uit, maar wordt ze er wel gelukkiger van?
 8. The Wedding Do Over > Abby regelt een ”do over” van je bruiloft (wanneer die is mislukt) en nu is die van haar nichtje aan de beurt
 9. Love Under The Stars > over rouwverwerking, vriendschap en een nieuwe liefde
 10. Falling for Vermont > schrijfster heeft na een ongeluk geheugenverlies en komt terecht in Vermont waar ze niemand kent en ze weet ook niet meer wie ze zelf is.

Tegenvallers

Deze films heb ik wel bekeken, maar ik vond ze tegenvallen.

 1.  Cup of love
 2.  Sweet Home Carolina
 3.  Starting Up Love
 4. The Wrong Girl (serie) > na één aflevering al gestopt
 5. Advance en Retreat

Tevreden

Over het algemeen ben ik dus erg tevreden over mijn abonnement. Ik heb nog veel meer dan het lijstje hierboven bekeken hoor, maar dit zijn voor nu de favorieten. Wel zijn de films vaak redelijk hetzelfde opgebouwd en je ziet ook regelmatig dezelfde acteurs en actrices voorbij komen. Voor mij geen probleem :).

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Zorg goed voor jezelf - ouder worden

20 oktober 2020