Blog post

With Love: eerste indruk en jullie vragen beantwoorden

25 oktober 2019Marcelina

With Love is eigenlijk hetzelfde als Netflix en Videoland, maar dan met alleen maar romantische films en series. Ideaal voor iemand zoals ik die daar alleen maar van houdt. Per losse maand betaal je €5,99, maar je kunt ook een half jaar en een jaarabonnement nemen en dan ben je goedkoper uit per maand. Ik vroeg op Instagram of er iemand was die With Love al eens getest had, maar er was niemand. Wel kreeg ik enthousiaste reacties van vrouwen die het een leuk concept leek. Ik besloot het te testen (sinds gisteren) en vandaag deel ik al mijn eerste indruk met jullie en beantwoord ik wat vragen. Over een tijdje volgt er een update. Dus bij deze: een eerste indruk en een aantal vragen die ik ga beantwoorden. Lees je mee?

 

Mijn eerste indruk

Allereerst leek het me al super leuk, omdat ik alleen maar romantische films/series kijk op Netflix en dan afgewisseld met comedy. Zo vind ik de volgende series bijvoorbeeld ontzettend leuk om te kijken: ‘New Girl’, ‘How I met your mother’, ‘Brooklyn 99’, ‘Jane the virgin’ en ‘Chesapeake Shores’. Dus dan heb je even een beeld van wat ik normaal gesproken kijk. Toch is het aanbod qua romantiek/comedy maar karig op Netflix vind ik en dus was het super leuk dat ik With Love ontdekte.

Nu heb ik het nog maar een dag, maar ik kan al wel een eerste indruk geven. Allereerst staan er ontzettend veel films op. Ik denk dat er ook veel films tussen staan die Netflix niet eens in het assortiment zou willen hebben, omdat het acteerwerk matig is. Ik heb namelijk een aantal trailers bekeken. Maar… er staan maar heel weinig series op. Dat viel me wel meteen op. Er is een speciaal kerst aanbod vol romantische films en dat vind ik super leuk. Verder herken ik ook een aantal films met een christelijke touch en dat vind ik een pluspunt, al is het acteerwerk in die films juist vaak matig. Als ik eerlijk ben, denk ik dat je binnen een half jaar alles wel gezien hebt wat er nu op staat en het grote nadeel tot nu toe vind ik, is dat het vooral films zijn. Als er meer series waren, zou ik het aantrekkelijker vinden om het een half jaar te testen zeg maar. Ik heb nu eenmaal vaker zin in een serie dan in een film.

Cliché aanbod

Ik heb geen idee hoe vaak With Love nieuwe seizoenen/films online zet. Daarvoor test ik het nu veel te kort. Over het algemeen vind ik wel dat het een leuk aanbod is van comedy en romantiek, maar net wat ik al zei: wel met wat matiger acteerwerk. Vind je dat totaal niet erg, dan is het erg leuk om te proberen. Helemaal omdat je het 2 weken gratis kunt testen. Netflix heeft ook genoeg romantische films die erg cliché zijn en die sommige liever overslaan (zoals ‘falling inn love’ bijvoorbeeld.) With Love staat helemaal vol met zulke films haha. Ik hou er wel van.

Disclaimer: ik kwam With Love tegen op Facebook en ik besloot om uit eigen initiatief er iets over te schrijven. Dit is dus niet gesponsord en ik krijg er ook geen geld voor. 

Jullie vragen beantwoorden:

Ik beantwoord hieronder een aantal vragen over With Love. Als je nog een andere vraag hebt: stel hem gerust in de comments.

Staan er ook series op?

Ja, er staan 5 (!) series op. Ontzettend weinig dus en het zijn ook niet echt series waarvan ik dacht: leuk, die wil ik gaan kijken.

Heb je ondertiteling?

Ja, er is gewoon Nederlandse ondertiteling.

Staan er ook bekende films op?

Zoals bijvoorbeeld: ‘The age of Adaline’ of ‘the Notebook’? Ik heb even gezocht, maar dit zijn ongeveer de bekendste titels die ik zo zag:

 1. Alle ‘The prince & me’ films
 2. Hartenstraat
 3. Blue Lagoon

Daar houdt het wel mee op. De grotere en bekendere films kom je niet tegen op With Love, helaas. Daarvoor zul je Netflix moeten hebben. Ik zie op With Love bijna geen titels die ik ken op bovengenoemde titels na. Wel weer een verrassend aanbod, maar niet zo leuk als je van de bekendere romantische films houdt.

Staan er ook Nederlandse films/series op?

Geen Nederlandse series, maar wel een aantal Nederlandse films. Voorbeeld: Hartenstraat, Allemaal Familie en Leve Boeren Liefde.

Is het echt alleen romantisch?

Nee, er staat ook veel comedy op, drama, feelgood en er is ook een categorie ‘spannend’. In hoeverre dat spannend is, weet ik nog niet trouwens. Een voorbeeld van een spannende film die erop staat is ‘Night train’.

Onthoudt With Love waar je bent gebleven?

Ja, bij series en bij films. Dus dat is echt positief. Netflix doet dit ook, maar Dplay bijvoorbeeld niet.

Wat heb ik al gekeken?

Ik heb tot nu toe 1 serie aangeklikt en 2 films:

 1. Mean Mommies – serie. Gaat over een moeder die een community wil, maar die lastig vrienden kan maken. Een erg vage serie waarvan de afleveringen 7 minuten duren. Ik heb 3 afleveringen gekeken en het is niet iets wat ik graag verder wil kijken
 2. Secret Summer – film. Gaat over een taxateur (uit NYC) die moet kijken hoeveel een bieb oplevert in Californië. Ze weet alleen niet dat het hele dorp draait om die bieb en dus heeft ze al snel het dorp tegen haar. Ze ontmoet Jake, een schrijver en die probeert haar tegen te houden door met haar uit te gaan. Het is een leuke film om te zien, maar wel wat matig acteerwerk. De hoofdpersonen uit de film ken je als je Pretty Little Liars en Baby Daddy hebt gekeken.
 3. The Song – film. Gebaseerd op Hooglied/Salomo (uit de Bijbel). Het gaat over Jed die de zoon is van een bekende muziekheld David King (hoe toepasselijk dat hij David heette) en Jed ontmoet een lieve vrouw Rose. Wanneer hij zijn leven op de rit heeft, komen er verleidingen op zijn pad in diverse vormen. Kan hij ze weerstaan en komt het nog goed met hem en Rose? Ik weet het antwoord 😉

Wat kost het?

Het is 2 weken gratis. Daarna betaal je €5,99 per maand (wat een prima prijs is, vind ik.) Je kunt ook een half jaar abonnement nemen van €29,99 of meteen een jaarabonnement van €59.99.

Is het voor kinderen?

Nee, niet echt. Er staan wel wat ‘familie series’ op, maar die zijn aan te raden vanaf 12+ denk ik. Het is meer iets voor (jong) volwassenen die van romantische films houden haha.

Wat voor kwaliteit is het?

Qua beeld: gewoon goede kwaliteit net als Netflix.

Qua acteerwerk: niet altijd even goed.

Comedy aanbod:

Ik wil nog even laten zien wat er onder andere voor comedy films opstaan. Zoals je wel kunt zien, komt het niet echt overeen met Netflix, wat positief is:

Dit is nog maar een klein deel hoor.

 

Mijn advies!

Als je gek bent op romantische films en op comedy’s, dan zou ik het zeker weten 2 weken proberen. Ik heb even onderzocht, maar je kunt het gemakkelijk stopzetten, zodat je niet de volgende maand weer €5,99 betaalt. Maar eigenlijk is €5,99 helemaal niet zoveel, dus wie weet kun je het wat langer testen en zet je een andere streaming dienst op pauze. Ik heb dit ook met Videoland gedaan (2 weken lang getest) en toen was ik er wel over uit dat ik geen Videoland hoefde. Disney test ik ook momenteel en ook daar ben ik over uit dat ik het niet hoef. Terwijl Dirk (mijn man) en ik over Netflix en Dplay wel weer enthousiast zijn. Wie weet dat ik With Love wel aanhoud. We zullen het zien :).

 

Lijkt het jou leuk om With Love te proberen?

 

Leestip: Netflix tips van Dirk & mij

 

Comments (8)

 • Naomi

  25 oktober 2019 at 15:39

  Leuk om te lezen. Ik had hier nog nooit van gehoord. Ik houd vooral van politieseries, maar ja, ik houd ook van lezen, dus daarom ben ik maar nooit aan Netflix begonnen;). Dit is niet mijn genre, denk ik.
  Naomi onlangs geplaatst…De ultieme droom…My Profile

 • Marloes

  25 oktober 2019 at 19:53

  Hmmm, na deze post ben ik niet echt geënthousiasmeerd om een abonnement op With Love te nemen, haha. Wij hebben zelf HBO, en mogen van vrienden Videoland en Netflix gebruiken. Zo is het aanbod om te kijken al reuze. Ook gebruiken we DisneyPlus. Ik ben een groot Disneyfan, dus de kans is groot dat ik die streamingsdienst wel houd.

  Liefs,

  Marloes
  Marloes onlangs geplaatst…Dineren in Scheveningen bij Brasserie The BeachroomMy Profile

 • Cynthia

  25 oktober 2019 at 20:36

  Leuke, eerlijle review! Ik houd best van romcoms, maar door mijn gebrek aan tijd heb ik op dit moment voldoende aan Netflix. Bovendien denk ik dat mijn man best ongelukkig wordt als ie alleen keuze heeft uit feelgood films! Hihi
  Cynthia onlangs geplaatst…5x Tips voor groente eten met peutersMy Profile

 • Melanie Hoogvliet

  26 oktober 2019 at 07:15

  Ik heb withlove inmiddels 2x getest een keer helemaal in het begin maar toen gaf ik het na een paar dagen op want de streams bleven hangen.

  De 2x was 2 weken geleden en hoewel de kwaliteit nu prima is en alles goed werkt vind ik het film aanbod aan de lage kant om er echt een maandelijks abbo voor te nemen. Als je veel films kijkt ben je zo door de leuke films heen. Maar het is een leuk alternatief voor in de vakantie 😉 Vooral de films van Halmark channel zijn erg leuk ik hoop stiekem dat er ook veel van hun kerstfilms opkomen dus zo eind november wil ik het weer een maandje nemen.

  Tip ik ben even de titel kwijt maar er staat een film op over een koffietentje en een journaliste die is heel vermakelijk.
  Melanie Hoogvliet onlangs geplaatst…Recensie: KwijtMy Profile

 • KoolFamily

  26 oktober 2019 at 16:24

  Heel fijn dat je dit mocht uittesten.
  En super eerlijke review ook!
  KoolFamily onlangs geplaatst…Naar kinderboerderij De CampagneMy Profile

 • Marcelina

  26 oktober 2019 at 16:25

  Ik mocht dit niet testen, dit wilde ik zelf 😉

 • Marcelina

  26 oktober 2019 at 16:26

  Leuke tip! Ja ik merk ook dat het voor de vakantie leuk is, maar verder heb ik er weinig tijd voor 😅

 • Manon

  8 november 2019 at 23:01

  Jammer dat er weinig bekends op staat. Ik houd echt van Videoland. Ze zetten er nieuwere films op dan Netflix en je kan bijna elk programma van RTL eerder bekijken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Komt er al gezinsuitbreiding? || A cup of happiness

24 oktober 2019

Next Post

Zoektocht naar de perfecte keuken!

29 oktober 2019