Blog post

Wie is de mol? Seizoen 2020

24 februari 2020Marcelina

Het is een vraag waar een groot deel van Nederland mee bezig is: Wie is de mol? Het lijkt wel alsof we dit seizoen alle kanten op gestuurd worden. Ik ben zelf ook al behoorlijk vaak geswitcht van mol. In het begin vond ik Mil verdacht, maar later veranderde dat in Nathan en Rob. Afgelopen week zette ik weer mijn punten in op Mil, maar na aflevering 6 ben ik toch weer overgestapt op Rob. Na wat gesprekken, kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die zo vaak switcht.  Voor aflevering 7 vergat ik jammer genoeg om mijn punten in te zetten, maar aangezien er niemand uit ging, zijn we geen stap dichter bij de mol gekomen. De zoektocht naar de mol gaat dus nog even door…

Wie is niet de mol?

Eigenlijk gedraagt iedereen zich wel verdacht. Alleen Buddy is in mijn ogen echt een fanatieke, enthousiaste kandidaat die af en toe wat ‘mollerig’ overkomt, maar dat is vanwege het bondje met Mil.

Hints en aanwijzingen:

 1. Shownieuws
 2. Aflevering 7 
 3. Diverse hints op een rijtje
 4. Hint richting Leonie
 5. Glamour hints 
 6. De beste hints tot nu toe 

Heel veel wijzer worden we er niet van, want er is voor iedere kandidaat wel wat te zeggen.

Leestip: With Love: eerste indruk en jullie vragen beantwoorden

Opvallend

Alle kandidaten zitten op Leonie als hoofdverdachte en ze vertrouwen Nathan allemaal volledig. Nathan wordt aangewezen om als laatste de enveloppen op te halen uit het doolhof en hij is nog steeds de penningmeester. Dit is tegenstrijdig met het beeld wat wij van Nathan hebben. Zo was het weer ontzettend verdacht dat hij in aflevering 7 bezweet aan het lasergamen was (tegen de mol/zichzelf). De kandidaten van 2020 zien hem dus totaal niet als een verdachte kandidaat en ook Rob wordt heel weinig genoemd als mol. Zitten wij er nou ontzettend naast met Rob en Nathan als hoofdverdachten (volgens de mol app) of zitten de kandidaten er ontzettend naast?

Online zoektocht

Samen met Dirk kijk ik de video’s van Wouter en we kijken naar Gudo Graaft via het AD.

Wie is mijn mol?

Ik blijf bij Rob als mol voorlopig en ik hoop dat Leonie er zo snel mogelijk uit gaat, want dan kunnen we kijken welke hoofdverdachte de kandidaten nu kiezen. Als Leonie er wel in blijft, dan zou het dus ook echt kunnen dat zij DE MOL is van 2020. Op zich zou het vrij logisch zijn als het weer een vrouw is, want voor 2019 hadden we heel veel mannelijke mollen. De leukste mol zou ik Nathan vinden. De jolige, enthousiaste kandidaat die altijd ‘voor de groep kiest’.

Wie verdenken jullie het meeste?

Comments (1)

 • Naomi

  24 februari 2020 at 17:31

  Leuk om jouw overpeinzingen te lezen. Ik zit volledig in de Nathan-tunnel, maar heb het daar afgelopen zaterdag ineens benauwd gekregen. Niemand lijkt op tv op Nathan te zitten, dus zit ik er dan niet vreselijk naast? Maar ik blijf gewoon zitten hoor, in m’n tunnel. Oogkleppen op en afwachten maar;).
  Naomi onlangs geplaatst…Oeps, hulpverleners en zoekmachinesMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Hoe ziet onze ideale slaapkamer eruit?

20 februari 2020

Next Post

Help! Wat te doen nu de scholen dicht zijn?

17 maart 2020