Blog post

Nieuwe winterjas voor de koudere dagen!

1 november 2019Marcelina

Misschien heb je al wel gemerkt dat het echt een stuk kouder is geworden buiten. De bomen zijn inmiddels aan het verkleuren en overal liggen blaadjes. Daarnaast is het al vroeg donker en duurt het ook even voor het in de ochtend licht is. Kortom: het herfstseizoen is in volle gang en niet iedereen is daar blij mee. Persoonlijk vind ik herfst heel leuk en gezellig, maar er zit wel een nadeel aan de herfst: daarna komt de winter. Ik hou echt niet van kou en van de winter om dan nog maar te zwijgen over die ‘korte dagen’. Toch kreeg ik laatst een lichtpuntje binnen in de vorm van een email. Ik vertel je er hieronder meer over:

Nieuwe jas

Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik een nieuwe winterjas wilde testen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want met die koude dagen is een dikke, warme jas altijd welkom. Daarnaast heb ik mijn winterjas al een aantal jaar en hij is aan vervanging toe. Ik heb wel een nieuwe witte teddyjas, maar die is niet zo dik. Alleen toen kwam het probleem: de webshop bestond haast uit alleen maar winterjassen en ik koos uiteindelijk voor een mooie, zwarte bontjas.

Fotoshoot

Alleen toen werd het opeens weer warm weer en ik vond maar geen geschikt moment om die jas op de foto te zetten, want het was nog helemaal geen winterweer. Uiteindelijk heb ik de jas in een bigshopper gedaan en ben ik met Dirk (mijn man) en Beer (ons hondje) een rondje door het bos gaan fietsen. Toen we bij een leuk plekje waren aangekomen, heb ik de jas aangedaan en toen konden er eindelijk wat foto’s gemaakt worden.

Geen model

Je moet weten dat ik absoluut geen fotomodel ben. Ik weet nooit hoe ik moet staan, waar mijn handen moeten en hoe ik moet kijken. Het is om ongemakkelijk van te worden. Daarnaast ben ik ook nog bang dat er mensen naar me kijken en dat idee vind ik ook echt vreselijk. Ik weet dat het wat gek klinkt, aangezien ik regelmatig geposeerde foto’s op Instagram zet, maar die maak ik meestal in een onbekendere omgeving. In bekend gebied vind ik foto’s maken toch echt wel wat lastiger.

Het resultaat

Genoeg gekletst, tijd om de foto’s te laten zien!

  

Leestip: Hoe kun je onbeperkt shoppen met altijd korting?

Review

Ik ben verliefd! Echt waar! Deze jas is zo heerlijk warm en zacht. Hij is goed en stevig gevoerd, hij heeft een capuchon en hij zit echt heel fijn. Ik kan wel mijn best gaan doen om er een praatje van te maken met plussen en minnen, maar er zijn gewoon geen minnen. Mijn eerlijke mening is dat ik iedereen deze bontjas zou aanraden!

Voordelen

 1. Voering: ziet er kwalitatief goed uit
 2. Warmte: deze jas is heerlijk dik en warm
 3. Lengte: deze jas valt tot over je billen, maar heeft een slim fit pasvorm
 4. Makkelijk dicht: deze jas gaat dicht met knopen, dit kan prima
 5. Prijs/kwaliteit: een jas als deze schaf je niet zomaar aan bij H&M, Primark etc. Hij is het geld echt waard.
 6. Levering: officieel binnen 2 dagen, maar ik had hem na een dag al binnen
 7. Combineren: door de zwarte kleur, kan je deze jas met vele outfits combineren
 8. Polyester: de jas is dus niet van echt bont, maar van polyester

 

Mocht je deze jas nou ook willen, maar vind je zwart iets te donker? Deze jas is ook verkrijgbaar in het wit en in twee tinten grijs. Mocht je ook op zoek zijn naar een kwalitatief goede winterjas, maar wil je liever geen (nep)bont? Via Style Italy heb je een mooi overzicht op winterjassen in diverse soorten en maten. Ideaal dus om goed te kijken welke jas er bij jou past.

 

Heb jij al een nieuwe winterjas uitgezocht?

 

 

Comments (3)

 • Naomi

  1 november 2019 at 08:19

  Mooie jas en hij ziet er heerlijk warm uit! Ik kocht vorig jaar een nieuwe winterjas en die vind ik nog steeds mooi, maar hij is niet zo heel warm. Toen ik dus eerder deze week zat te koukleumen op de fiets, heb ik maar gelijk een warme winterjas naar m’n huis geklikt. Als het goed is, komt ie morgen binnen. Ben heel benieuwd!
  Naomi onlangs geplaatst…Let een beetje op je woordenMy Profile

 • gea

  3 november 2019 at 21:37

  Echt een leuke en vooral warme jas heb je gekocht!

 • nicole orriens

  6 november 2019 at 12:43

  Mooie jas! Hij is mooi en ook praktisch. En hij kreukt niet denk ik!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Zoektocht naar de perfecte keuken!

29 oktober 2019

Next Post

Persoonlijk interview met: Geke van Nietvolgensboekje

4 november 2019