Naar een Alpaca boerderij toe

Alpaca boerderij

Op 16 maart was het dan zo ver: er stond een rondleiding gepland bij Alpaca World Flevoland in Rutten. Een droom voor mij, omdat ik gek ben op Alpaca’s. We hadden de rondleiding samen met nog 4 anderen. Dirk was met mij mee gegaan, omdat hij Alpaca’s leuke dieren vindt, maar vooral voor mij natuurlijk. We kregen eerst thee/koffie en koek, vervolgens kregen we van alles over de Alpaca te horen en daarna kregen we nog een filmpje te zien. Allemaal leuk en aardig, maar we kwamen vooral om te knuffelen met Alpaca’s haha.

Dichtbij de Alpaca’s

Toen mochten we gelukkig de stal in om de Alpaca’s van dichtbij te bekijken. Op het moment dat wij er waren, hadden ze 52 Alpaca’s rondlopen. Wij mochten bij de vrouwtjes naar binnen en bij de jongen (van het jaar ervoor.) Echt heel erg leuk! 🙂

Ik heb enorm genoten van al die lieve knuffeldieren. Wil je ook eens bij Alpaca World kijken? Bezoek dan zeker even hun website. Rutten ligt trouwens vlak tegen Lemmer aan, maar dan in Flevoland. Een heel klein dorpje in de Noordoostpolder. Ik heb dit trouwens gewoon zelf betaald.

Genoeg gekletst, op naar de foto’s:

Dit lieve witte beestje heet Sicco en ze moet helaas van de boerderij vertrekken. Waarom? Omdat ze een hele lieve Alpaca is, die naar een B&B vertrekt om daar ook lief te zijn voor de gasten. Gelukkig kon ik haar nog op tijd ontmoeten. Wat een lieverd 🙂

Ik wilde zeggen dat het een leuke middag was, maar we zijn er maar 2 uur geweest haha. De tijd vloog voorbij overigens.

Leestip: Hooggevoelig zijn: ik leer mezelf begrijpen

Wat vinden jullie van Alpaca’s?

 

Dit artikel opslaan voor later? Gebruik deze afbeelding en pin hem op Pinterest:

3 reacties

 1. Haha wat een leuk uitje. Daar zou ik niet zo snel aan denken om alpaca’s te gaan knuffelen, maar ljkt me enorm leuk o te doen!
  Maaike | Travelbliss onlangs geplaatst…Leuke gratis bezienswaardigheden in Parijs met tienersMy Profile

 2. zegt:

  Wat leuk dagje uit! Ze zien er schattig uit.
  Dhini onlangs geplaatst…Bio-Oil Droge Huid GelMy Profile

 3. zegt:

  Dit lijkt me zo leuk om eens te doen!
  Laura onlangs geplaatst…Schattige babykleertjesMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge