Meer bewegen; met de juiste sokken aan!

Het is een feit dat kinderen minder buiten spelen dan 10 jaar geleden.  Na schooltijd komen een aantal kinderen buurten bij mijn lokaal via het raam, maar de meeste kids zitten lekker thuis. Druk met TikTok, gamen of huiswerk bijvoorbeeld. Meer bewegen wordt wel gestimuleerd in de omgeving waar ik werk. Er zijn diverse naschoolse sportactiviteiten, maar iedere klas heeft ook 2x per week driekwartier gym. Vanuit de overheid wordt het ook gestimuleerd om gezonder te eten en meer te bewegen. Wel zo leuk als je dan ook mooie sokken aan hebt die perfect zijn voor een activiteit ;). Ik vertel er meer over in deze blog. Lees je mee?

Goede voornemens

De een vindt het onzin, maar ik vind het altijd wel leuk om een aantal doelen te stellen. Zo doe ik mee aan de wandelkilometers2022 challenge van MadelonSophie. Ik heb als doel om dit jaar 500km te wandelen. Ik gebruik de app Strava om dit bij te houden. Ook volg ik een challenge van Strava zelf om deze maand 50km te wandelen. Als ik mijn been niet breek, ga ik dit met gemak halen haha. Ik heb vooral de eerste week van januari veel gewandeld, want toen had ik nog vakantie. Nu ik weer werk, gaat het wel ietsje trager moet ik eerlijk zeggen.

Nieuwe sokken

Bij HemdVoorHem stimuleren ze meer beweging ook en daarom mocht ik een paar mooie sokken uitzoeken (voor mijn man, maar ik heb ze zelf aan ;)). Ik koos voor mooie basic sokken van Tommy Hilfiger (€12.95 voor 2 paar sokken). Ze zitten heerlijk en passen perfect bij  mijn zwarte laarsjes.

Informatie over de sokken: Fijn duopak met twee paar zwarte Tommy Hilfiger herensokken met het rood-wit-blauwe Tommy Hilfiger logo op de zijkant. Gemaakt van heerlijk zacht katoen voor een hoog draagcomfort; ademend en vocht absorberend. Door de toevoeging van wat polyamide en elastaan blijven de sokken mooi van kleur en goed in model. De hand gestikte teennaad is niet voelbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Wandel-proof

De prijs viel mij al enorm mee, maar de sokken zijn dus ook ademend en vocht absorberend. Perfect dus om deze sokken te dragen als je gaat wandelen. Nu heb ik van tevoren foto’s gemaakt en ik heb de sokken natuurlijk al wel getest. Ik heb een wandeling gemaakt met de hond en ik droeg mijn sokken over een panty. Normaal zou ik na een wandeling en door de wrijving al last hebben van zweetplekken, maar dat was nu niet het geval. Een aanrader dus!

Overigens hebben ze bij HemdVoorHem keuze uit veel meer herensokken en die hoeven dus echt niet perse alleen voor heren te zijn. Bestel gewoon je eigen maat en je kunt ze ook dragen ;). Ze hebben trouwens ook een damesafdeling hoor op de website. Genoeg keuze!

Ongeveer 80% van de scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs geeft aan dat zij de afgelopen jaren meer aandacht aan gezonde voeding hebben besteed. Hoe heb jij dit ervaren in jouw schooltijd? Laat het weten in de reacties!

 

*Dit bericht betreft een samenwerking, maar ik word niet betaald voor deze blog!

1 reactie

  1. zegt:

    Meeer bewegen; met een juiste kruppel op de juiste sokken worden niet uitgekleed
    Het klopt alles, is dat ik een juiste sok koch altijd het juiste werk? Je zou het wellicht zeggen niet. Het maken van een goede eigenschap en dienst niet zo’n tussenpartij is het goeie gegeven (of weet dat wel precies). Als ik de juiste idee heb gemaakt word ik dus gezworen, mijn tekst zou doorgaan. Nergens nauwelijks moet je worden verplicht om je verplichtingen in de praktijk in goede orde aan te brengen? Waarom gaat hij dan aan met mij (of me)? We willen nu weten hoe de meeste mensen om hen heen rekenen….
    ShunCy onlangs geplaatst…When to harvest broccoliniMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge