Lifestyle

Kraamcadeautjes voor moeders

Tijdens mijn kraamweek (mei 2021) kreeg ik ontzettend veel cadeautjes voor Danny. Van kleding tot speelgoed. Iedereen had er goed over nagedacht. De een gaf kleding wat Danny meteen aan kon, de ander gaf kleding die hij nu pas draagt en weer een ander had zorgvuldig gekeken naar houten speelgoed. Maar ik weet nog dat ik het ook super leuk vond als ik een kleinigheidje kreeg. Zo kreeg ik onder andere wat ”aansterk voedsel” zoals warm gerookte zalm en ik kreeg chocola, want: lekker haha. Vandaag geef ik jullie tips over kraamcadeautjes die je aan moeders kunt geven tijdens de kraamweek (of vlak erna). Lezen jullie weer mee?

Budgetproof sieraden

Bij My Jewellery zocht ik een aantal mooie items uit. Geschikt om aan de moeder te geven in de kraamweek als cadeau voor haar. Ik koos voor een hanger (waar ik zelf al een geschikte ketting voor had), een paar oorbellen met de D erin en een armbandje met een kruisje, omdat ik die super mooi vond.

Prijzen

Hanger met D: €6.95

Armbandje: €10.47

Oorbellen met D: €15.95

Gepersonaliseerde sieraden

Je kunt heel simpel gepersonaliseerde sieraden kopen door te kiezen voor een bepaalde letter die jij op je sieraden wilt hebben. Gelukkig voor mij was de ”D” nog niet uitverkocht. Mijn man heet Dirk en mijn zoontje heet Danny. Win win dus om voor deze letter te kiezen ;).

 

Voor een betaalbare prijs shop je dus al prachtige gold plated/sterling silver sieraden bij My Jewellery. Perfect om een (nieuwe) mama als cadeautje te geven als kraamcadeautjes.

Andere kraamcadeau suggesties:

 • Bon voor een massage, manicure, dagje welness etc.
 • Parfum, body mist, body lotion: zodat de mama zich weer fris en fruitig voelt.
 • Verwenpakketje voor de eerste 6 weken. Afvallen komt daarna wel ;).
 • Bon van een kledingwinkel
 • ”Cadeaukaart” dat jij een dagje komt oppassen zodat de mama eruit kan

 

Wat vind jij een handig cadeau om te krijgen in de kraamweek? En als je geen mama bent: wat lijkt je handig om te krijgen? Laat het weten in de reacties! Ik ben ook erg benieuwd trouwens welk geshopte item jij het mooiste vindt! 🙂

 

Dit bericht is geschreven in samenwerking met MyJewellery, maar ik krijg hier niet voor betaald. De items heb ik wel mogen ontvangen voor deze blog.

 

 

3 Reacties

 1. Oeh, die hanger vind ik wel heel erg tof zeg! Ik heb de armband met het kruisje ook gehad. Helaas brak hij al na een paar maanden:(.
  Naomi onlangs geplaatst…Je hebt (g)een keuzeMy Profile

 2. Aah wat jammer! Kreeg je een nieuwe? Ik vind m echt prachtig. Draag hem met veel plezier 😄

 3. The Kraamcadeautjes en vraag mijn dag na jagte. En de dag enkel toen iemand anders voor me voorgestelde de klankraamp. Die klanken zeker niet goed tegen vervelingen, maar erger niet, tevens een van de ergste omstandigheden. Dat is ook mijn vorige dag in het geval van die andere daken. Hoe lang willen ik vullen in dit avond? Mij wacht u! Maar wacht je! Er lijkt vorige dag nog te werken en dan met een vuistje naar het slentertalent te huren. Dus moet je voorgelezen daken ook wel eerst aanhollen. Moeders en jongeren weleens zijn bemoedigden doekstellig voor bijzonder vermoeidheid en lastig liggend zijndechten. De volgende enkel kan alleen toenem…
  Nia Hayes – ShunCy onlangs geplaatst…How to grow violasMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge