Blog post

Kalender gemaakt + winactie

25 februari 2019Marcelina

In samenwerking met HetFotoAlbum mocht ik een gepersonaliseerde kalender maken, maar dat niet alleen; ik mag ook een kalender weggeven aan een van jullie. Super leuk natuurlijk! Ik vertel jullie eerst wat meer over de website zelf en hoe het werkt. Vervolgens laat ik een aantal foto’s zien van de kalender en als je geduldig doorleest tot het einde, dan kom je vanzelf de winactie tegen 😉 veel leesplezier!

Wat is HetFotoAlbum?

Dit is een website waar je een fotoalbum, een fotoslinger of een fotokalender kunt maken. Daarnaast hebben ze nog wat opties zoals een eigen agenda maken en nog meer. Zeker een leuke website om eens op te kijken en de prijs is niet duur. Verder werkt deze site heel makkelijk en snel. Dat wil zeggen: ik had van tevoren afgesproken dat ik een maat L fotokalender wilde maken en verder werkte alles vrij simpel. Ik kon snel doorklikken en binnen een kwartier had ik mijn kalender al af.

Een beter beeld

Nu heb je waarschijnlijk al wel een idee van hoe het eruit komt te zien. Ik zeg er wel bij: ik heb mijne heel basic gehouden. Alleen foto’s en geen achtergronden of iets anders extra’s. Dit zou jij bijvoorbeeld weer heel anders kunnen doen.

Ook kan je zelf indelen waar je de foto wilt hebben (over de hele achtergrond, links, recht, kleiner etc.). Ik koos ervoor om alles hetzelfde te doen. Dat geeft meer rust vind ik 🙂

Zelf een kalender maken?

Je kunt ook zelf aan de slag om je eigen fotokalender te maken. Dit werkt heel simpel via de website zoals ik al eerder vertelde. Het is een fijne, basic software waar je toch veel kanten mee op kunt qua indeling en toevoegingen. Trouwens; je kunt ook beslissen om er jaarkalender van te maken. Ik heb er een gemaakt die altijd kan, elk jaar dus, maar je kunt er ook een alleen voor 2019 of 2020 maken bijvoorbeeld.

Zou ik er nog een keer bestellen?

Om eerlijk te zijn, wil ik heel erg graag een fotoslinger haha. Ik heb er alleen geen ruimte voor hier thuis, maar het ziet er zo leuk uit! De service van HetFotoAlbum was fijn, de website werkt snel, het bezorgen ging vrij vlot en ik heb er een mooie kalender voor terug gekregen. Ik zou zeker weer bestellen!

Zijn er ook nadelen?

Ik weet niet of ik het gemist heb, maar de kalender komt zonder voor- en achterkant. Misschien moest ik dat nog ergens aanklikken hoor, maar het is ook niet heel erg natuurlijk. Tenslotte hang je hem op bij de juiste maand en niet met de voorkant naar voren. Dat is het enige.

 

___________________________________________

 

Hieronder zie je mij met de leuke fotokalender:

 

Winactie

Ik mag van Hetfotoalbum een zelfde album (met andere foto’s) weggeven aan een van jullie. Je kunt meedoen om te winnen op 3 plekken. Hier, op Instagram en op Facebook. Ik kies vervolgens uit iedereen die meedoet 1 winnaar uit. Dit doe ik altijd eerlijk, want ik vul alle namen online in en vervolgens klik ik op loten. Dit keer kan je dus 3x kans maken en dus ook 3x meedoen. Hoe kan je meedoen? Ik leg het hieronder uit:

Meedoen op DMontheroad.nl

Je maakt kans om via mijn site te winnen door hieronder een reactie achter te laten dat je meedoet. Verder moet je mij volgen op Facebook en Instagram. Let op: ga je mij na de winactie ontvolgen op een/meerdere van mijn sociale kanalen, dan doe je bij verdere winacties niet meer mee.

Meedoen op Instagram

Je maakt kans om via Instagram te winnen door een reactie achter te laten dat je meedoet op de post over de winactie (die kan later vandaag online komen) en uiteraard moet je mij ook volgen op Instagram om mee te kunnen doen, maar daarnaast moet je ook HetFotoAlbum op Instagram volgen. Let op: ga je mij na de winactie ontvolgen op een/meerdere van mijn sociale kanalen, dan doe je bij verdere winacties niet meer mee.

Meedoen op Facebook

Je maakt kans om via Facebook te winnen door een reactie achter te laten op de post over de winactie (kan later vandaag online komen) dat je meedoet. Verder moet je mijn pagina volgen + leuk vinden om kans te maken en hetzelfde doen bij de pagina van HetFotoAlbum. Let op: ga je mij na de winactie ontvolgen op een/meerdere van mijn sociale kanalen, dan doe je bij verdere winacties niet meer mee.

Je mag zelf kiezen waar je meedoet. Je kan dus 3x kans maken om zelf een kalender te mogen ontwerpen helemaal gratis + gratis verzendkosten. Super leuk toch? 🙂

Ik wens jullie veel succes! Ik maak de winnaar of winnares over een week bekend op 5 maart.

 

Dit artikel bewaren op Pinterest? Dat kan via onderstaande afbeelding! 🙂

 

 

 

Comments (5)

 • The Lemon Kitchen

  25 februari 2019 at 20:18

  Wat een super tof concept, leuk zeg!

  The Lemon Kitchen onlangs geplaatst…Meringue basis recept met citroenMy Profile

 • Else-Marie

  28 februari 2019 at 11:41

  Natuurlijk wil ik op deze manier nog en kansje wagen:)

 • Susanne rasing

  28 februari 2019 at 11:55

  Super leuke kalender!! ? ik doe graag mee om ook zo’n mooie te winnen ?

 • Anita H.

  2 maart 2019 at 13:55

  Ik doe ook mee!

 • Janet

  5 maart 2019 at 19:00

  Wat een leuke kalender. Ze hebben er leuke producten, ik heb de fotoslinger en die is ook erg leuk. Ik doe wel mee hoor!
  Janet onlangs geplaatst…TRVL summary – februari 2019 + winactie!My Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Waarom werk ik 'maar' 3 dagen?

21 februari 2019

Next Post

Een blog vol met - favorieten -

26 februari 2019