Lifestyle

Interieur update met een foto in lijst

Inmiddels wonen we driekwartjaar in ons nieuwe huis en we zijn nog steeds niet klaar met veranderen en aanpassen. Zo hebben we de afgelopen maanden de bovenverdieping aangepakt door de slaapkamer en de babykamer naar onze smaak in te richten. Dat was inclusief nieuwe vloer en nieuw behang trouwens. De kamers zijn eerst volledig gestript. Nu gaan we door met de rest van het huis. Eerst staat het kantoor op de planning (ook wel de rommelkamer genoemd) en daarna gaan we beneden verder. Nu heb ik al wel een kleine update voor jullie, want ik mocht iets leuks uitkiezen voor een samenwerking: een foto in lijst. Lees je mee?

Foto in lijst

In samenwerking met Studentendrukwerk mocht ik een product uitkiezen om te testen. Dat was best lastig, want ze hebben heel veel keuze. Ik heb al eens eerder wat mogen testen, dus ik wilde nu voor een ander product kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld wijnglazen en bierglazen laten graveren of je kan er je kaarten laten drukken. Ik heb expres gekeken naar de categorie ”nieuw”, omdat ik iets wilde hebben wat nog niet zo vaak is gekozen. Dus ik koos voor ”foto in lijst” en het is echt zo simpel als het klinkt: je krijgt een foto, in een lijst. Binnen 2 werkdagen was het al bij mij thuis.

Wat vind ik ervan?

Je kunt dus kiezen uit diverse afmetingen en ik heb gekozen voor 50x40cm. Daarna moet je een lijst selecteren en het is wel zo handig om dezelfde afmeting te kiezen van de lijst ;). Het product kwam netjes verpakt binnen in een kartonnen doos die precies om de lijst heen past. Pluspunt, want zo wordt er niet onnodig papier verspild. Om de lijst zat een beschermlaag en om de hoeken ook nog eens, zodat het product niet beschadigd binnen kon komen. Ik had de lijst wat zwaarder verwacht, maar hij is van aluminium, dus licht van gewicht. Ook wel handig, want zo belast je je muur niet al teveel en het ziet er evengoed netjes uit. De foto is scherp/helder afgedrukt zoals ik hem had ingestuurd en aan de achterkant van de lijst zitten ”haakjes” zodat je hem gemakkelijk kunt ophangen (zowel horizontaal als verticaal). Ik ben er dus heel tevreden over en de foto in lijst is wat ik er ook van had verwacht.

Ik heb trouwens gekozen voor ”gloss fotopapier” en de prijs kwam uit op €26,10. Dit is niet een vaste prijs, want het kan goedkoper en ook duurder. Ligt er net aan wat jij qua opties wilt.

Interieur update

Toen kwam de lastige vraag: waar hangen we hem op? In eerste instantie dacht ik aan de babykamer, maar doordat die kamer al best vol staat en niet al te groot is, vond ik dat toch minder leuk. Mijn man Dirk wist echter meteen waar hij moest hangen: aan de lege, witte muur bij onze eettafel. Ik moet zeggen: daar hangt hij nu perfect. Die muur was nog wat saai en we wisten niet zo goed wat we er moesten ophangen. We zaten al aan een schilderij te denken, maar een foto van ons lieve zoontje is natuurlijk veel leuker. Hieronder deel ik nog een paar foto’s.

Wij zijn er, zoals je begrijpt, erg blij mee en zouden dit product zeker ook aanraden. Daarnaast vind ik de service oprecht heel fijn van Studentendrukwerk, want ik laat er ook wel eens kaarten afdrukken voor mijn webshop (zonder samenwerking ;)). Ze bieden betaalbare producten aan voor iedereen.

Je krijgt nu nog 20% korting op een ”foto in lijst” (tijdens het schrijven van deze blog).

Volgende stap?

Naast het kantoor, willen we nu ook gaan kijken naar ons buiten gedeelte. Onze voorstraat is ontzettend saai met alleen maar stenen en onze overkapping (achterstraat) is nogal donker, dus ook daar willen we wat aan veranderen. We hebben de tijd, want voorlopig willen we echt niet weg uit ons mooie huis.

Pinterest inspiratie

Ik ben bezig om een bord in te richten met inspiratie voor binnen/buiten bij ons thuis. Zo kan ik alvast wegdromen en ideetjes opdoen! 🙂

Hebben jullie al eens besteld bij Studentendrukwerk? Of zou je ”foto in lijst” ook willen bestellen? Laat het me weten, ik ben erg benieuwd! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge