In 10 minuten je boekhouding op orde

Oke, eerlijk is eerlijk: die 10 minuten is wel per maand ;). Maar aantrekkelijk klinkt het wel he?! Ik ga je vandaag meer vertellen over dit boekhoudprogramma en ik deel ook mijn eigen ervaring op dit gebied. Lees je weer mee?

Hoe regel ik mijn boekhouding?

Zoals jullie wel weten is mijn onderneming (Marcelina de Boer) een combinatie van mijn blog en mijn webshop. Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daarom doe ik onder andere ieder kwartaal btw-aangifte. Ik maak gebruik van de KOR (kleine ondernemersregeling), maar ik stond al ingeschreven voordat je dat zonder btw-aangifte kon doen. Voor mijn boekhouding maak ik geen gebruik van een programma. Ik doe het allemaal zelf in Excel, maar eerlijk: ik zie er altijd enorm tegenop en het is best veel werk om te regelen. Een boekhoudprogramma zou best een uitkomst zijn voor mij.

Boekhouden met een glimlach

Dat klinkt ideaal he?! Het is wat Boekhoudprogramma Jortt je belooft. Je kunt het zelfs gratis uitproberen. Wat beloven ze je?

  • In nog geen 10 minuten per maand je administratie, omdat alles geautomatiseerd is
  • Makkelijk in gebruik
  • Persoonlijke support

Onderaan de websites kan je diverse reviews lezen die geplaatst zijn op Google en Facebook en die zijn ook veelbelovend over dit programma.

Boekhouden is gaaf?

Net als wat ik aangaf, vinden veel ondernemers de boekhouding het grootste nadeel van ondernemen. Jortt zegt daarover ”boekhouden is geen mensenwerk”. Daarom nemen ze je dit klusje graag uit handen. Jortt heeft een bankkoppeling met alle Nederlandse banken en ook nog met meer dan 60 apps. Een boekhoudbot leest alle informatie voor je in en verwerkt deze in je boekhouding. Zo is je boekhouding iedere dag up to date.

Meer rust en inzicht

Door je boekhouding niet meer zelf te doen, krijg je rust. Ook loop je nooit meer achter met je boekhouding. Je krijgt er ook inzicht door, want je weet altijd hoe je ervoor staat en hoeveel belasting jij moet betalen.

Interesse?

Zoals ik eerder al vermeldde: je kan het gratis 30 dagen proberen om te kijken of het wat voor jou is. Ik ben heel erg van het ”zelf doen”, maar online boekhouden gaat mij wel meer rust en inzicht opleveren. Dat weet ik nu al. Het enige nadeel is dat het na die gratis 30 dagen natuurlijk wel geld gaat kosten.

Hoe zit het met jou? Heb jij een onderneming? Zo ja: hoe regel jij je boekhouding? Laat het weten in de reacties! šŸ™‚

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge