Lifestyle reizen

Ik ga op reis en ik neem mee…

Bij iedere reis is het weer zover: ik maak een nieuw lijstje met alles wat ik moet inpakken en écht niet moet vergeten. Super onhandig, want als ik nou een vaste lijst maak, scheelt dat me veel tijd en stress. Toen ik laatst een weekendje weg ging, was mijn stresslevel nog hoger, want er moest ook van alles voor onze baby mee. Uiteindelijk stapte ik bezweet vol stress in de auto richting het verre Limburg. Pas toen we daar aangekomen waren en toen bleek dat ik echt niets was vergeten, kon ik gaan genieten. Daarom vandaag een online inpaklijst met dingen die ik standaard in moet pakken. Lees je mee?

Baby

Het ligt er even aan of je kunt wassen op je eindbestemming, maar anders moet je de meeste dingen x2 doen:

 1. Luiers
 2. Billendoekjes
 3. Luierzakjes
 4. Rompers
 5. Kleding zomers
 6. Kleding die warm is
 7. Pyjama
 8. Sokjes
 9. Fles
 10. Speen
 11. Flesvoeding
 12. Poedertoren voor flesvoeding

Ik neem meestal ook een handig luiertasje mee waar ik een aantal luiertjes in kan doen en een pak Waterwipes.

Huisdier

Ik ga even uit van onze situatie met 1 hond:

 1. Bench
 2. Zacht kleed
 3. Voer- en drinkbakjes
 4. Fles water
 5. Brokjes
 6. Beloningssnoepjes
 7. Speeltjes

Volwassenen

Wij zijn met z’n tweeën:

 1. Kleding
 2. Ondergoed
 3. Sokken
 4. Diverse schoenen
 5.  Toiletspullen
 6.  Boeken/tijdschriften
 7.  Laders
 8. Accessoires/sieraden
 9. Extra paar veters
 10. Schoonmaakdoekjes
 11. Tandenborstel + lader

Overig

Verder zijn er nog een aantal dingen handig om mee te nemen. Zo vind ik het op vakantie bijvoorbeeld heerlijk om ‘s avonds een maskertje te nemen. Verder heb ik sinds kort een nieuwe telefoon, dus een iPhone 12 pro hoesje  die je telefoon goed beschermd is een must. Ook een iPad 2020 hoesje is handig voor onderweg en tijdens je verblijf. Niets is vervelender dan gebroken schermen op vakantie, want dan geniet je toch ietsje minder. Onze iPad 2020 gaat trouwens ook altijd mee op vakantie. We hebben hem aangeschaft tijdens de eerste Corona periode en ik voor onderweg en voor tijdens het verblijf vind ik een iPad super handig. Het ligt er aan waar we naartoe gaan, maar meestal zorg ik ook voor een aantal boodschappen. Ook neem ik altijd eigen koffie/thee mee.

Vergeten

Nu vergeet ik ook heel vaak dingen. Of schieten me vlak voor we weggaan nog wat dingen te binnen die ik ook echt nog mee moet nemen. Misschien is het toch wel handig om een printable inpaklijst voor mezelf te maken. Voor nu heb ik er eentje gevonden op Pinterest die jullie wellicht ook handig vinden ;).

Mocht je liever een lege lijst gebruiken, dan is deze ook nog wel handig:

 

Nu ben ik wel benieuwd: welk item vergeet jij heel vaak mee te nemen als je op reis gaat? 🙂 Ik ben zelf mijn tandenborstel al meerdere malen vergeten.

 

*Deze blog bevat een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge