Blog post

Huis en tuin upgraden met verlichting

3 september 2021Marcelina

Op de foto hierboven zie je een stukje van onze overkapping. Hier zijn we heel blij mee, maar we willen het wel een update geven. Dat er iets meer sfeer komt en dat we dus ook echt zin hebben om lekker buiten onder de overkapping te gaan zitten. Zo zijn er in ons huis ook van die plekjes. In ons vorige huis had ik een fijne leeslamp, maar in dit huis is er nog geen aansluiting voor, waardoor ik een lampje echt mis in de avond. Vandaag vertel ik meer over hoe je je huis en tuin kunt upgraden door middel van verlichting. Kijk en lees je mee?

Onze overkapping

Ik vertelde het hierboven al, maar als ik ergens meer sfeer zou willen, dan zou het wel onder onze overkapping zijn/in onze tuin.

Zo ziet onze overkapping er nu uit. Op den duur zouden wij graag glazen puien willen i.p.v. wat er nu zit. Dat lampje is het enige sfeerlampje wat er nu is ;).

Lideka

Gelukkig is daar de website Lideka die precies heeft wat wij zoeken. Zowel ledverlichting als solar verlichting. Je kent misschien wel een led light strip die je achter je televisie kunt doen bijvoorbeeld. In ons vorige huis hadden wij zoiets achter onze ingebouwde koelkast. Ik deel hieronder even wat ideetjes;

Met 16 miljoen sprekende RGB-kleuren combineer jij jouw favoriete tinten, stel de TV led strip in precies zoals jij dat wilt en creëer een extra knus interieur. Laat het loungen maar beginnen.

Zo zie je maar dat ze diverse producten aanbieden. Ook om je slaapkamer meer sfeer te geven. Als ik eerlijk ben, kan onze slaapkamer nog wel een beetje sfeer gebruiken.

Led strip; ordinair?

Een deel van de mensen vindt led strips passen bij een echt mannenhuis, maar wist je dat je de lichten kunt instellen voor diverse gelegenheden? Zoals:

  1. Lezen
  2. Gemixte kleuren
  3. Werken
  4. Casual
  5. Zachte sfeer
  6. Kleurrijk
  7. Magisch

Het is dus niet alleen leuk als je een spelshow, muziekshow of voetbalwedstrijd kijkt ;).

Tegenwoordig werken de led strips van Lideka via Bluetooth en niet meer via Wifi, zodat het allemaal extra snel werkt voor jou.

Solar verlichting

De Solar wandlamp van Lideka creëert niet alleen gezelligheid, maar het is ook een heldere lamp én toch is hij ook duurzaam. Zo maak je je tuin net even leuker en gezelliger. In het assortiment zitten niet alleen sfeerlampen voor buiten, maar ook voor binnen. Allemaal volledig aangedreven door zonne-energie.

Deze lamp zou super leuk staan bij onze voordeur.

 

Welk gedeelte van je huis zou jij willen upgraden (met verlichting)?

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Cupcake wraps, shoppen & met buurmeisjes op stap || foto update #augustus

27 augustus 2021