Hoe kun je onbeperkt shoppen met altijd korting?

Shoppen met korting?
Dat wil natuurlijk iedereen. Januari is bijvoorbeeld een zeer populaire maand om te gaan shoppen, omdat bijna iedere winkel dan flinke sale heeft. Maart is een maand dat iedereen gaat shoppen, vanwege de nieuwe kleding die er in de winkels hangt. Zo heeft iedere maand wel wat. De ene keer wil je shoppen voor de sale en de andere keer kom je thuis met de nieuwste collectie.

Maar stel dat er een oplossing is dat je altijd met korting kan shoppen? Dat klinkt natuurlijk als iets wat nooit zou kunnen en waarschijnlijk denk je ‘in mijn dromen ja’, maar er is een website, waarbij je altijd kunt shoppen met korting. Heel toepasselijk heeft deze webshop de naam: Shopkorting.

Klik de website maar eens aan en je ziet wat ik bedoel. Een heel divers aanbod van heel veel webshops bij elkaar en allemaal (je raadt het vast al) met korting. Alleen kleding shoppen? Dat kun je aanklikken op de website. Je krijgt dan het aanbod te zien van onder andere: Asos, Bestseller, Vero Moda en zelfs Aliexpress.

 

Hoe het werkt?

Je maakt een account aan, blijft ingelogd en dan kun je shoppen met korting bij welke shop je maar wilt (binnen het aanbod van Shopkorting). Je kunt zelfs tegoed opsparen en dat vanaf €10 laten uitbetalen. Klinkt als een droom die te mooi is om waar te zijn? Dat is het zeker niet. Probeer het maar eens.

Zitten er nog addertjes onder het gras?

Shopkorting is heel duidelijk als het gaat over de regels. Ook delen ze diverse tips zodat jij optimaal van hun website gebruik kunt maken. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

 

Ik ga me zeker aanmelden voor deze website, want als ik ergens van hou, dan is het wel korting. Ik ben gek op mooie deals en koopjes. Wat ik helemaal top vind, is dat ze zelfs samenwerken met Aliexpress. Daar is alles al super cheap en toch kan ik er nog shoppen met korting. Ideaal dus. Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik al aangemeld en zit ik al lekker te shoppen.

 

Wie doet er met mij mee? Schrijf je hier in!

 

 

Leestip: waar shop ik graag?

 

Pinterest afbeelding:

 

2 reacties

 1. Michelle zegt:

  Hoi Marcelina,
  Bedankt voor het delen van deze tip! Ik had er nog nooit van gehoord
  Als mede koopjesliefhebber ga ik meestal naar E-kortingscode: https://www.e-kortingscode.nl/ hier hoef je namelijk niet een account aan te maken. Mag ik vragen waarom jij Shopkorting zo fijn vindt, aangezien je een account moet hebben?

  Groetjes,
  Michelle

 2. Hi Michelle, ik wist niet dat er nog een site was. Nou bij shopkorting spaar ik punten/tegoed op en er zijn ontzettend veel webshops bij ze aangesloten. Ook mijn favorieten. Dus dat is win win voor mij. Ik vind het hebben van een account juist een veilig idee haha ☺️
  Marcelina de Boer – Walma onlangs geplaatst…Interview met: Sarah van ‘de Groentjes’My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge