Blog post

Herfst in je interieur? Zo heb ik het opgelost!

11 oktober 2019Marcelina

Herfst is mijn tweede favoriete seizoen en na een warme zomer, keek ik er ook echt naar uit. Inmiddels is het al ruim 2 weken herfst en vanaf het moment dat ik bij Action leuke decoratie tegen kwam, ben ik ons huisje meer gaan veranderen in het thema ‘herfst’. Hoe ik dit heb gedaan? Dat laat ik je zien. Het is allemaal budgetproof trouwens. Lees je mee?

 

Houten fotoblok

Ik besloot om een houten fotoblok te bestellen met een foto waar Dirk (mijn man), Beer (ons hondje) en ik op stonden. Afgelopen zomer maakte mijn broertje deze leuke foto van ons en ik besloot dat ik die wel graag op een fotoblok wilde hebben. Ik heb expres een foto gekozen met veel warme kleuren. Zo past het goed in het thema ‘herfst’.

Zelf shoppen?

 1. Nep bladeren: Action
 2. Fotoblok: Smartphoto
 3. Paddenstoel: Action
 4. Cacti: Lidl
 5. Cactuspotje: Intratuin
 6. Houten blad: Action
 7. Pompoen: van mijn ouders gekregen

Retro foto’s

Op de bovenste foto zie je het tweede herfsthoekje in ons huis. Ik bestelde een aantal retro-foto’s voor in mijn nieuwe bullet journal. Ik vind retro-foto’s zo leuk, omdat je op het witte stukje zelf ook nog tekst kunt schrijven. Ook ga ik een aantal foto’s ophangen. Je ziet trouwens best veel zomer foto’s en dat komt, omdat ik nog geen herfstfoto’s heb. Er staat ook nog geen vakantie op de planning voorlopig, dus ik houd het bij throwbacks van afgelopen zomer. Zo zie je Cochem, Texel en de Veluwe op de foto’s.

Zelf shoppen?

 1. Retro-foto’s: Smartphoto
 2. Houten serveerblad: Leeff (heb ik al jaren)
 3. Nep bladeren: Action
 4. Vosje: Action (heb ik al 2 jaar)
 5. Houten blok met christelijke tekst: van de lokale christelijke boekenwinkel
 6. Bont kleedje: Action

 

Dit is een van de resultaten in mijn bullet journal:

Foto kaarten

In het herfstthema besloot ik ook een aantal fotokaarten te testen. Deze ga ik versturen naar mensen die iets te vieren hebben. Ik vond de kleuren wel toepasselijk voor de herfst. Deze kaart heb ik zelf ontworpen, maar je hoeft geen ontwerper te zijn om fotokaarten te maken. Op de site van Smartphoto staan ontzettend veel leuke ontwerpen die jij gemakkelijk kunt gebruiken/aanpassen. Tip: leuk voor je kerstkaarten! 😉

 

Gelukt?

Ik vind dat mijn herfstthema wel is gelukt in huis. Hier en daar zal ik ook nog wat kastanjes toevoegen, want dat vind ik ook leuk bij de herfst. Daarnaast ben ik vast regelmatig in het bos te vinden, want ik vind de herfstkleuren altijd prachtig. Ons hondje is ook fan van lekker rossen in de modder en tussen de bladeren. Heb jij je huis ook iet wat aangepast op de herfst of doe jij hier niet aan mee? Ik hoor het graag!

 

 

 

 

*Deze blog bevat gekregen producten. Ik krijg hier niet voor betaald.

Comments (2)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Update: nieuwe baan, herfst en ondernemen

9 oktober 2019

Next Post

Vegan producten testen met houtskool van Viata

15 oktober 2019