Blog post

HEMA & Kruidvat shoplog || najaar 2019 || A cup of happiness

1 oktober 2019Marcelina

Het is vandaag alweer 1 oktober en ik ging vanochtend even naar de HEMA toe, omdat ik graag een extra bullet journal wilde die niet al te dik was. Ik besloot om meteen even naar Kruidvat te gaan en meteen daarna naar de Jumbo voor de boodschappen. Super handig dat het allemaal dicht bij elkaar zit trouwens. Mijn boodschappen laat ik niet zien, maar wat ik heb gekocht bij Kruidvat en HEMA wil ik jullie wel graag laten zien, omdat ik het super leuke aankopen vind haha. Lezen jullie weer mee?

HEMA aankopen

Ik was al een tijdje niet meer bij HEMA geweest, maar ik zag op de site dat ze leuke spulletjes hadden en aangezien er bij mij in het dorp een HEMA zit, kon ik er net zo goed even langsgaan. Ik ben best wel van het online shoppen, maar zo nu en dan mag ik ook graag in echte winkels shoppen. Daarnaast zou ik het zonde vinden als de echte winkels er opeens niet meer zijn. Ik ging dus heen voor een bullet journal, maar ik kwam thuis met veel meer leuke spulletjes.

Dit heb ik gekocht:

Dit notitieboekje was €3 en het is A6 formaat. Ik vond het sterrenpatroon heel leuk, maar ik vond het ook handig dat hij lekker stevig was en dat er tabbladen binnenin zitten. Ik wil dit boekje graag gebruiken om de preek in de kerk in mee te schrijven. Daar had ik een mini bullet journal voor, maar ik wil toch liever lijntjes.

In hetzelfde patroon kocht ik ook een extra bullet journal. Jullie weten misschien wel dat ik aan bullet journaling doe en ook dat ik al tot januari heb doorgepland, maar ik wilde er een journal bij. Om lekker creatief in bezig te zijn zonder dat het een agenda moet worden. Deze journal kost €5.

Dit is typisch zo’n aankoop van ‘had ik het echt nodig?’. Ik had het niet nodig natuurlijk, maar ik vond hem zo schattig met die cavia’s haha. De laatste tijd heb ik zo’n fase dat ik van bepaalde spullen afscheid neem waar ik nu ‘te volwassen’ voor ben zeg maar. Snap je wat ik bedoel?! Dit etui zat op het randje, maar eigenlijk kon ik heel goed een extra etui gebruiken, dus voor €5 nam ik hem mee. Spullen van HEMA zijn vaak wel stevig, dus daar doe ik het dan maar voor haha.

Voor €4 nam ik ook dit notitieboek mee in A5 formaat. Hetzelfde patroon weer, maar dat vond ik wel leuk. Daarnaast vind ik donkerblauw een hele mooie, neutrale kleur. Dit notitieboek wil ik gaan gebruiken voor mijn werk. Er zitten lekker veel blaadjes in, maar ook de tabbladen zijn weer super handig.

In de koopjeshoek zag ik deze 2 liggen. Magnetische boekenleggers en een to do lijst. Die laatste daar kwam ik o.a. voor bij HEMA, dus die moest sowieso mee :).

Kruidvat aankopen

Deze aankopen zijn niet zo heel leuk als die van HEMA, maar toch wilde ik ze even delen:

Het doosje is een beetje geplet, maar je snapt het idee vast wel. Afgelopen week heb ik zowat dagelijks brandnetelthee gedronken, omdat ik last had van een voorhoofdholteonsteking. Mocht je nog nooit deze thee hebben gedronken: zeker doen, want hij is echt lekker. Ik knapte er dan ook van op en Dirk was ook fan, dus ik moest even een extra pakje halen, zodat hij die mee kon nemen naar zijn kantoor.

Deze valt in de categorieën ‘geinfluenced’ en ‘die moet ik testen’. Ik volg best wel wat bloggers die samenwerken met Kruidvat en dus zag ik regelmatig deze pepernoten voorbij komen op Instagram. Ik moest en zou ze ook testen. Niet omdat ik zo’n fan ben van unicorns, maar wel omdat ik gek ben op pepernoten/kruidnoten. Ik vind die met (witte) chocola ook heerlijk en mijn meest favoriete is die met truffel. Dus ik ga er vanuit dat ik deze ook wel lekker ga vinden :).

Dat waren al mijn aankopen voor deze keer. Welke aankoop van mij vond jij het leukste? Laat het me weten in de reacties!

Comments (3)

 • Naomi

  1 oktober 2019 at 16:15

  Dat sterrenpatroon van de Hema vind ik echt heel leuk! Ik heb de verleiding pas kunnen weerstaan, maar dat was op ’t nippertje;).
  Naomi onlangs geplaatst…Mijn talenten en mijn ‘degradatie’My Profile

 • Nelleke

  4 oktober 2019 at 09:22

  Haha wat grappig unicorn pepernoten, had ik nog nooit van gehoord. Maar niks voor mij haha.

 • Wanda

  7 oktober 2019 at 12:18

  Ik vind de Hema echt een hele leuke winkel en kom er dan ook geregeld. Soms voor gewoon wat standaarddingen zoals sokken of etenswaren, maar ook vaak genoeg voor die leuke hebbedingetjes zoals notitieboekjes. Deze heb ik wel afgelopen zaterdag gezien, maar toch laten liggen, omdat ik mij besefte dat ik nog twee lege heb liggen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

4 tips om (oog)migraine te verminderen

27 september 2019

Next Post

Beers cadeau voor dierendag

2 oktober 2019