Blog post

Happy Socks testen (voor mannen) || A cup of happiness

10 september 2019Marcelina

Ik ontving een week terug een super leuk pakketje van Hemdvoorhem met Happy Socks erin. Mocht je dit merk nog niet kennen, dan word je na het lezen van deze blog wel enthousiast denk ik, want Happy Socks zijn ook echt vrolijke sokken met super leuke en diverse printjes. Er was alleen één probleem met het pakketje: er zaten sokken in voor mannen. Dit wist ik van tevoren natuurlijk wel, want ik had me aangemeld voor het pakketje, maar eigenlijk vond ik de sokken ook heel erg leuk. Gelukkig was daar een oplossing voor, want mijn man houdt niet van roze en in de sokken die we ontvangen hebben, zat best veel roze. Eigenlijk waren ze gewoon veel leuker voor vrouwen (vond ik) en dus heb ik ze ingepikt :). Ik laat ze aan jullie zien:

Happy Socks

Happy Socks

De Happy Socks kwamen binnen in een super mooie verpakking. Dat rode lint viel ook erg in de smaak bij mijn hondje Beer trouwens. Maar de binnenkant was nog veel leuker:

Ik kreeg er gewoon een heerlijke reep Tony’s bij! Super leuke verrassing. Rechts onderin op de foto hierboven zie je Beer al met het lint spelen als je goed kijkt.

Ik was dus al super blij met dit pakketje, maar omdat de kleurcombinaties toch meer iets voor mij waren, heb ik de sokken ingepikt en ik kan je zeggen: ze zitten heerlijk, voelen stevig aan en ze zijn lekker warm. Nu heb ik mooi van die heerlijke warme sokken erbij voor op een chille herfstavond.

Happy Socks

Conclusie

Ik kreeg dus een pakketje voor Dirk met Happy Socks, maar ik heb ze ingepikt en ik heb er al gebruik van gemaakt. Op de foto zie je mijn ultieme chill omgeving: maskertjes, thee, boek, chocola en een bont kleedje & dat met heerlijke, warme sokken aan. Stiekem ben ik al veel te vroeg met herfstachtige foto’s, maar ik kijk er gewoon zo naar uit om lekker binnen te zitten op een koude, regenachtige avond. Mocht je deze sokken nou ook gaaf vinden, dan raad ik je aan om eens te kijken op Hemdvoorhem. Ze hebben trouwens niet alleen sokken, maar ook heel veel andere producten (zoals de naam al doet vermoeden.) Ook voor dames trouwens ;). Ik heb mijn favoriete paar al ontdekt: die met die streepjes!

 

Wat vind jij van Happy Socks?

 

 

*Deze blog bevat producten die ik heb gekregen om te testen, maar ik word niet betaald voor deze blog!

Leestip: Hero on socks

 

 

Comments (2)

 • Naomi

  10 september 2019 at 17:24

  Heel terecht, dat je ze zelf hebt ingepikt. Ik ben nooit begonnen aan Happy Socks, maar ik draag wel graag wat andere sokken dan ‘standaard’. En heel eerlijk? Liefst draag ik dan ook nog twee verschillende sokken. Gewoon, omdat dat lekker vrolijk staat ofzo. Ik draag ze toch alleen in huis en in de winter hooguit in laarzen waar je ze niet in ziet;). (Oja, wel een dingetje, als je dan gymles gaat geven en je laarzen uittrekt, dan eh…kunnen je leerlingen dat grappig vinden.:p)
  Naomi onlangs geplaatst…Help, mijn auto is gejat!My Profile

 • Marcelina

  10 september 2019 at 18:43

  Goede tip haha! Ik zal erop letten als mijn schoenen uit moeten op school ;). Ik draag in de winter ook laarzen inderdaad, dus dan zie je ze niet, maar ik vind het ook niet erg als je ze wel ziet hoor!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk interview met: enJOYcelife

9 september 2019

Next Post

Highlights van Kopenhagen, Denemarken || A cup of happiness

11 september 2019