Lifestyle persoonlijk

Gepersonaliseerde sieraden + vaderdag tip

Laatst kreeg ik een superleuk mailtje binnen of ik misschien interesse had in een samenwerking met KAYA Sieraden. Ik had al wel eens van deze website gehoord, maar ik was er nog nooit op wezen kijken. Nu moeten jullie weten dat ik 7/10 aanbiedingen voor samenwerkingen afsla, omdat ze niet bij mij en mijn doelgroep passen. Dit aanbod was anders, want ik draag graag sieraden en ik maak ook graag sieraden. De doorslag om ”ja” te zeggen, was het feit dat ze veel gepersonaliseerde sieraden verkopen bij KAYA Sieraden en ik kon zo meteen kijken voor een vaderdagcadeautje. Benieuwd wat ik heb uitgezocht? 

Smaragd

Ik ben hier normaal niet zo van, maar ik zag dat ze ook armbandjes verkochten met een geboortesteen erbij. Bij mei (geboortemaand van Danny) hoort de smaragd en ik vind die kleur prachtig! Ik heb een armbandje uitgezocht met de naam van mijn zoontje erin + de smaragd ernaast.

Daar bleef het niet bij, want ik zocht er ook bijpassende oorbellen bij uit.

Super leuk dat een armband graveren tot de mogelijkheden behoort van deze webshop!

Vaderdagtip

Ik wilde ook graag wat voor Dirk (mijn man) uitzoeken, maar die is niet zo van de sieraden. Het moest een stoerdere armband worden die goed bij hem past. Ik heb er de letters D en M in laten graveren. Deze letters staan voor Danny en Marcelina.

Wat vind ik van de producten?

Ik draag mijn eigen items nu al een week. De oorbellen zitten fijn en doen geen pijn. Het is alleen lastig om de oorbel goed te sluiten. Laat ik het zo zeggen: je moet er even geduld voor hebben, maar daarna blijven ze goed zitten. De armband past perfect en zit heel fijn! Ik heb blauw/grijzige ogen, maar de kleur van smaragd past goed bij mij. Ik ben dus erg tevreden met mijn uitgezochte items.

Extra tip

Wist je dat je bij KAYA Sieraden ook terecht kunt voor bijvoorbeeld een ketting met foto? Voor als je een dierbare bent verloren, maar ook voor als je een foto dichtbij je wilt dragen.  Daarnaast zijn er vele soorten armbanden, oorbellen en kettingen waaruit je kunt kiezen en ze zijn (bijna) allemaal te personaliseren. Ook leuk als je een bedelarmbandje wilt samenstellen bijvoorbeeld.

Je merkt wel: ik word veel te enthousiast van zo’n leuke webshop! 😉 Ik ben tevreden en ik zou het zeker aanraden om hier eens te shoppen! De bezorging was trouwens ook super snel (extra pluspunt)!

Heb jij wel eens van KAYA Sieraden gehoord en/of er besteld? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge