Fotoalbum van Colorland

Een paar weken geleden heb ik samen met mijn man, zoontje en hondje een fotoshoot gedaan in een nabijgelegen bos met fotografe Nanine. Ik wilde graag mooie herinneringen hebben, want de tijd gaat al zo snel met onze baby. Toen ik een bericht kreeg voor een samenwerking met Colorland, wilde ik eerst een boek maken over onze roadtrip (augustus 2020). Tot ik de foto’s van Nanine zag, want toen wilde ik graag een album maken met alle foto’s erin van de fotoshoot. Dus dat heb ik gedaan en in deze blog laat ik een stukje van het resultaat zien. Kijk en lees je mee? 🙂

 

Over Colorland

Allereerst vond ik het contact fijn verlopen en daarnaast kwam het album binnen een week. Dat is dus al positief. Ik kon Colorland zelf nog niet, maar ik vond de site makkelijk werken en ik vond vooral de keuze van albums erg fijn. Ik laat hieronder even zien wat ik bedoel:

Je kunt dus kiezen uit diverse soorten albums, maar je kunt ook blanco starten. Ik heb gekozen voor ”Marmeren achtergrond”. Je kunt binnen het aanpassen van je album trouwens ook nog kiezen voor andere vormen en voor een andere layout van je foto’s.

Mijn eerlijke mening

Naast dat het proces makkelijk werkte, vind ik de prijs/kwaliteit verhouding ook super. Voor €35,98 krijg je een 24×24 fotoalbum met 44 pagina’s. Het kan ook goedkoper, maar ik moest weer zo nodig extra pagina’s erbij hebben ;). De kaft is hard en stevig, maar ook weer zacht. Er zit een soort ”kussenlaag” op zeg maar. Ik heb al veel albums gemaakt in mijn leven en ook bij diverse webshops, maar er zijn weinig websites die voor deze prijs zo’n mooi en groot album kunnen leveren. Aanrader dus! Nieuwsgierig geworden? Aan het eind deel ik een kortingscode van Colorland :).

Als blogger hoop je natuurlijk altijd dat je een positieve review kunt schrijven en meestal lukt mij dat ook, maar in dit geval kan ik ook gewoon geen minpunten ontdekken. Makkelijke site, goede prijs, stevig album en fijn contact.

Het resultaat

Ik kan wel blijven praten, maar het is nog leuker om het te laten zien 😉

Kortingscode

Omdat ik zelf zo enthousiast was, heb ik om een kortingscode gevraagd aan Colorland. Zodat jullie eventueel ook kunnen shoppen bij ze. Met de code: MARCELINA30 krijg je 30% korting op je gehele bestelling (exclusief verzendkosten) en deze code is ook nog eens geldig tot 15 oktober 2021. Wist je dat je bij Colorland ook foto’s kunt laten afdrukken, decoratie kunt bestellen of een kalender kunt maken? Veel shopplezier! 😉 Ik denk dat ik zelf ook gebruik ga maken van mijn eigen code haha.

 

Maak jij vaak fotoalbums of blijven je foto’s vooral steken op je telefoon/camera? (< herkenbaar ;)). Laat het me weten in de reacties!

 

*Deze blog bevat een gekregen product. Ik word niet betaald voor het schrijven van deze blog. Je vindt mijn eerlijke mening hierboven terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge