Blog post

Favorieten in de maand december

10 december 2019Marcelina

De tijd vliegt voorbij en inmiddels zitten we alweer in december. Ofwel: over een paar weekjes start er alweer een nieuw jaar. Het leek me leuk om weer eens wat favorieten met jullie te delen. De laatste keer is alweer een tijdje geleden. Lezen jullie weer mee?

Favoriete serie

Ik heb gisteren een jaarabonnement op With Love gewonnen en dat vind ik super leuk, maar helaas staan daar nog weinig series op. Mijn favoriete serie staat sinds kort op Netflix en hij heet: Virgin River. Misschien heb je hem al wel voorbij zien komen. Het gaat over een verpleegkundige die door relatieomstandigheden vertrekt uit Los Angeles naar het noorden van Californie. Als ik het zo zie, lijkt Virgin River (naam van het dorpje) eerder op een gebied in Canada, maar goed. Virgin River is een prachtig klein dorpje waar iedereen alles van elkaar weet. Heel hecht dus. Mel (de verpleegkundige) heeft hier een baan aangenomen als tweede dokter bij de praktijk daar. Helaas denkt de Doc (de vaste dokter) daar heel anders over. Hij heeft helemaal geen hulp nodig. En dan is er nog Jack. De eigenaar van de enige bar/restaurant daar. Hij ziet Mel wel zitten, maar heeft eigenlijk al een vriendin. Ik heb nu een aantal afleveringen gezien en seizoen 1 heeft er 10. Ik vrees dat ik er snel doorheen ben. Hopelijk komt er een tweede seizoen, want ik vind het een super leuke serie.

Favoriete film

Ik hou niet zo van kerst, maar kerstfilms vind ik wel leuk. Mijn favoriet staat wederom op Netflix en die heet: a christmas prince – the royal baby. Ik heb de eerste 2 delen ook gezien en deel 3 was ook weer super leuk. Ik verklap er niet teveel over, maar ik raad wel aan om eerst 1 en 2 te kijken voor je deze derde gaat kijken. Dan snap je het verhaal beter.

Favoriete uitspraak

Mijn groep 6 was nogal beweeglijk dus ik deed het spelletje ‘1 minuut’ met ze. De kinderen moesten naast hun tafel staan en ik hield een minuut bij. Zodra ze dachten dat het minuutje om was, moesten ze gaan zitten. Na de tweede ronde feliciteerde ik de 2 kinderen die precies op het minuutje gingen zitten met de woorden ‘super gedaan, jullie gingen precies op 1 minuut zitten’. Waarop een jongen achterin de klas zei ‘oohh is dat wat we aan het doen waren’.

Kortom: die jongen had totaal niet geluisterd en hij deed zomaar wat. De hele klas lag dubbel waaronder de juf. Voortaan weet hij precies hoe het spelletje wel moet ;).

Favoriete project

Ik ben weer begonnen aan mijn eigen trouwalbum. Ik heb al een super mooie, maar ik ben er ook een aan het maken waarbij ik zelf alle foto’s in plak. Daarna wil ik er tekst bij schrijven. Ik doe er al ruim een jaar over trouwens. Het is nogal veel werk. Maar wel erg leuk om te zien hoe het vordert. Ik ben over de helft geloof ik…

Favoriete drankje

Warme chocomel met slagroom (extra veel) :).

Favoriete webshop

Ik ben de laatste tijd weer fan van HM. De basic trui van €9,99 is erg geliefd bij mij. Ik zit er aan te denken om een derde aan te schaffen, want hij valt mooi, zit lekker en hij is lekker warm.

 

Tot zover alle favorieten! Welke favoriet spreekt jou het meeste aan? 

Comments (1)

  • Naomi

    11 december 2019 at 08:41

    Leuk spelletje, met die ene minuut. Ik kende het niet, maar het zal vast en zeker een succes zijn. En heel leerzaam hè, want rekenen enzo;). Die uitspraak is hilarisch!
    Naomi onlangs geplaatst…Dorpelingen in de stadMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Zelf gemakkelijk je eigen kerstkaarten ontwerpen

3 december 2019

Next Post

Ondernemen: waar ligt mijn focus?

17 december 2019