Blog post

Een ‘nieuwe’ telefoon dankzij GSMpunt

15 februari 2019Marcelina

Laatst deelde ik al op Instagram dat mijn telefoon gesneuveld is. Of nou ja, voor mijn idee was hij niet meer te redden, maar in werkelijkheid zaten er alleen wat barsten in. Vooral onderaan mijn scherm. Ik was boos en verdrietig, want ik was zelf zo dom om mijn telefoon naast mijn jaszak te steken, in plaats van er in. Ik ging meteen naar de lokale telefoonzaak die het dichtste bij zat, maar die konden mij niet helpen. Dat krijg je als je een OnePlus telefoon hebt. Niet iedere zaak is er bekend mee. Gelukkig kreeg ik eind die week meer hoop, want daar was GSMpunt.

Dit is een webshop voor allerlei telefoonaccessoires en gelukkig hadden ze ook een OnePlus assortiment. Mijn scherm moest teveel geld kosten, dus ik besloot om een glasplaatje aan te schaffen en een hoesje. Ik mag van mezelf eind 2019 een nieuwe telefoon kiezen, dus tot die tijd moest mijn ‘oude’ beschermd blijven. Nu heb ik een wit met gouden telefoon. Helaas bood het assortiment alleen zwarte hoesjes aan, maar beter iets dan niets.

Ik had contact met GSMpunt en legde mijn situatie uit. Ik ben uiteindelijk voor een glasplaatje gegaan en een zwarte leren flipcase. De producten waren er al binnen een dag, dus dat was sowieso al een pluspunt. Vervolgens bleek dat het glasplaatje ook zwarte randen had. Zo kreeg ik dus opeens een compleet nieuwe telefoon, want hij ging van wit/goud naar helemaal zwart. Ik voelde me al meteen gelukkiger, want het leek net of ik een splinternieuwe telefoon had gekregen en de barsten vielen ook al veel minder op.

Ik laat het aan jullie zien:

De barsten

Hieronder zie je wat de situatie ongeveer was.

 

– Ik heb de OnePlus5 – 

Het pakketje

Zo kwam het bij mij aan.

      

De producten

Mijn ‘nieuwe’ telefoon

Ik weet niet of je het goed kunt zien, maar het hoesje is van echt leer in ieder geval!

Extra informatie

Nu ging het mij minstens €150 kosten als ik mijn scherm liet maken. De dagwaarde van mijn telefoon is inmiddels gedaald naar €260 en dus vond ik het het geld niet waard. Nu kost het bij mij zoveel geld, omdat ik een minder bekend merk heb. Heb jij een iPhone of een Samsung, dan heb je veel meer opties en kost het je ook een stuk minder geld. Wist je dat GSMpunt ook een blog heeft? Hier kan je terecht voor reparaties, het laatste nieuws over de high end merken, maar je kan er ook reviews lezen. Super handig dus! 🙂 Ook hebben ze de categorie ‘blijmakers‘ en daar worden tips op gedeeld die jou blij kunnen maken of die je in ieder geval kunnen helpen.

 

Hebben jullie al eens besteld bij GSMpunt?

 

___________________________________________

Wil je dit artikel opslaan? Dat kan op Pinterest!

 

Comments (4)

 • nicole orriens

  15 februari 2019 at 07:11

  Dat heb je goed opgelost. Hij ziet er echt weer keurig uit zeg! Fijn dat zo’n gebarsten scherm op deze manier is op te lossen.

 • Anjuli Dobbelaere

  15 februari 2019 at 10:48

  Ik gebruik zelf ook zo een glasplaatje en ik vind het top! Echt gemakkelijk om te voorkomen dat er krassen in je scherm komen.

 • Laura

  15 februari 2019 at 17:10

  Mijn telefoon geeft t ook op software op… helaas lukt deze oplossing dus niet voor mij.

 • Henk

  18 februari 2019 at 15:34

  Makkelijke oplossing, slim gevonden!. Je bent wel streng voor jezelf dat je eind van het jaar pas een nieuwe tlefoon mag kopen;-)
  Maar aan de andere kant, dan komt de nieuwste Oneplus weer uit. Ik heb zelf jarenlang een Oneplus X gehad. Toptoestel, en de gene aan wie ik hem heb weggeveven is er nu nog steeds zeer blij mee

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Online ondernemen? Dit heb je nodig!

12 februari 2019

Next Post

Action + kruidvat shoplog

19 februari 2019