De mooiste trouwjurken uitzoeken

Het uitzoeken van je droomjurk. Voor mij iets wat ik niet snel zal vergeten. Ik liep de bruidszaak binnen, zag ‘’mijn droomjurk’’ op een paspop en wist dat ik hem wilde hebben. Van de mevrouw van de bruidszaak moest ik perse nog 2 andere jurken kiezen, maar die heb ik ‘’voor niets’’ gepast ;). In deze blog deel ik meer over trouwjurken en de trends van komend jaar.

Jurken passen

Mijn zusje kan er inmiddels over meepraten, want vorige week mocht ik mee trouwjurken passen voor haar grote dag. Wat een feest om te zien. Zoveel prachtige jurken. En zo blij dat ze voor die ene jurk koos die ik haar ook zo prachtig vond staan. Samen met de rest van het comité trouwens. We waren het unaniem eens. Dat vond mijn zusje ook bijzonder. We hebben allemaal wel eens Say Yes To The Dress gekeken en daar zijn ze het vaak niet eens met elkaar, dus ik denk dat mijn zusje zich wel opgelucht voelde ;). 

Trends voor het nieuwe seizoen

Mijn zusje pastte ook een aantal ‘’trend jurken”, want de bruidsmode verandert iedere keer. Zo droeg ze onder andere een jurk met een split en een jurk met een halter. Laatstgenoemde stond haar prachtig, maar is ‘m niet geworden. 

Leuk feitje: voor ik mijn man ontmoet had, had ik een droomjurk die ik perse wilde als trouwjurk. Champagne van kleur. Die jurk van toen (van een plaatje van Pinterest overigens) is het niet geworden, maar de jurk van mijn zusje lijkt er verdacht veel op qua model. Grappig dat je eigen voorkeur ook zo kan veranderen met de jaren.

Afspraak maken

Mijn zusje is naar een lokale winkel gegaan voor haar droomjurk en ikzelf ben naar een grotere bruidswinkel geweest verderop in het land, maar wist je dat ze bij De Bruidshoek een uitgebreide keuze hebben voor zowel de bruidegom als de bruid? Ze hebben ruim 40 jaar ervaring en bieden een bijzondere en persoonlijke ervaring aan bij het uitzoeken van je droomjurk. In een aantal afspraken helpen ze jou aan de perfecte bruidsjurk.

Droomjurk gevonden?

Hoe zit het met jou? Heb jij al eens trouwjurken gepast (voor fun)? En was het een makkelijke keuze of juist totaal niet? Laat het weten in de reacties! Ik ben erg benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge