Lifestyle

De mooiste foto’s om in te zetten op Alumuur

Op Alumuur kan je zelf foto’s uploaden en laten afdrukken op aluminium of forex. Daarnaast is er een gallerij met foto’s van Alumuur zelf waar je uit kunt kiezen. Mocht je nou op zoek zijn naar foto’s die jij wel mag gebruiken, maar die Alumuur niet in hun collectie mag hebben (in verband met rechten), lees dan snel verder!

Pinterest

Op Pinterest heb ik een bord gemaakt met een aantal foto’s die jij kunt downloaden om te uploaden.

 

Gezinsfoto

Je kan er ook voor kiezen om een foto van je gezin, huisdier of favoriete vakantie af te laten drukken. Jij bepaalt en de keuze is reuze.

Rechten

Een foto downloaden via Unsplash bijv. mag gewoon. Als jij de foto deelt in een blog, moet je er (meestal) bij vermelden dat je hem via Unsplash hebt gevonden. Als eigenaar van een webshop, mag je niet zomaar prints van een ander doorverkopen. Daar zitten rechten aan verbonden. Daarom vind je op Alumuur alleen unieke prints. Maar jij als particulier mag die foto’s van diverse websites wel gewoon gebruiken om af te drukken voor prive gebruik natuurlijk.

 Home upgrade

Een mooie wandcirkel of muurvierkant maakt je huis af. Zoiets ”simpels” kan er al voor zorgen dat je hele interieur opvrolijkt.

Ga jij de website van Alumuur eens proberen? Gratis verzending, premium materialen en een unieke collectie. Heb ik je al overgehaald? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge