Lifestyle

De leukste (schoen)cadeautjes voor de feestdagen

Het duurt niet lang meer, of het is 5 december. De ”verjaardag” van Sinterklaas en dat wordt gevierd met cadeautjes. Al denk ik dat vele gezinnen het vooral op 3 en 4 december vieren dit jaar. Nog inspiratie nodig voor leuke schoencadeautjes? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres, want ik heb heel veel leuke dingetjes verzameld. Vooral van kleinere ondernemers. Vier je geen sinterklaas? Misschien is deze blog dan leuk voor kerst of voor als je met vrienden bijv. een cadeauspel gaat doen. Inspiratie genoeg in ieder geval ­čą│. Lees je mee?

Hobbyshop-online

Deze webshop is ├ę├ęn van mijn favorieten, omdat ze heel veel aanbieden op het gebied van creativiteit. Haken, breien, verven, handlettering, kaarsen maken, kleien, macram├ę, tekenen, sieraden maken enz. Er is zoveel te vinden en ik vind het leuker om hier te shoppen, dan bij Bol die deels hetzelfde verkoopt. Ik hoop dat deze webshop nog lang blijft bestaan. Wat ik er het liefst shop? Ecoline brushpennen, handlettering pennen en stickers. Deze webshop is perfect voor leuke schoencadeautjes, maar ook voor grotere cadeaus.

Marcelina.eu

Een beetje reclame voor mezelf mag best toch?! Ik deel hierna ook andere shops haha ;). Maar zonder gekheid: op Marcelina.eu bied ik heel veel soorten cadeautjes aan. Voor als je christelijk bent, maar ook voor als je niet christelijk bent. Iedereen kan er terecht. Ook een leuke tip trouwens (staat niet op de foto hierboven): DIY setjes. Ik bied diverse schoencadeautjes aan zoals je ziet en op de SALE pagina’s krijg je heel veel korting! Wacht je op een Black Friday actie? Kijk dan morgen op Instagram wat onze actie is.

Winkeltje van Lies en Florissant

Beide christelijke ondernemers, maar je kunt op beide sites terecht voor allerlei leuke spulletjes. Zo shop je bij Winkeltje van Lies diverse stationery items en bij Florissant shop je hele leuke items voor in je haar of voor baby’s. Ik volg ze beide graag op Instagram en ze weten (nog) niet dat ik ze hier in de spotlights zet ;).

 

Instagram favorieten

Bovenstaande twee webshops zijn niet de enige shops die ik graag volg hoor. Ik heb nog een aantal leukerds verzameld voor jullie. Ik heb lang niet bij iedere shop wel eens wat besteld, maar soms overlappen de producten met producten die ik zelf verkoop ;). Ik deel hieronder de Instagram accounts:

  1. Studio Dreaming with Nydiart    -> shop
  2. Be Blitz ——————————> shop
  3. Lief Woord——————————> shop
  4. Toffe Tutte——————————> shop
  5. Madelientje——————————> shop
  6. Amanda Mind & Beauty——————> shop
  7. Nature Pets ——————————> shop
  8. Letters by Mae ——————————> shop
  9. Little Nina ———————————> shop

Ik vergeet nu vast een aantal, maar deze schoten binnen in mijn gedachten. Misschien hebben deze shops ook wel een leuke Black Friday, sinterklaas of kerstactie! ­čÖé Je kunt in ieder geval bij deze shops terecht voor hele leuke, diverse cadeautjes.

Wat vind jij leuke cadeautjes voor de feestdagen? Weet jij nog een leuke webshop om te supporten tijdens de feestdagen? Laat het weten in de reacties! ­čÖé

Tip: sla deze blog op, op Pinterest. Zo kun je hem gemakkelijk terugvinden. ÔćÖ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge