Blog post

Blogmas 19: Lekker honing review!

27 december 2018Marcelina

Misschien ken je Lekkerhoning nog wel, want ik heb er al eerder een blog over geschreven. Ik mocht toen een aantal producten uitkiezen en ik liet jullie al weten dat ik later nog een review zou schrijven, omdat ik niet alles kon testen, maar wel alles al wilde delen. Dat heb ik dus de afgelopen weken gedaan en vandaag lezen jullie over het resultaat in deze twee-na-laatste blogmas blog. Lees maar mee met mijn Lekker Honing review:

Wat heb ik getest van Lekker Honing?

Ik zal nog even een foto van de producten plaatsen:

  1. Ambrosius honing-cranberry wijn
  2. Zomerraathoning
  3. Propolia (kan ik niet meer terugvinden op de webshop)
  4. Api totaal capsules
  5. Stuifmeelcapsules

Wat vind ik van de producten?

Ik zal de producten die ik al heb kunnen testen benoemen en ik vertel wat mijn ervaringen zijn. Ik heb niet alles kunnen testen, omdat producten ook op elkaar leken en ik wilde wel een eerlijke review plaatsen.

Ambrosius wijn in honing-cranberry smaak

Deze viel zeer goed in de smaak kan ik alvast verklappen haha. Ik heb samen met Dirk geproefd en ook hij vond het lekker. Eigenlijk houd ik niet eens van cranberries, maar ik wilde dit graag testen. Het is een heerlijke, zoete wijn waar je van moet houden. Dirk is bijvoorbeeld een echte rode wijn liefhebber en hij vond dit dus iets minder lekker dan mij, want ik hou niet zo van rode wijn. Deze daarentegen was dus de lekkerste die ik ooit heb gehad. Als je ook niet echt een wijnfan bent, maar je wilt wel wat lekkers voor in het weekend of bij een feestgelegenheid: dit raad ik aan!

Zoals je ziet had ik een hele setting gemaakt haha. Ik wilde trouwens dat het donker was, want dan was er een gezellige sfeer en daar hou ik van. Ik maakte foto’s voor Instagram, maar eigenlijk vond ik ze ook wel leuk om in te zetten hier, op mijn blog 🙂

Zomerraat honing

Ik heb geen productfoto’s, maar ik heb deze honing getest in mijn thee. Het enige nadeel is, dat je dus die velletjes ook in je thee krijgt en dat smaakt niet helemaal lekker. Je kunt ze er wel met een lepeltje uitscheppen hoor 😉 dat is niet zo lastig. Ik vond de honing wel heel erg lekker. Je proeft wel dat het echte honing is en het geeft een fijne smaak aan je thee. Ik wil nog meer experimenteren met deze honing, maar ik heb nog niet echt ideeën. Het is ook een drukke periode natuurlijk in december.

Propolia

Dit is om je energieker, fitter en gezonder te voelen. Ik heb het nog niet getest helaas. Ik hou jullie hierover op de hoogte.

API totaal capsules

Ik vind de capsules makkelijk om weg te slikken. Ze glijden makkelijk mee en ze zijn niet al te groot/dik. Ook deze zijn er om ervoor te zorgen dat je beter in je vel zit en beter slaapt. Eigenlijk om je tekorten aan te vullen (vitamines e.d.). Ik heb er een aantal gehad. Ik voel me oprecht energieker, maar mijn slaap is nog niet optimaal. Ik denk dat ik dit product langer moet testen om resultaat te zien en merken.

Stuifmeelcapsules

Deze hebben een licht smaakje als je ze op je tong legt. Geen probleem verder hoor. Ook deze zijn weer makkelijk weg te slikken en ze zijn niet al te groot. Voor vegetariers/veganisten zijn deze capsules handig, omdat er best wel wat B12 in zit en dat mis je als je geen vlees eet. Ik eet wel vlees, maar er zitten genoeg andere goede vitamines in. Deze capsules geven je energie.

Stuifmeel bevat onder andere 30 procent eiwitten (waarvan 10 procent als vrije aminozuren), 30 procent koolhydraten, 20 procent vetten (waarvan de helft meervoudig onverzadigde vetzuren) en mineralen.

De volgende vitaminen zijn in stuifmeel aanwezig: A, B1, B2, B3, B6, B8, B9, BI2, C, D, E en K.

Ik heb hier ook een aantal capsules van genomen. Niet consequent moet ik eerlijk zeggen. Ik zei al dat ik wat beter in mijn vel zit, maar ik heb nog steeds last van mijn slaap helaas. Ik slaap niet zo goed en rust ook niet goed. Misschien moet ik dit wat consequenter nemen, dan nemen mijn klachten misschien ook af.

 

Conclusie

Ik vind dat Lekker Honing goede producten verkoopt voor een redelijke prijs als je bedenkt dat het direct van de imker afkomt. Deze producten kun je niet overal kopen. Je betaalt dan wel iets meer voor je honing, maar dan heb je ook wat. Ik ga zeker vaker bestellen bij deze webshop. Ondanks dat ik nog niet alles heb kunnen testen, weet ik nu al dat ze hun klanten in ieder geval niet oplichten met de belofte die ze maken. Wat ze beloven kan je teruglezen in de vorige blog. Ik ga lekker door met testen, slikken  en proeven. Bedankt Lekkerhoning.nl voor het vertrouwen! Jullie gaan mij terug zien op jullie webshop!

 

Welk product lijkt jullie handig/lekker?

 

 

 

*  Dit artikel bevat gekregen producten. Ik krijg niet betaald hiervoor!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 18: Aliexpress stationery shoplog

26 december 2018

Next Post

Blogmas 20: tips om te groeien op Instagram

28 december 2018