Lifestyle

Baby shoplog || Zeeman

Wat een gedoe tegenwoordig met die shopafspraken… Na een gesprek met de verloskundige en de kraamverzorgster raakte ik toch wel wat in de stress, want zoveel spulletjes heb ik nog helemaal niet voor ons kindje. Natuurlijk kan ik ook online shoppen, maar ik wil het liever in het echt bekijken. Dus ik besloot toch maar om me in te schrijven bij de Zeeman voor wat baby basics. Ook staat inmiddels de afspraak bij Babypark gepland. Na wat contact via Instagram mocht ik vandaag komen om te shoppen in wel 20 minuten. Wat ik heb gescoord? Ik laat het zien :). Kijk je mee met deze baby shoplog?

 

20 minuutjes shoptijd

Het leek nog aardig veel, maar geloof me: die tijd vliegt voorbij. Ik ben niet als een kip zonder kop gaan rennen, maar ik heb goed gekeken naar de juiste maten en de juiste producten. Ik had uiteraard wel een lijstje gemaakt van tevoren. Dat lijstje had ik mee, maar het zat zo goed in mijn hoofd, dat ik het uiteindelijk niet nodig had. Ik wilde nog wat broekjes, rompertjes, shirtjes en ook een jasje. Dat is in ieder geval allemaal gelukt. Ik heb niks in maat 50 gekocht. Onze baby groeit flink door en ik verwacht niet dat hij maat 50 nodig gaat hebben. Al kan het natuurlijk een prematuurbaby worden, want tenslotte ben ik nu nog maar (bijna) 31 weken zwanger.

Geshopte producten

Nu heb ik ook wat oversized onderbroeken gekocht (daar moet ik na de bevalling toch echt aan geloven), panty’s, wat voor Dirk en wat voor mijn jongste broertje. Dat laat ik niet zien. Ik show alleen de baby producten.

Dit leek me wel handig om thuis te hebben.

Als je even bukt, dan hangen onderin de rekken diverse koopjes. Het was niet gemakkelijk om steeds te bukken, maar deze twee leuke truitjes scoorde ik samen voor €3,25. Misschien is die bruine wat winterachtig, maar ik vond hem te leuk om niet mee te nemen haha.

Twee mooie blauwe rompertjes en een pandabroekje. Links is nieuwe collectie en het broekje wist ik ook met flinke korting te shoppen. Al is de nieuwe collectie ook totaal niet duur natuurlijk.

Dat berenpakje is een boxpakje (nieuwe collectie), het rode broekje kwam ook uit een sale rek (vond ik wel lekker opvallend) en de sokjes waren van de nieuwe collectie.

GEEL! Ik vind okergeel zo vrolijk, dus ik moest wel kiezen voor deze kleur. In de nieuwe collectie staan okergeel, olijfgroen en blauw vooral centraal. Ik koos voor dit leuke jasje, dit leuke broekje en alvast deze gele schoentjes (ik weet dat hij die voorlopig nog niet past).

Ook dit okergele truitje ging mee en dit olijfgroene broekje.

Maten

Het is wel lastig om van tevoren te shoppen, want je weet niet hoe groot je baby is bij de geboorte en hoe lang hij deze items aan kan. Ik heb daarom afgewisseld tussen maat 56 en maat 62 en ik heb nog niet gekeken naar grotere maten. Van kraamvisite krijg je ook vaak kleding en bonnen om kleding te shoppen. Komt uiteindelijk wel goed dus :).

Goed geslaagd

In 20 minuutjes shoppen ben ik best goed geslaagd vind ik zelf. Ik moet nog wel voor mezelf een aantal items hebben, maar die shop ik gewoon online denk ik. Ik ben ook erg benieuwd of we binnen een uurtje een kinderwagen kunnen shoppen bij Babypark. We zullen het zien ;).

Welk item vind jij het leukste van deze baby shoplog? Ik ben zelf toch wel heel erg fan van het gele jasje, ondanks dat ik alles leuk vind natuurlijk.

 

PS: lees hier vorige zwangerschapsupdates.
PPS: voor meer updates > volg me op Instagram 🙂

2 Reacties

  1. zegt:

    Geweldige items heb je gescoord! Lijkt mij ook wel behoorlijk lastig om nu je inkopen te moeten doen. Alles gaat zo omslachtig…
    Naomi onlangs geplaatst…Deuk in mijn egoMy Profile

  2. Dankje! Ja, heel vervelend. Middagje shoppen zit er niet meer in helaas 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge