Blog post

5 favorieten op New Faith Network

3 augustus 2021Marcelina

Een jaar (of 2) geleden plaatste ik nog wel eens een blog over mijn favoriete Youtubers of favoriete Netflixfilms. Nu is dat 360 graden omgedraaid, want ik volg geen Youtubers meer en wij zijn ook al een paar maanden van Netflix af. Wel hebben we NLZiet (ons tv abonnement) en New Faith Network. Een soort Netflix, maar dan christelijk. Ik vermoed trouwens dat het van de makers van WithLove is, want de vormgeving is precies hetzelfde. Ik deel vandaag 5 favorieten met jullie. Lees je mee?

Alleen maar christelijke films?

Er staan ook neutrale films op New Faith Network. Dat wil zeggen: films waarin niet gevloekt wordt en waar geen dingen in gebeuren die de bijbel niet goedkeurt. Ook staan er films op waar maar een heel klein beetje het christelijk geloof in naar voren komt. Ik ben ook niet een groot fan van het hele overdreven gedoe. Dat klinkt nu raar, maar als je rondkijkt op NFN, dan snap je wel wat ik bedoel. Een paar jaar geleden heb ik ook eens een abonnement gehad, maar toen beviel het niet zo goed. Inmiddels is het aanbod flink veranderd.

Mijn favorieten

Ik heb nog niet heel veel bekeken, maar deze zijn de moeite waard om te bekijken:

  1. Farm to fork to love -> romantische comedy, niet perse christelijk
  2. Signed Sealed Delivered -> leuke serie die ik op WithLove al helemaal heb bekeken. Klein tintje christelijk. Ik ga hem binnenkort weer opnieuw bekijken.
  3. I Can Only Imagine -> waargebeurd verhaal over een christelijke zanger
  4. All of my heart inn love -> romantische comedy, maar niet perse christelijk
  5. Love under the stars -> mooie film, niet perse christelijk

Kids

Net als Netflix, heeft New Faith Network ook een christelijk gedeelte. Hier zie je een aantal voorbeeldjes van wat je met kinderen zou kunnen kijken:

Aanrader

Persoonlijk vind ik New Faith Network heel fijn, omdat het christelijk verantwoord is om naar te kijken. Daar liep ik bij Netflix namelijk tegenaan dat dat steeds meer NIET het geval is. Ik mis Netflix niet, behalve de serie ”Virgin River” ;). Mijn zoontje is nu nog heel klein, maar ik kan hem met een gerust hart naar deze kinderseries laten kijken over een aantal jaar haha.

Ken jij New Faith Network al?

 

PS: hoe vind je de nieuwe style? šŸ™‚

PPS: Sla deze blog op, op Pinterest

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Ik ga op reis en ik neem mee...

30 juli 2021