3x mooie, unieke en persoonlijke sieraden + winactie

Het is alweer januari en deze maand staat meestal in het teken van goede voornemens die ingaan. Misschien wil je wel meer op je uitgaven letten of juist meer gaan sporten of je eens wat minder van de mening van een ander aantrekken. Goede voornemens kunnen op elk gebied zijn. Ik heb geen goede voornemens, maar ik heb wel een tip voor jullie voor persoonlijke sieraden + een winactie. Lees je mee?

Enthousiast

Ik heb een tijdje terug mogen samenwerken met KAYA Sieraden. Toen zocht ik mooie items voor mezelf en voor mijn man uit. Nu heb ik wel vaker een samenwerking en de ene keer doe ik er meer mee dan de andere keer. Met deze items zijn we nog steeds allemaal tevreden. Mijn man draagt zijn armband vrijwel dagelijks en ook bij mij zie je wekelijks één of meerdere items voorbij komen.

Ik kreeg de vraag of ik nog eens wilde samenwerken. Dat wilde ik wel, maar ik wilde niet ondoordacht gaan shoppen (ze hebben mega veel leuke items daar). Dus ik ben eerst gaan kijken of er items waren waar ik wat mee kon. Ik besloot om dit keer voor mezelf en voor Danny te gaan shoppen. Dat resulteerde in 3 prachtige gepersonaliseerde sieraden. Ik laat ze hieronder zien.

Gepersonaliseerde sieraden

Voor Danny zocht ik een mooi leren armbandje uit. In dezelfde style als die van mijn man. Hij is er erg trots op en wil iedere morgen dat ik het armbandje omdoe bij hem 😘.

 

Voor mezelf zocht ik deze mooie ketting uit. Aan de ene kant staat ”Danny” en aan de andere kant staat ”Dirk”.

Vorige keer zocht ik oorbellen uit met de geboortesteen van Danny eraan. Maar ik wilde ook graag knopjes in dezelfde style. Dus vandaar deze knopjes met een smaragd erin. De geboortesteen van de maand mei.

 

Tevreden

Net als over de vorige bestelling, ben ik ook nu weer erg tevreden. Danny en ik dragen onze items met veel plezier. Zoals je ziet kun je dus ook voor het graveren van een kinderarmbandje of voor het graveren van een heren armband terecht bij KAYA Sieraden.

Winactie

Wij zijn enthousiast, maar jij kan hier ook enthousiast van worden. Ik mag namenlijk €30 shoptegoed weggeven aan één van jullie. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter op deze blog dat je meedoet (en voor wie)
 • Vertel ook welk item jij graag zou willen kopen
 • Extra lief: volg KAYA Sieraden en mij op Instagram

Ik ben benieuwd: ga jij voor oorbellen, armbandjes, een ketting of misschien wel bedels voor een armband? De keuze is reuze!
Ik maak 16 januari de winnaar bekend van deze winactie.

 

9 reacties

 1. zegt:

  Ja super leuk! Ik doe mee voor mezelf. Na jaren eindelijk in verwachting. Kan ik een mooie ketting met naam uitkiezen als ons wondertje geboren is! ❤️
  Demi onlangs geplaatst…3x mooie, unieke en persoonlijke sieraden + winactieMy Profile

 2. Coby zegt:

  ik doe mee voor mezelf die ketting is mega mooi!!

 3. Janneke zegt:

  Leuk, ik doe mee! Een zelfde soort armband als Danny maar dan met de M van Mattias 😁..

 4. Jet zegt:

  Gaaf❤️

  Ik doe graag mee voor een armband of oorbellen… Twijfel, twijfel….

  Armband voor Sem of oorbellen voor mezelf😇

 5. zegt:

  Ik zou de ketting met de naam erin gegraveerd graag aan m’n zusje geven met de naam van papa erin <3 zelf zou ik deze dan ook willen kopen zodat we allebei papa bij ons hebben

 6. Ilona zegt:

  Wat leuk! Ik zou een armbandje met geboortesteen voor mijn zus kopen

 7. Neeltje zegt:

  Heel leuk! Een mooi kettinkje om mijn vriendin mee te verrassen!

 8. Jeannette walma zegt:

  ik doe mee voor Jacolien

 9. De winnares heeft zojuist een mailtje gehad.
  Volgende keer beter voor de rest 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge