Blog post

5x de leukste hotspots Londen

29 augustus 2018Marcelina

Vandaag weer een gastblog. Dit keer in het thema ‘reizen’. Lianne neemt ons mee naar Londen en vertelt ons over 5 leuke hotspots daar. Ik ben zelf al eens in Londen geweest, maar helaas was dat een half dagje. De metro lag stil die dag. Dus verder dan de Towerbridge en London Eye ben ik niet gekomen. Ik laat me dus graag inspireren, want ik zou zeker terug willen naar Londen. Kijk maar mee met deze (niet al te bekende) hotspots van Londen:

5x hotspots in Londen

Londen… Zo’n stad waar je zeker eens in je leven geweest moet zijn. Het is een perfecte stad voor een stedentrip! Big Ben, Tower Bride, Londen Eye… Allemaal hotspots waar je natuurlijk naartoe moet als je in Londen bent. En dan zijn er nog tal van andere Londense hotspots die je zeker niet mag overslaan! Ik geef je er vijf:

 

1: Covent Garden

Dit leuke plekje vind je in het centrum, vlakbij Piccadilly Circus. Hier vind je ook leuke winkels, maar Covent Garden is wat knusser. Je vindt er talentvolle straatartiesten en leuke, kleine marktjes.

2: Sketch – The Gallery

Sketch is een gebouw dat meerdere bars huisvest, elk met een ander thema. Het ligt in een zijstraat van Regent Street, tussen Oxford en Piccadilly Circus. Het mooist is The Gallery, waar alles, en ik herhaal ALLES (van stoelen tot muren) roze is. Wil je hier eten, dan moet je hier wel van tevoren reserveren.

 

3: Peggy Porschen Cakes

Nog zo’n girl dream: Peggy Porschen Cakes! Dit schattige kleine cupcake tentje heeft waarschijnlijk de lekkerste cupcakes en taartjes van de stad, en daarbij is het hele plekje (van binnen en van buiten) sowieso heel Instagramwaardig!

 

4: Portobello Road, Notting Hill

Notting Hill is sowieso leuk (wat dacht je, er is zelfs een gelijknamige film over gemaakt), maar vooral bijzonder is Portobello road, met allemaal vrolijk gekleurde huisjes die je meteen zouden willen laten emigreren! Hier is elke dag markt en er zijn wat uniekere winkeltjes, waar je leuke kleding kunt scoren!

5: Carnaby Street

Nog zo’n straatje met gekleurde winkels. Deze straat ligt ook bij Piccadilly Circus, alleen hij is wat minder druk, omdat het een zijstraat is. Laat dat nou een goede gelegenheid zijn om hier leuke foto’s te maken en niet zo’n standaard winkels te spotten!

www.liannesletters.nl

Insta: @lianne.loves

Facebook: https://www.facebook.com/LiannesLetters/

__________________________________________________

Wauw! Wat is Londen kleurrijk zeg! Dat wist ik helemaal niet, omdat ik de stad zelf nooit in ben geweest. Het staat nu helemaal bovenaan mijn lijstje en zeker weten ook een cupcake eten haha. Bedankt voor je leuke gastblog!

Ben jij wel eens in Londen geweest?

 

 

Comments (5)

 • Ester

  29 augustus 2018 at 23:21

  London is zo’n toffe stad! Ben er jaren geleden eens op citytrip geweest en heb echt genoten. Zou graag nog weer eens terug gaan.

 • Balou

  30 augustus 2018 at 11:02

  Een paar jaar geleden ben ik in Londen geweest, ik was toen nog echt veel jonger. Graag zou ik nu nog een keer terug willen, wauwie wat lijkt me Peggy Porschen Cakes me schattig en leuk!

 • Manon

  30 augustus 2018 at 15:49

  Waaauw wat een fijne en vooral kleurrijke plekken heb je gevonden. Heel erg leuk! Ik wil heel snel weer naar Londen. Het is daar zo mooi!

 • Jouvence

  30 augustus 2018 at 20:33

  Ben nog nooit in Londen geweest, staat wel op mijn lijstje, maar de winkel van Peggy Porschen cakes ziet er geweldig uit!

 • GEa

  31 augustus 2018 at 20:31

  Een jaar geleden ben ik er geweest, maar ken deze hotspots eigenlijk niet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Huwelijksreis fotoalbum van Fotofabriek

27 augustus 2018

Next Post

Afvallen? Hoe doe je dat dan?

30 augustus 2018